Evenimente pentru Copii - 25.02.2018
Bucuresti
Ora: 10:00 - 17:00 - World Education Fair - februarie 2018: World Education Fair - 24-25 februarie 2018
    Totul despre educatia in strainatate la World Education Fair!
   Experimenteaza educatia in strainatate la World Education Fair. Sub conceptul Educatie 360°, cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania se afla la a 27-a editie si va avea loc in Timisoara, Bucuresti, Iasi, Galati si Constanta. Universitati din strainatate, licee de elita si centre de limbi straine vin in Romania pentru a discuta direct cu cei interesati sa afle care sunt programele de studiu potrivite lor, bursele si metodele de finantare pe care le pot accesa si care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a fi admisi la institutile dorite.
   - Constanta - 22 februarie (   11:00 - 17:00 - hotel IBIS)
   - Bucuresti - 24-25 februarie (   10:00 - 17:00 - hotel Radisson Blu Bucharest)
   - Craiova - 27 februarie (   11:00 - 17:00 - hotel Ramada Plaza Craiova)
   Ce vei gasi la World Education Fair:

  
    
 1. Programe de licenta, master sau MBA la universitati renumite din Europa si America de Nord.
 2.   
 3. Teste de Orientare Profesionala dezvoltate de Cambridge Occupational Analysts.
 4.   
 5. Peste 300 de EduTabere individuale si de grup in intreaga lume, cu reduceri speciale doar in cadrul evenimentului.
 6.   
 7. Scoli si licee de elita in Europa si America de Nord cu burse oferite exclusiv celor care se inscriu prin IntegralEdu.
 8.   
 9. Burse si metode de finantare disponibile pentru toate nivelurile de studiu.
 10.   
 11. Prezentari si workshop-uri
 12.   
 13. Inscriere la pretestari gratuite pentru examenele IELTS si Cambridge
 14.   
 15. Oferta speciala pentru cursuri de pregatire IELTS si Cambridge
 16.   
 17. Programe Work & Travel pentru studenti cu pachete promotionale speciale.
 18.   
 19. In exclusivitate! Tururi virtuale in cateva dintre campusurile universitatilor din strainatate, cu PlayStation VR!
    
 20.   
  

Institutiile participante la eveniment si programul prezentarilor si workshop-urilor vor fi actualizate in apropierea evenimentului in sectiunile dedicate din site.
  ORGANIZATOR: IntegralEdu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 25 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.integraledu.ro, si Facebook.  

  

    IntegralEdu  

Ora: 10:00 - 19:00 - Bounty Fair: Bounty Fair, editia de Martisor
    Sunteti asteptati, cu mic, cu mare, la Bounty Fair sa intampinam primavara asa cum se cuvine!
  Bounty Fair a pregatit pentru tine un targ plin de martisoare unicat, realizate manual de unii dintre cei mai talentati artizani romani, intr-o diversitate de stiluri, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari.
  Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute 12 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative (nu este necesara programarea). Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, ceramica sau chiar cu particule colorate si sa realizeze felicitari tematice si martisoare. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste intr-un ghiveci sau Balerina mea.
  In esenta, evenimentul se adreseaza cautatorilor de creativitate si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!
  Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei/persoana/zi, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita. Biletul include accesul in zona de targ si zona de ateliere si se achita numerar, la intrare.
  Data: 24-25 februarie 2018; Program: 10:00- 19:00
  Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti, str. Dionisie Lupu 46
(aproape de Gradina Icoanei, la intersectia strazii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)
  Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook;   Iar despre ateliere, pe site-ul nostru.
  
  
     Bounty Fair     Bounty Fair  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Magicianul Trasnit
   

Magicianul Trasnit este un one man show realizat de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.
   Acest spectacol interactiv de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.
   Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenicasi teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

  Premiera nationala „Magicianul Trasnit” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.
  
  
   Teatrul de Magie  
Ora: 17:30 - Teatrul de Magie: AbraMagic
   

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia