Evenimente pentru Copii - 15.10.2017
Bucuresti
Ora: 10:00 - Cinema Elvire Popesco: «Sus ancora ! Elias si secretul din Marele Port ! »
    In timpul unei furtuni nemiloase, Elias este chemat de urgenta de catre orasul vecin, pentru a salva un vapor. Se muta in acest oras, pentru ca i se ofera de lucru, dar isi lasa in urma prietenii. Intr-o seara, Elias are un schimb dur cu o banda locala, care se dovedeste a face excavari ilegale pentru a extrage un metal pretios. Realizeaza ca pentru a demasca operatiunea ilegala, are nevoie de ajutorul vechilor sai prieteni.
  Filmul va rula Sambata, 14 octombrie si Duminica, 15 octombrie, incepand cu ora 10:00.
Este recomandat +7 ani si va fi dublat.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: AbraMagic
   

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
  
  

   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00 - Best Time Events: Hansel si Gretel
    ​Hansel si Gretel sunt doi copilasi, frate si sora, pe care parintii, datorita saraciei in care traiesc, hotarasc sa ii paraseasca in adancul padurii.
  Istetimea, curajul si increderea ii ajuta pe cei doi sa lupte, sa invinga vrajitoarea si sa gaseasca drumul de intoarcere spre casa parinteasca.
  Peripetiile prin care trec personajele, interpretate cu maiestrie de actori, sunt deosebit de capTivante, cu atat mai mult cu cat o parte din scene se interpreteaza in sala, chiar in mijlocul publicului. Spectacolul este o impletire armonioasa intre teatru, muzica si multe, multe situatii comice. Acesta este cu atat mai fascinant cu cat, pentru realizarea lui, sunt folosite lumini si efecte speciale ("blacklight neon" - piese de decor fluorescent) care creaza o atmosfera impresionanta si extrem de ... reala.
  Piesa de teatru "Hansel si Gretel" este o adaptare a celebrei povesti cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  Biletele pot fi achizitionate din reteaua: www.bilete.ro, www.startickets.ro, www.blt.ro sau direct de la organizator - contact@teatrucopii-evenimente.ro - 0767.091.078.
  
  
     Hansel si Gretel

Ora: 11:00; 15:15; 17:30; 18:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Happy Family - dublat - 3D A.G.
(Familia Monstrulescu)

   
   Happy Family  

Ora: 11:15; 12:30; 13:30; 15:00; 17:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: My Little Pony - dublat - 2D A.G.
(Micul meu ponei)
PREMIERA

   
  My Little Pony  

Ora: 11:30; 13:45; 16:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - dublat - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  

Ora: 12:00; 12:45; 14:00; 17:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Anchors Up! - dublat - 2D A.G.
(Sus ancora! Elias si secretul din Marele Port)
PREMIERA

   
  Anchors Up!  

Ora: 12:15; 13:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Nut Job 2 - dublat - 3D A.G.
(Goana dupa alune 2)

   
  The Nut Job 2  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia