Evenimente pentru Copii - 27.04.2018
Bucuresti
Ora: 19:30 - Teatrul de Magie: Specialistul
    - Teatrul de Magie introduce in programul sau "Specialistul" - un concept de Andrei Teasca ce consta intr-un show de seara unde invitam adultii, care pot fi insotiti de copiii cu varsta de peste 8 ani.
   Artistul iluzionist va distra publicul printr-un spectacol demonstratie de magie, cunoscut sub numele de Close-up Magic. Acest stil al magiei este foarte atractiv datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina.
   Timp de o ora, acesta va uimi audienta prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimetri distanta de acestia. Ca recuzita, magicianul va folosi cartile de joc, monedele si efecte aparent "improvizate" si alte surprize.
   Totul se intampla in fata audientei care va fi asezata la masa in jurul magicianului, iar locurile vor fi limitate.
   Acest stil al magiei este denumit si "Table Magic", deoarece spectacolul se va tine intr-un ambient intim, relaxant, in care spectatorii se vor aseza confortabil la masa, unde vor fi rasfatati cu un pahar de sampanie din partea casei.
   Show-ul are loc in Casa Magicianului, locatia Teatrului de Magie - un concept unic in Romania, situat pe strada Vasile Lascar, nr. 132, intre Bulevardul Dacia si strada Mihai Eminescu. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol. Director-fondator: Andrei Teasca  
  
  
   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia