Evenimente pentru Copii - 05.11.2017
Bucuresti
DanceMasters Open 2017 (10-12 martie 2017): DanceFest 2017
    DanceFest 2017 - in atmosfera anilor '20.   In perioada 3-5 noiembrie, Bucurestiul imbraca haine de gala si se pregateste pentru un spectacol sportiv stralucitor, DANCEFEST 2017, pe ringul Salii Polivalente. Cei mai buni dansatori sportivi din lume vor concura pentru castigarea aurului mondial la categoria junior 2 latino.
  Un sfarsit de saptamana plin de dans si energie, eleganta si talent, competitia ne va introduce intr-o atmosfera specifica petrecerilor din anii '20, petrecerile Marelui Gatsby.
  DANCEFEST va aduce in premiera nationala Campionatul Mondial junior II latino, reunind astfel sportivi din 5 continente si aproximativ 80 de tari. Malaezia, Australia, Statele Unite ale Americii, Filipine, Vietnam, Anglia, Franta, Spania sunt cateva dintre tarile care si-au desemnat perechile in confruntarea mondiala, iar dintre tarile cu traditie in dansul sportiv amintim Rusia, Italia, Germania si bineineinteles Romania.
  In cadrul evenimentului se va desfasura si concursul international WDSF International Open Standard si Latino la categoriile de adulti si tineret, precum si competii pe diferite nivele valorice si clase de varsta. Competitia se va desfasura timp de 3 zile, vineri, 3 noiembrie, incepand cu orele 11:00, iar sambata si duminica, 4-5 noiembrie 2017, de la orele 9:30. Spectacolul de gala si festivitatea de premiere incep cu orele 19:30.
  Genurile prezentate in concurs sunt: Standard (vals lent, vals vienez, slow fox si quickstep) si Latino (samba, cha cha cha, rumba, paso doble si jive).
  Ziua de vineri va fi alocata competitiilor claselor incepatoare si celor cu figuri impuse, iar sambata se vor desfasura rundele de calificari ale Campionatului Mondial, precum si sectiunea dansurilor clasice standard. Totodata, organizatorii au anuntat prezenta perechii de adulti Marius Balan- Kristina Moshenskaya (Kristina fiind tripla campioana mondiala) in ziua de sambata, ce vor delecta publicul spectator printr-un show latino incendiar, cei doi fiind clasati pe locul al 3-lea la Campionatul Mondial de Adulti. Ziua de duminica este rezervata competitiilor latino, unde perechea Marius si Kristina va evolua in confruntare directa cu perechi titrate din topul 25 ranking mondial, acolo unde 2 perechi din Romania isi afla pozitia - Alexandru Ion - Andreea Toma si Stefan Grigore - Laura Filipescu.
  Pe ringul DANCEFEST vor dansa perechi de valoare precum campionii mondiali la sectiunea STD juniori - Sebastian Zicoane - Anca Copos, campionii mondiali la categoria tineret Paul Rednic si Roxana Lucaciu, campionii nationali ai Romaniei la adulti, in topul 25 mondial Rares Cojoc si Andreea Matei, finalisti mondiali reprezentand Croatia, Republica Moldova sau Rusia. Stele mari isi vor da intalnire pe scena Salii Polivalente pentru un spectacol de eleganta, dans, emotie si culoare.
  Bilete disponibile prin MyTicket.ro. Mai multe detalii la: https://www.dancefestopen.com/ Va asteptam!
  
  
    DanceFest 2017  

Ora: 10:30 - 13:00 - Locul de joaca - La Iris: Atelier de dezvoltare personala prin povesti
    Pentru ca stim cat de importanta este lectura pentru copii, ne-am gandit la un mod foarte distractiv prin care acestia se pot distra, invata si dezvolta armonios. Prin urmare, duminica, va avea loc un atelier de dezvoltare personala prin povesti, in cadrul caruia cei mici vor citi, vor improviza, vor invata sa joace diverse personaje si vor avea ocazia sa devina actori intr-un spectacol creat chiar de ei. Asadar e rost de distractie constructiva!  Va asteptam in numar cat mai mare! Participarea la eveniment se face in baza unei consumatii minime de 30 de lei/ copil + parinte.  
  
  
     La Iris  

Ora: 11:00 - Cinema Elvire Popesco: "The little vampire" (Micul Vampir)
    Filmul spune povestea lui Rudolph, un vampir in varsta de 13 ani, al carui clan e amenintat de un vanator notoriu. El il cunoaste pe Tony, care este fascinat de castele vechi, cimitire si... vampiri. Cei doi vor porni intr-o aventura plina de actiune, dar si de umor, pentru a-si invinge redutabilii adversari, si impreuna vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.
  "The little vampire" (Micul Vampir) va rula in varianta dublata Sambata, 04 noiembrie si Duminica, 05 noiembrie, de la ora 11:00.
  Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librariile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum si online, de pe www.elvirepopesco.ro
  
  
    Cinema Elvire Popesco
  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Kids Magic Show & Workshop
   

Kids Magic Show&Workshop - un show de magie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, un show cu un final deosebit unde cei mici pot exersa si invata alaturi de magicianul Emil Dragan multe trucuri spectaculoase.

  

Emil Dragan cel mai vechi cursant al cursurilor Academiei de Magie, in prezent magician profesionist si primul roman care a participat la Campionatul Mondial de Magie, editia din vara anului 2015.

  
   Teatrul de Magie  
Ora: 11:00; 13:30 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: My Little Pony - dublat - 2D A.G.
(Micul meu ponei)

   
  My Little Pony  

Ora: 11:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Swan Princess: Royally Undercover - dublat - 2D A.G.
(Printesa Lebada: Sub acoperire regala)

   
  The Swan Princess: Royally Undercover  

Ora: 11:30; 18:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Gnome Alone - dublat - 3D A.G.
(Aventura piticilor)
AVANPREMIERA

   
  Gnome Alone  

Ora: 11:45; 12:30; 14:00; 16:15; 18:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Son of Bigfoot - dublat - 3D A.G.
(Bigfoot Junior)
PREMIERA

   
  The Son of Bigfoot  

Ora: 11:45; 13:45 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: Happy Family - dublat - 3D A.G.
(Familia Monstrulescu)

   
   Happy Family  

Ora: 12:15; 14:15; 16:15 - HOLLYWOOD MULTIPLEX ~ Program Filme pentru copii: The Little Vampire - dublat - 3D A.G.
(Micul vampir)

   
  The Little Vampire  
Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia