Evenimente pentru Copii - 11.06.2017
Bucuresti
Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: Festivalul International "Tres court"
    Festivalul International "Très court" va ofera cele mai bune si mai scurte productii cinematografice recente din intreaga lume, dar si din Romania! Peste 100 de filme, o competitie internationala si una romaneasca, o selectie cu tematica feminina si feminista si o selectie pentru copii. Cinema Elvire Popesco va invita Sambata, 10 iunie si Duminica, 11 iunie, ora 11:00, sa descoperiti filmele foarte scurte din "Selectia familiala". Povesti, aventuri, animatii ... un program perfect adaptat celor mici (+6), deorece cu un film din 4 in 4 minute au sanse sa nu se plictiseasca. Filmele vor fi subtitrate in limba romana.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) si Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum si online, de pe eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.
  
  
    Cinema Elvire Popesco
  
Ora: 11:00; 13:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Boss Baby - dublat - 3D A.G.
(The Boss Baby: Cine-i sef acasa?)

   
   The Boss Baby  

Ora: 11:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Smurfs: The Lost Village - dublat - 3D A.G.
(Strumfii: Satul pierdut)

   
   Smurfs: The Lost Village  

Ora: 11:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Deep - dublat - 3D A.G.
(Deep: O aventura nesfarsita)

   
   Deep  

Ora: 11:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Rabbit School - Guardians of the Golden Egg - dublat - digital A.G.
(Scoala iepurasilor - Pazitorii oului de aur)

   
   Rabbit School - Guardians of the Golden Egg  

Ora: 18:00 - Teatrul din Podul Meu: Spectacolul de teatru "SUS JOS"
    Cate minuni sunt in jurul nostru: seminte, pene, cutii, culori, lucruri mari si lucruri mici, usoare si grele, o lume magica ce se asterne in jurul nostru si asteapta sa fie cucerita de manute mici si de minti istete.  Spectacolul va fi sustinut de mult indragitul Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor. Prin intermediul teatrului, al experimentelor senzoriale se valorizeaza de fapt capacitatea si potentialul copilului mic de a se implica, de a participa si de a invata prin interactiuni. Pret 50 Ron/copil, parintii nu platesc. NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE si ESTE NECESARA INSCRIEREA !!!   Detalii si inscriere:   Locatie: Asociatia Miruna, Str. Traian nr. 160; e-mail: teatruldinpodulmeu@gmail.com / tel: 0723.147.216, 0766.423.297.
  
  
     Teatrul din Podul Meu  
  Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia