Evenimente pentru Copii - 20.08.2017
Bucuresti
Ora: 16:00 - Cinema Elvire Popesco: Despicable Me 3 (+7)
    Sambata, 19 august, ora 16:00 - proiectie dublata si Duminica, 20 august, ora 16:00 - proiectie subtitrata.
  Filmul va continua aventurile lui Gru, Lucy si a fiicelor adorabile - Margo, Edith si Agnes precum si ale Minionilor. Balthazar Bratt, un fost star, care a fost concediat, se dovedeste a fi rivalul lui Gru si este hotarat sa se razbune. In timp ce Gru il confrunta pe Balthazar, acesta intra intr-o rivalitate fraterna, iar acest lucru se va intampla datorita aparitiei bruste a fratelui sau geaman pierdut, Dru.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro.
  
  
    Cinema Elvire Popesco  
  Teatrul de Magie Spitalul Privat ISIS - primul spital privat din Constanta Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune