Evenimente pentru Copii - 24.09.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - 20:00 - Bounty Fair: Bounty Fair #28 - editie de toamna
    Bounty Fair este un eveniment de design romanesc, ce reuneste peste 60 de artisti si branduri romanesti, care iti ofera ocazia de a descoperi ceva nou intr-o atmosfera relaxanta si primitoare.   O buna dezvoltare a imaginatiei, inca din copilarie, este foarte importanta si are efect pozitiv asupra cresterii copiilor. Motiv pentru care, la fiecare editie Bounty Fair avem pregatite pentru cei mici o serie de ateliere noi, dar le pastram si pe cele foarte apreciate. Acestea sunt o modalitate distractiva de a-i invatasa lucreze cu diferite materiale si sa imbine atentia cu joaca. Cateva din activitatile propuse de noi sunt: pictura pe apa, olarit, marionete din sarma plusata (nou), origami, pictura pe scoici (nou), personalizare de tricouri, saculeti si sacose, modelaj in lut si pictura pe ceramica, decorare rame foto (nou).
   Atelierele se desfasoara pe tot parcursul evenimentului - indiferent de programul vostru, cand ajungeti la noi sa puteti sa alegeti ce doriti sa faceti.
   Stiati ca piesele de teatru ii stimuleaza intelectual pe copii? Acestea le dezvolta memoria, atentia si concentrarea si sunt foarte amuzante, de aceea echipa Juxi Magic ne-a pregatit sambata 23 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel si colorat.
   Scopul evenimentului este de a aduce creativitatea si talentul romanesc mai aproape de oameni, de a-i informa despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creative pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicate intregii familii, indiferent de varsta!
  Pe langa activitatile pentru copii si expozantii cu produse la targ mai gasiti si:  
  -    Ateliere pentru cei mari
   - Tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de cateva dintre brandurile participante
   - Zona de hamace in padure
   - Restaurant: mancare gatita, bere si sucuri, limonada si prajituri
   - Inghetata de la Butoiul cu inghetata
   - Selfie foto-corner infoisor
   - Tatuaje cu henna
   - Sesiune de make-up si impletituri realizate de cei de la Yves Rocher
   - Expozitie foto in foisor.
  Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, insa copiii pana in 14 ani pot intra gratuit.
   Recomandare: Pentru achizitia de produse sfatuim vizitatorii sa dispuna de numerar, deoarece nu exista POS in fiecare punct de vanzare.
   Locatie eveniment: Casa Universitarilor Bucuresti, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Gradina Icoanei, doua strazi in spatele cinematografului Patria)
   Data si ora eveniment: Sambata si Duminica, 23-24 septembrie 2017, intre orele 10:00 si 20:00.  
   E-mail : bountyfair.inscrieri@gmail.com; Telefon : 0721.046.638
   Web: bountyfair.ro28-editie-in-aer-liber / Facebook
  
  
  
  
   Bounty Fair  

Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: Kinofest
    Cinema Elvire Popesco va invita in weekend la Kinofest , primul si cel mai important festival de film digital din Romania. Realizat ca un proiect independent, festivalul are ca scop promovarea tinerilor artisti, a realizatorilor de film si a lucrarilor lor - film, muzica, arte vizuale.
  Sambata si Duminica, incepand cu ora 11:00 vor rula scurtmetraje de animatie pentru copii (+6). Filmele sunt fara dialog si foarte variate ca gen si tehnica: de la experimente vizuale non-narative foarte frumoase, scketch-uri nostime, aventuri, realizate in tehnici de la grafica clasica, pana la animatia 3D sau anime-ul asiatic.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco      Cinema Elvire Popesco  
    Cinema Elvire Popesco      Cinema Elvire Popesco    
  
Ora: 11:15; 12:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Jungle Bunch - dublat - 2D A.G.
(Patrula junglei)

   
  The Jungle Bunch  
Ora: 11:15; 13:30; 15:45; 18:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - dublat - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)
PREMIERA

   
  The LEGO Ninjago Movie  

Ora: 12:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Emoji Movie - dublat - 3D A.G.
(Emoji Filmul: Avenutura zambaretilor)

   
   The Emoji Movie  

Ora: 14:15; 16:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  

Ora: 20:15; 22:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)
PREMIERA

   
  The LEGO Ninjago Movie  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia