Evenimente pentru Copii - 01.04.2018
Bucuresti
Ora: 10:00 - 19:00 - Bounty Fair: Bounty Fair, Editie de Florii si Paste
    Va asteptam, cu mic, cu mare, la Bounty Fair sa sarbatorim plecarea iernii si venirea primaverii si a Pastelui, in stil mare, in zi de Floare!
  Bounty Fair a pregatit un targ dedicat cadourilor si rasfatului unicat, realizate de aproximativ 60 dintre cei mai talentati designeri si artizani romaini, intr-o diversitate de stiluri, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari.
  Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute 14 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative. (Nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere).
  Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, oua, ceramica, sau chiar cu particule colorate si sa realizeze figurine din origami, bentite simpatice, Cosanzene sau sa descopere tehnica servetelului. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste intr-un ghiveci, Micul Picasso si Arta florilor presate.
  Pretul atelierelor variaza intre 5 si 25 lei.  In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de educatie creativa si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!
  Data: 31 martie - 1 aprilie 2018; Program: 10:00- 19:00;   Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti
  Intrare: 8 lei/persoana/zi; Copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.
  Mai multe detalii gasesti in event-ul de pe Facebook, Iar despre ateliere pe site-ul nostru
  
  
     Bounty Fair  

Ora: 19:00 - DanceMasters Open 2018 (30 martie - 01 aprilie 2018): DanceMasters 2018
    Vino la DanceMasters 2018! Elita dansului mondial vine la Bucuresti in ultimul weekend din martie pentru a evolua in fata publicului DanceMasters, entuziast iubitor de dans, ritm si culoare. DanceMasters este cel mai important eveniment international de dans organizat in Romania, si este deja considerat unul din cele mai puternice competitii de dans sportiv din Centrul si Estul Europei, datorita participarii a peste 2000 de dansatori din 22 de tari, intre care, intotdeauna, sportivi din top 10 mondial, atrasi de punctele obtinute in clasamentul WDSF si de conditiile premium de concurs oferite de organizatori.
   Cum in 2018 Romania aniverseaza 100 de ani de la Marea Unire, iar evenimentul aniverseaza editia cu numarul 15, este pregatit un spectacol deosebit pentru cele doua Gale, cea de Sambata, 31 martie si Duminica, 1 aprilie, care vor incepe la ora 19:00.
   Iti poti lua acum bilete pentru DanceMasters 2018 de pe Myticket.ro!  
  
  
     DanceMasters 2018       DanceMasters 2018       DanceMasters 2018       DanceMasters 2018  
Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia