Evenimente pentru Copii - 10.06.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - Gradinita Ada Kindergarten - Cotroceni: Family Sport&Fun Day - Edita a II-a.
    Ada Kindergarten & School si Multisport Junior va invita Sambata, 10 iunie, ora 10:00, in Parcul Moghioros / Drmul Taberei la Family Sport&Fun Day - Edita a II-a.  
  
  
   Ada Kindergarten  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Kids Magic Show & Workshop
   

Kids Magic Show&Workshop - un show de magie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, un show cu un final deosebit unde cei mici pot exersa si invata alaturi de magicianul Emil Dragan multe trucuri spectaculoase.

  

Emil Dragan cel mai vechi cursant al cursurilor Academiei de Magie, in prezent magician profesionist si primul roman care a participat la Campionatul Mondial de Magie, editia din vara anului 2015.

  
   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: Festivalul International "Tres court"
    Festivalul International "Très court" va ofera cele mai bune si mai scurte productii cinematografice recente din intreaga lume, dar si din Romania! Peste 100 de filme, o competitie internationala si una romaneasca, o selectie cu tematica feminina si feminista si o selectie pentru copii. Cinema Elvire Popesco va invita Sambata, 10 iunie si Duminica, 11 iunie, ora 11:00, sa descoperiti filmele foarte scurte din "Selectia familiala". Povesti, aventuri, animatii ... un program perfect adaptat celor mici (+6), deorece cu un film din 4 in 4 minute au sanse sa nu se plictiseasca. Filmele vor fi subtitrate in limba romana.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) si Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum si online, de pe eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.
  
  
    Cinema Elvire Popesco
  
Ora: 11:00; 13:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Boss Baby - dublat - 3D A.G.
(The Boss Baby: Cine-i sef acasa?)

   
   The Boss Baby  

Ora: 11:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Smurfs: The Lost Village - dublat - 3D A.G.
(Strumfii: Satul pierdut)

   
   Smurfs: The Lost Village  

Ora: 11:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Deep - dublat - 3D A.G.
(Deep: O aventura nesfarsita)

   
   Deep  

Ora: 11:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Rabbit School - Guardians of the Golden Egg - dublat - digital A.G.
(Scoala iepurasilor - Pazitorii oului de aur)

   
   Rabbit School - Guardians of the Golden Egg  

Ora: 17:00 - Teatrul Stela Popescu: Baletul "Seherezada" - premiera oficiala
    Baletul "Seherezada", o adaptare dupa Mihail Fokin, in regia si coregrafia lui Stefan Soare, va avea premiera oficiala sambata, 10 iunie, de la ora 17:00, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor.
   Astfel, Teatrul STELA POPESCU prezinta a douasprezecea premiera la finalul stagiunii, institutia fiind infiintata anul trecut. Aceasta superproductie cu povestiri din "O mie si una de nopti" ii reuneste in distributie pe membrii corpului de balet ai teatrului. In rolul Seherezadei e Alis Gheorghe, al Sclavului de Aur - Andrei Dogaru. Temutului Sultan Shahryar ii da viata pe scena Zoran Raici, iar Prietenului Sultanului Andrew Lupu. Eunucul e Alexandru Malaeru. Alaturi de ei danseaza Ana Mihai, Cristina Marin, Octavian Iuga, Constantin Chita, Monica Cosma, Denisa Anastasiu s.a.
   Decorul si costumele sunt semnate de Viorica Petrovici. Povestitor in acest spectacol este actrita Stela Popescu.
  Spectacolul TSP prezinta o impletire intre basm - ne aducem aminte de "O mie si una de nopti" - si firul istoric al intamplarilor, cu personaje surpriza, cu evenimente care tin cu sufletul la gura publicul de orice varsta. "Seherezada" te duce in lumea fantastica a cadanelor, a razboinicilor-prizonieri, a unui sultan care, ca orice sultan, nu iarta tradarea.  

  
     Teatrul Stela Popescu  
Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia