Evenimente pentru Copii - 16.09.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - 20:00 - Bounty Fair: Agenda Bio - editie de toamna in gradina
    Este un eveniment creat special pentru tine si familia ta!
   Ne dorim sa cunosti o stare de bine general, iar pentru asta venim in sprijinul tau cu zeci de produse naturale, bio si terapeutice, servicii si metode de a iti pastra sau imbunatati sanatatea.
   Dar pe langa sanatatea fizica, extrem de importante sunt si sanatatea mentala, echilibrul interior, limpezimea si energia. De aceea, in cadrul evenimentului reunim specialisti din diverse domenii si activitati, cu scopul de a va vorbi despre diferitele metode prin care sa atingeti starea de bine. Conferintele si seminariile sustinute de acestia sunt incluse in pretul biletul de intrare la eveniment si sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic sa afle cat mai multe informatii utile.
   Zona de targ reuneste peste 50 de participanti care isi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale si bio, de la cosmetice si produse de curatenie a casei, produse alimentare si aparaturi speciale, pana la jucarii si articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.
   La aceasta editie avem o serie de activitati noi pentru cei mici, care sunt concentrate pe latura afectiva, trainerii sunt acolo sa-i ajute sa aiba o dezvoltare emotionala cat mai armonioasa:
   • Atelier de mindfulness - este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani si prin intermediul acestuia se cultiva capacitatea de atentie, se imbunatateste calitatea somnului si este redusa anxietatea (in paralel se desfasoara un seminar, pentru parinti, despre schimbarile care apar la varsta adolescentei)
   • Atelier despre emotii - ii ajuta pe copii sa-si descopere si inteleaga emotiile
   • Atelier growing with music - are ca scop trezirea interesului copiilor fata de limba engleza, prin jocuri si cantecele
   Pentru participare este necesara completarea unui formular de inscriere. Fiecare formular se gaseste pe site, in articolul aferent atelierului.
   Alte modalitati distractive de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia sunt si cele sase ateliere permanente cu tematici diferite: decorare cu particule de marmura, colorare pe planse de catifea - Colorvelvet, pictura pe apa, olarit, reciclare creativa, picture pe cani din sticla.
   Stiati ca piesele de teatru ii stimuleaza intelectual pe copii? Acestea le dezvolta memoria, atentia si concentrarea si sunt foarte amuzante. Echipa Juxi Magic ne-a pregatit sambata 16 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel si colorat.
   Locatie eveniment: Casa Universitarilor Bucuresti, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Gradina Icoanei, doua strazi in spatele cinematografului Patria)
   Data si ora eveniment: 16-17 septembrie 2017, intre orele 10:00 si 20:00
   Contact: E-mail: bountyfair.marketing@gmail.com / Telefon: 0722.285.374
   Web: goo.gl/55R3Hq /   Event Facebook  
  
  
   Bounty Fair  

Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: Ozzy - marea evadare (+3 ani)
    Familia Martin pleaca in calatorie, dar catelul Ozzy nu ii poate insoti. De aceea familia i-a gasit un loc ideal unde va fi lasat, o pensiune canina cu tot confortul. Dar locul acesta se dovedeste a fi doar de fatada, pensiunea este, de fapt, o capcana construita de un diabolic rapitor de caini. Ozzy ajunge in adevarata "pensiune" Paraul Albastru, o inchisoare pentru caini, condusa de alti caini. El trebuie sa infrunte pericolele si sa conteze pe ajutorul noilor sai prieteni, Chester, Fronky si Doc, pentru a scapa si a ajunge in siguranta acasa.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro  
  
  
   Cinema Elvire Popesco

Ora: 11:15; 15:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Emoji Movie - dublat - 3D A.G.
(Emoji Filmul: Avenutura zambaretilor)

   
   The Emoji Movie  

Ora: 11:30; 14:15; 16:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Jungle Bunch - dublat - 2D A.G.
(Patrula junglei)

   
  The Jungle Bunch  
Ora: 13:15; 17:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia