Evenimente pentru Copii - 30.09.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - 18:00 - Gradinita Copilaria: Gradinita Copilaria cu portile deschise!
    Sunt prezentate parintilor, interesati sa ne viziteze, pachetele educationale si conditiile oferite copiilor de catre Gradinita & After School-ul nostru:
   - Optionale incluse in taxa sunt:
   • ENGLEZA,
   • INFORMATICA (o data pe saptamana - dorim sa-i familiarizam constructiv pe copii cu calculatorul pentru a invinge dependenta de aceasta),
   • ATELIER DE PICTURA,
   • MUZICA,
   • PSIHOLOGIE,
   • DEZVOLTARE PERSONALA;
   • RELIGIE (toate cu profesori de specialitate)
   * Plus multe alte discipline optionale
   Gradinita noastra are:
   - 5 sali de clasa
   - Sala de mese,
   - Curte,
   - Loc de joaca, dotat corespunzator(atat interior cat si exterior);
   - Biblioteca copiilor;
   - Sala de informatica;
  iar numarul de copii intr-o grupa este de maxim 15.  

  
    Gradinita Copilaria  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Magicianul Trasnit (Premiera)
   

Magicianul Trasnit este un one man show realizat de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.
   Acest spectacol interactiv de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.
   Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenicasi teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

  Premiera nationala „Magicianul Trasnit” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.
  
  
   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie Spitalul Privat ISIS - primul spital privat din Constanta Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia