Evenimente pentru Copii - 07.10.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - Cinema Elvire Popesco: Minimest
    10:00 - Minimest Competitie 3 (+6)
  12:00 - Familia Moomin pe Riviera (+3)
  Familia Moomin porneste intr-o calatorie pe mare si, dupa cateva furtuni si nenumarate pericole infruntate pe insule pustii, ajunge pe frumoasa Riviera, locul unde pacea ii va fi pusa la incercare. Calatoriile sunt prilej pentru surprize placute, dar si pentru ghinioane, iar membrii familiei, dupa accidente, incidente si bizare interactiuni cu localnici, se vor trezi la grea incercare atunci cand Snorkmaiden este cucerita de atentiile unui playboy, iar Moomin afla ca ghimpele geloziei provoaca cea mai adanca durere.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco  
  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Kids Magic Show & Workshop
   

Kids Magic Show&Workshop - un show de magie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, un show cu un final deosebit unde cei mici pot exersa si invata alaturi de magicianul Emil Dragan multe trucuri spectaculoase.

  

Emil Dragan cel mai vechi cursant al cursurilor Academiei de Magie, in prezent magician profesionist si primul roman care a participat la Campionatul Mondial de Magie, editia din vara anului 2015.

  
   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00 - Teatrul Dubee Doo: spectacolul aniversar "La multi ani, Dubee Doo!"
    Teatrul Dubee Doo implineste trei ani. Nu e mult, dar nici putin, dar stim sigur ca este inca o ocazie buna sa ne distram pe cinste. Dubee Doo este bufnita care, de trei ani, paseste alaturi de cei mici in taramul plin de bucurii, taramul povestilor Dubee Doo. A venit vremea ca cei mici sa ii faca o bucurie lui Dubee Doo, iar bucuria ei cea mai mare, acum la trei anisori, este sa aiba alaturi cat mai multi prieteni la petrecerea ei. Vom vedea impreuna care sunt invitatii surpriza si ce cadouri va primi bufnita sugubeata, vom dansa si vom canta. Va asteptam, asadar, la petrecere!!!
  Distributie: Adina Stan, Oana Ionescu si Smaranda Enache. Scenariu: Adina Stan. Pret bilete - 25 lei/persoana.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 sau 0766.499.571 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
     Teatrul Dubee Doo  

Ora: 11:15; 14:00; 16:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - dublat - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  

Ora: 11:30; 16:00; 18:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Happy Family - dublat - 3D A.G.
(Familia Monstrulescu)
PREMIERA

   
   Happy Family  

Ora: 11:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Jungle Bunch - dublat - 2D A.G.
(Patrula junglei)

   
  The Jungle Bunch  
Ora: 12:15; 13:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia