Evenimente pentru Copii - 27.01.2018
Bucuresti
Ora: 10:30 - 12:30 - Podul lui Sfredelus: Spectacol pentru copii 2-7 ani: Faina, apa, sare, ce sa fie oare?
    Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredelus, Sambata, 27 ianuarie, intre orele 10:30 - 12:30, cu un spectacol pentru copii 2-7 ani: Faina, apa, sare, ce sa fie oare?
   Spectacol muzical urmat de atelier creativ cu turta dulce. O poveste in versuri despre un mos flamand, o baba hapsana si un aluat care prinde viata. Cine vrea sa o manance, cum scapa de pericole gogoasa cea isteata si cum se framanta oare faina, apa si sare aflam impreuna...
   In final vom orna o turta dulce si aromata pe care o vom coace acasa impreuna cu mami si cu tati.
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.
   NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE si ESTE NECESARA INSCRIEREA !!!   Varsta: 2 -7 ani; Pret: 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
   Detalii si inscrieri: Locatie: Str. Drumul Sarii nr. 84 / e-mail: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com.
  Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, entitate non-guvernamentala si non-profit a parintilor constienti, informati si curajosi.  

  
     Podul lui Sfredelus  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Magicianul Trasnit
   

Magicianul Trasnit este un one man show realizat de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.
   Acest spectacol interactiv de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.
   Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenicasi teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

  Premiera nationala „Magicianul Trasnit” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.
  
  
   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia