Evenimente pentru Copii - 28.06.2017
Bucuresti
Gradinita Garmy Kids: Saptamana Portilor Deschise
    Gradinita Garmy Kids va invita in perioada 26.06.2017-30.06.2017 la Saptamana Portilor deschise. Va asteptam cu drag!  
  
  
    Gradinita Garmy Kids  

Ora: 10:00 - : Nava spatiala Green Bee
    Ora de ecologie este o completarea a proiectului Green Bee, realizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Kaufland Romania.
   Proiectul isi propune sa atraga atentia publicului larg, adulti si copii, dar si pe cea a autoritatilor asupra importantei adoptarii unor masuri legale sau administrative, schimbarii mentalitatii si, nu in ultimul rand, adoptarii unui stil de viata care sa asigure pastrarea unui aer curat in marile orase.

   Educatia ecologica incepe sau ar trebui sa inceapa din frageda copilarie si este importanta pentru formarea unei constiinte ecologice si a unei gandiri ecologice despre natura, din care rezulta o comportare atenta si corecta fata de aceasta. In cadrul orelor de ecologie, in functie de caz, este necesar sa se abordaze probleme de ecologie care sa contribuie gradat la formarea constiintei ecologice.  
   Pentru a atrage atentia publicului, am realizat o contructie mobila, formata din doua domuri transparente, in care oferim publicului o experienta senzoriala bazata pe o contradictie antagonica. In primul dom, am construit o lume ideala, plina de vegetatie, linistita si relaxanta. In cel de-al doilea dom avem imaginea unui posibil viitor, un viitor in care omul incearca sa reconstruiasca o lume distrusa si pierduta.      Proiectul Green Bee este un proiect unic in lume, inovator, de implicare si constientizare ecologica a micilor membri ai comunitatii urbane. Obiectivul Green Bee este de a schimba atitudinea fata de mediu, prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie.
   Astfel, in Parcul Tineretului, a fost creat un spatiu multimedia, sub forma unei nave spatiale - o constructie moderna cu un diametru de 50 m, echipata cu ecrane de proiectie, calculatoare interconectate cu touchscreen, efecte speciale si sisteme automatizate. Copiii  afla informatii despre ecologie intr-o ora de educatie ecologica, prezentata sub forma unei calatorii spatiale, cu o durata de 45 de minute.
   O clasa de ecologie - "calatorie spatiala" se realizeaza cu 10 copii si dureaza 45 de minute. Alaturi de Capitanul Raxo si Secundul Noni afla informatii esentiale despre atmosfera, aer, poluare, apa, hrana, energie si deseuri. Ecologia este explicata pe intelesul copiilor iar procesul de educare si de fixare a informatiilor se realizeaza prin intermediul unor jocuri si activitati interactive. Fiecare participant devine cadet si face parte din echipajul Capitanului Raxo si al Secundului Noni.
   Nava spatiala Green Bee este pozitionata in parcul Tineretului, zona Rozariu si este pregatita de decolare. Echipajul acesteia, Capitanul Raxo si Secundul Noni ii asteapta pe micii exploratori in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10:00 - 18:00. Intarea este gratuita.
   Green Bee
este realizat in parteneriat cu Kaufland Romania si a gazduit pana in prezent peste 30.000 de copii, insumand peste 4000 de ore cu si despre ecologie.
  Mai multe detalii pe: www.green-bee.ro sau facebook.com/GreenBeeProject, www.greenrevolution.ro  

  
     Green Bee  

Ora: 12:45; 14:00; 16:30; 19:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Cars 3 - dublat - 3D A.G.
(Masini 3)

   
   Cars 3  

Ora: 15:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Cars 3 - dublat - digital A.G.
(Masini 3)

   
   Cars 3  

Ora: 16:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Despicable me 3 - dublat - 3D A.G.
(Sunt un mic ticalos 3)
AVANPREMIERA

   
   Despicable me 3  

Ora: 20:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Despicable me 3 - 3D A.G.
(Sunt un mic ticalos 3)
AVANPREMIERA

   
   Despicable me 3  
Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia