Evenimente pentru Copii - 03.08.2017
Bucuresti
: Atmosfera de vacanta e in toi la Veranda Mall!
    31 iulie - Atmosfera de vacanta e in toi la Veranda Mall! Pe tot parcursul sezonului cald, centrul comercial a pregatit un program complet deactivitati recreative, care au loc saptamanal, de la vizionari de filme, la jocuri distractive pentru copii sau ateliere tematice, pentru ca amintirile din vacanta sa fie mai frumoase pentru intreaga familie.   
  Joi - Atelierele Descopera Lumea
  Joia aceasta, la atelierele Descopera Lumea cei mici se vor juca si vor descoperi o multime de informatii interesante despre Hawaii si despre cultura si obiceiurile hawaiienilor. Pe parcursul celor doua ore ei vor invata sa danseze pe ritmurile specifice, se vor intrece in concursuri de hula-hoop si limbo, iar la final vor fi premiati cu un cocktail tropical, preparat pe loc din fructe proaspete. Atelierele suntorganizate la locul de joaca pentru copii din interiorul centrului comercial, iar inscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, in limita locurilor disponibile.
  Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina de web verandamall.ro, sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.
  
  
     Veranda Mall  

Ora: 11:00; 12:00; 13:00; 14:00 - Hollywood Multiplex: Despicable me 3 - dublat - 3D A.G.
(Sunt un mic ticalos 3)

   
   Despicable me 3  

Ora: 11:15 - Hollywood Multiplex: Cars 3 - dublat - 2D A.G.
(Masini 3)

   
   Cars 3  

Ora: 11:15; 13:15 - Hollywood Multiplex: Fantastic Journey to Oz - dublat - 3D A.G.
(Fantastica aventura din Oz)

   
  Fantastic Journey to Oz  

Ora: 17:45 - Hollywood Multiplex: Despicable me 3 - 3D A.G.
(Sunt un mic ticalos 3)

   
   Despicable me 3  
Teatrul de Magie Spitalul Privat ISIS - primul spital privat din Constanta Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune