Evenimente pentru Copii - 30.09.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - 14:00 - Cinema Elvire Popesco: Minimest
    Organizatorii au pregatit multe filme, ateliere de animatie si suprize pentru cei mici, dar si cei mari.
  Program proiectii:
  
Sambata, 30 septembrie
  10:00 - Minimest 2 Competitie (+6)
  12:00 - Scoala iepurasilor (+3)
  Dupa cateva peripetii, iepurele de oras Max ajunge intr-un loc departe de casa. Gaseste adapost intr-o misterioasa scoala a iepurasilor de Paste, unde ii intalneste pe pazitorii legendarului Ou de Aur, atat de ravnit de vulpile uneltitoare. La inceput plictisit de noua sa viata, Max va fi curand atras de tehnicile iepurasilor de Paste. Ii va ajuta pe noii sai prieteni in conflictul ce sta sa inceapa?
  14:00 - Niko si drumul spre stele (+3)
  Un tanar ren ce sufera de rau de inaltime invata sa-si invinga teama, ia lectii de zbor de la o veverita cam neindemanatica si pleaca spre Polul Nord, ca sa-i salveze pe Mos Craciun si ceata lui de reni zburatori.  
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco  
  
Ora: 10:00 - 18:00 - Gradinita Copilaria: Gradinita Copilaria cu portile deschise!
    Sunt prezentate parintilor, interesati sa ne viziteze, pachetele educationale si conditiile oferite copiilor de catre Gradinita & After School-ul nostru:
   - Optionale incluse in taxa sunt:
   • ENGLEZA,
   • INFORMATICA (o data pe saptamana - dorim sa-i familiarizam constructiv pe copii cu calculatorul pentru a invinge dependenta de aceasta),
   • ATELIER DE PICTURA,
   • MUZICA,
   • PSIHOLOGIE,
   • DEZVOLTARE PERSONALA;
   • RELIGIE (toate cu profesori de specialitate)
   * Plus multe alte discipline optionale
   Gradinita noastra are:
   - 5 sali de clasa
   - Sala de mese,
   - Curte,
   - Loc de joaca, dotat corespunzator(atat interior cat si exterior);
   - Biblioteca copiilor;
   - Sala de informatica;
  iar numarul de copii intr-o grupa este de maxim 15.  

  
    Gradinita Copilaria  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Magicianul Trasnit (Premiera)
   

Magicianul Trasnit este un one man show realizat de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.
   Acest spectacol interactiv de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.
   Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenicasi teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

  Premiera nationala „Magicianul Trasnit” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.
  
  
   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Emoji Movie - dublat - 3D A.G.
(Emoji Filmul: Avenutura zambaretilor)

   
   The Emoji Movie  

Ora: 11:15; 13:30; 15:45; 18:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - dublat - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  

Ora: 12:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Jungle Bunch - dublat - 2D A.G.
(Patrula junglei)

   
  The Jungle Bunch  
Ora: 13:15; 15:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  

Ora: 20:15; 22:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia