Evenimente pentru Copii - 01.10.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - 14:00 - Cinema Elvire Popesco: Minimest
    Organizatorii au pregatit multe filme, ateliere de animatie si suprize pentru cei mici, dar si cei mari.
  Program proiectii:
  
Duminica, 01 octombrie
  10:00 - Minimest 3 Competitie (+6)
  12:00 - In padurea Huckybucky (+3)
  Claus, Morten, dl Iepure si prietenii lor traiesc fericiti in padurea Huckybucky. E un loc numai bun, dar animalele mici trebuie mereu sa stea cu ochii in patru la suratele lor mai mari. Mai ales Marvin Vulpea are nefericita tendinta sa se infrupte din toti soriceii ce-i ies in cale. Cand Horace Ariciul vrea sa o manance pe bunica lui Morten, devine evident ca o lege care sa faca animalele sa traiasca in pace este mai mult decat necesara.
  14:00 - Niko 2: frate mic, mare belea (+3)
  In Ajunul Craciunului, Niko, micul ren, trebuie sa dea de urma fratelui mai mic, care a disparut ca prin minune. Dar Niko va avea nevoie de
  mare ajutor de la prietenii sai daca vrea sa aiba vreo sansa sa-si duca la bun sfarsit misiunea. In incercarea sa de a-si salva fratele, Niko invata cat de importanti sunt prietenii si familia, intr-o poveste de Craciun pe placul spectatorilor de toate varstele.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco  
  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Magicianul Trasnit (Premiera)
   

Magicianul Trasnit este un one man show realizat de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.
   Acest spectacol interactiv de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.
   Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenicasi teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

  Premiera nationala „Magicianul Trasnit” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.
  
  
   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Emoji Movie - dublat - 3D A.G.
(Emoji Filmul: Avenutura zambaretilor)

   
   The Emoji Movie  

Ora: 11:15; 13:30; 15:45; 18:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - dublat - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  

Ora: 12:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Jungle Bunch - dublat - 2D A.G.
(Patrula junglei)

   
  The Jungle Bunch  
Ora: 13:15; 15:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  

Ora: 20:15; 22:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia