Evenimente pentru Copii - 28.10.2017
Bucuresti
Ora: 10:30 - 14:30 - Locul de joaca - La Iris: Kids Halloween Party
    Te asteptam pe data de 28 octombrie, incepand cu ora 10:30 sa petrecem impreuna un halloween infricosator!   Noi, Clubul de Familie La Iris, organizam o petrecere monstruoasa atat pentru copii cat si adulti si va pregatim tot felul de activitati terifiante.   Iris va astepta cu un decor infricosator, bauturi de groaza si un atelier de creatie prin care ne vom face propriile gentute de trick or treat pentru a speria tot Bucurestiul.   Ne vom costuma in cele mai spectaculoase personaje iar apoi vom face o parada a costumelor. Cel mai frumos costum va primi un premiu din parte lui Iris.   Nu te mai gandi, hai sa ne distram impreuna la o petrecere marca #LaIris !
   Intrarea este gratuita, nu avem limita de varsta, iar atelierul de creatie costa 40 RON/copil.  

  
     La Iris  

Ora: 10:45; 11:45; 13:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Happy Family - dublat - 3D A.G.
(Familia Monstrulescu)

   
   Happy Family  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Kids Magic Show & Workshop
   

Kids Magic Show&Workshop - un show de magie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, un show cu un final deosebit unde cei mici pot exersa si invata alaturi de magicianul Emil Dragan multe trucuri spectaculoase.

  

Emil Dragan cel mai vechi cursant al cursurilor Academiei de Magie, in prezent magician profesionist si primul roman care a participat la Campionatul Mondial de Magie, editia din vara anului 2015.

  
   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00 - Teatrul Dubee Doo: "Povestea incurcata a printesei Rapunzel" - spectacol de teatru interactiv pentru copii si nu numai
    Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sa o tina captiva pe fata in turnul ei secret.   Cand cel mai cautat bandit al regatului, Gheorghe Papagheorghe, ajunge din intamplare in turnul misterios, este luat "ostatic" de Rapunzel care doreste sa ajunga in lumea reala si sa se bucure din plin de frumusetile acesteia.   Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa fim partasi la povestea lor de dragoste.
  Si, pentru ca se apropie Halloween-ul cu pasi repezi, actorii Teatrului Dubee Doo au pregatit o surpriza pentru cei mici. Ramane secret pana sambata, sssttt...!!!  Distributie: Adina Stan, Adina Iftime, Dan Apavaloaiei. Scenariu: Adina Stan.  Pret bilete - 35 lei/copil (parintii au acces gratuit). Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 / 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Teatrul Dubee Doo

Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: "The little vampire" (Micul Vampir)
    "The little vampire" (Micul Vampir) spune povestea lui Rudolph, un vampir in varsta de 13 ani, al carui clan e amenintat de un vanator notoriu. El il cunoaste pe Tony, care este fascinat de castele vechi, cimitire si... vampiri.
  Cei doi vor porni intr-o aventura plina de actiune, dar si de umor, pentru a-si invinge redutabilii adversari, si impreuna vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.
  Cinema Elvire Popesco va invita la film, Sambata, 28 octombrie si Duminica, 29 octombrie, de la ora 11:00 ! Filmul este recomandat +5 ani si va rula in varianta dublata.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco
  
Ora: 11:00; 13:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The LEGO Ninjago Movie - dublat - 3D A.G.
(LEGO Ninjago Filmul)

   
  The LEGO Ninjago Movie  

Ora: 11:15; 13:00 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Swan Princess: Royally Undercover - dublat - 2D A.G.
(Printesa Lebada: Sub acoperire regala)

   
  The Swan Princess: Royally Undercover  

Ora: 11:15; 13:30; 15:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: My Little Pony - dublat - 2D A.G.
(Micul meu ponei)

   
  My Little Pony  

Ora: 12:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Anchors Up! - dublat - 2D A.G.
(Sus ancora! Elias si secretul din Marele Port)

   
  Anchors Up!  
Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia