Evenimente pentru Copii - 04.03.2018
Bucuresti
Ora: 10:00 - 19:00 - Bounty Fair: Bounty Fair, editia de Ziua Femeii
    Va asteptam, cu mic, cu mare, la Bounty Fair sa sarbatorim Ziua Femeii asa cum se cuvine!
   Bounty Fair a pregatit un targ dedicat cadourilor unicat, realizate manual de 50 dintre cei mai talentati artizani romani, intr-o diversitate de stiluri, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari.
   Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute 14 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative. (Nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere).
   Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, cani din sticla, ceramica, sau chiar cu particule colorate si sa realizeze figurine din origami, coronite de primavara, flori din hartie de matase sau felicitari pentru mame. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste intr-un ghiveci, Buchete de bucurie sau Ateliere de creativitate pentru copii si tatici. In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de creativitate si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!
   Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei/persoana/zi, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita. Biletul include accesul in zona de targ si zona de ateliere si se achita numerar, la intrare.
   Data: 3 - 4 martie 2018; Program: 10:00- 19:00; Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti
   Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook;    Iar despre ateliere, pe site-ul nostru.  

  
     Bounty Fair  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: AbraMagic
   

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
  
  

   Teatrul de Magie  
Ora: 17:30 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

Micul Magician - La cererea publicului, Teatrul de Magie a programat in fiecare sambata si duminica spectacolul Micul Magician, organizat de la ora 17:30, pentru a intampina familiile care nu pot ajunge la show-urile de dimineata.  Astfel, la Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.  Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!  In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
  Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia