Evenimente pentru Copii - 10.09.2017
Bucuresti
Ora: 10:30 - Teatrul din Podul Meu: spectacol pentru copii 1-3 ani - Hartii jucarii
    Numele meu e Fas Fas. Sunt o hartie mica. Stau la locul meu si ma plictisesc. Atatia copii in jur si eu stau singura si cuminte in cutie. O sa evadez si o sa ma joc asa cum stiu eu. O sa ma transform intr o multime de jucarii, una mai nastrusnica decat alta. O sa ii fac pe copii sa rada si o sa stau mereu in prejma lor. Vreau sa vina cat mai multi prieteni...
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.   NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE si ESTE NECESARA INSCRIEREA !!!   Varsta 1 - 3 ani; Pret 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
   Detalii si inscrieri: @Podul lui Sfredelus, Str. Drumul Sarii nr. 84; inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com.  

  
     Teatrul din Podul Meu  

Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: Despicable Me 3 (+7)
    Filmul continua aventurile lui Gru, Lucy si a fiicelor adorabile   Margo, Edith si Agnes precum si ale Minionilor. Filmul va rula in varianta dublata si este recomandat +7 ani.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro.
  
  
    Cinema Elvire Popesco  
  
Ora: 11:00; 11:45; 14:00; 16:15; 18:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Jungle Bunch - dublat - 2D A.G.
(Patrula junglei)

   
  The Jungle Bunch  
Ora: 12:15; 14:30; 16:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Emoji Movie - dublat - 3D A.G.
(Emoji Filmul: Avenutura zambaretilor)

   
   The Emoji Movie  

Ora: 12:45; 14:45; 17:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia