Evenimente pentru Copii - 26.05.2018
Bucuresti
Ora: 10:30 - Podul lui Sfredelus: AVENTURI IN GRADINA DE LEGUME
    Teatrul din Podul Meu vine in Podul lui Sfredelus - Sambata, 26 mai, ora 10.30, cu un spectacol pentru grupa de varsta 2-7 ani - AVENTURI IN GRADINA DE LEGUME
   In care protagonistii, mici animalute construite din fructe si legume, trec prin tot soiul de aventuri hazlii, pe care copiii le vor afla in timp ce rontaie o gustare sanatoasa. La finalul spectacolului, acestia sunt invitati sa isi realizeze propriile personaje, din aceleasi materiale... delicios de neconventionale.   Spectacolul este adecvat pentru categoria de varsta 2 - 7 ani. Inscrierea este necesara pentru rezervarea unui loc la spectacol.
   Pret: 50 Ron/ copil, parintii nu platesc;    Durata: 40 minute
   Locatie: Podul lui Sfredelus, Str. Drumul Sarii nr. 84
   Inscrieri: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com
  Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, organizatie non-guvernamentala si non-profit a parintilor informati, curajosi si constienti.  

  
     Podul lui Sfredelus  

Ora: 17:30 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

Micul Magician - La cererea publicului, Teatrul de Magie a programat in fiecare sambata si duminica spectacolul Micul Magician, organizat de la ora 17:30, pentru a intampina familiile care nu pot ajunge la show-urile de dimineata.  Astfel, la Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.  Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!  In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
  Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.
  
  

   Teatrul de Magie  
Ora: 19:00 - 13:30 - FIRST7 - Parents & Educators Coaching: Workshop-ul Atasamentul in educatia timpurie
    O educatie, moderna, optima include si o abordare corecta a atasamentului.
  In cadrul acestuia, vom aborda teme precum:
   - dezvoltarea fizica si emotionala a copiilor,
   - dezvoltarea de competente sociale,
   - dezvoltarea neurobiologica a creierului,
   - identificarea dificultatilor in comportamentul social al copiilor,
   - identificarea comportamentelor nepotrivite,
   - intelegerea rutinelor de somn ale copilului si a particularitatilor sale senzoriale,
   - intelegerea tiparelor de interactiune cu educatorul bazate pe teoria atasamentului
   Acest workshop isi propune:
   - Sa defineasca ce inseamna un atasament sanatos,
   - Sa ofere solutii practice despre cum si de ce sa dezvoltam un atasament sanatos in gradinita.
   Workshop-ul se adreseaza educatorilor si profesionistilor care lucreaza in gradinite. Va fi sustinut de Dr Fitiu Bogdan Cristian si Valentina Secara.  
   Pret: 165 lei/participant;    Inscrieri: office@first7.ro
   Dr Fitiu Bogdan Cristian este medic specialist Psihiatrie Pediatrica, domeniu in care si-a creat o experienta bazata pe intelegerea relatiei dintre etapele de neurodezvoltare, emotii si comportamente adaptative in cresterea si educarea copiilor. Experienta a fost acumulata in cadrul etapei de formare in rezidentiat in centrele universitare Timisoara si Cluj-Napoca si ulterior in cadrul practicii private din Bucuresti (...)
   Valentina Secara este de formatie invatator educator, pregatita in sistemul romanesc. In urma cu 14 ani a infiintat gradinita Acorns, careia in timp i s-au adaugat Baby Acorns, First7 si Acorns Bright British Clubs. Este promotoarea si initiatoarea primei crese private din Romania, deschisa oficial in 2006, promovand astfel educatia timpurie pentru copiii cu varsta 0-3 ani. A realizat stadii de pregatire atat in Romania cat si in Marea Britanie pe diferite arii din domeniul pedagogic si al managementului educational. Este formator de adulti, a participat la sesiuni de informare si pregatire pe teme de leadership cu traineri din SUA, Universitatea Reading. A finalizat cu succes cursul "Introducing British Sign Language" si "Parents Early Years and Learning", cursul PEAL oferit de National Childrens Bureau.   Mama a 3 copii, a invatat ca in fiecare zi afli ceva nou, ca e important sa visezi si sa te lupti pentru visele tale, mottoul sau fiind: "Dream, Do, Change".  
  
  
     FIRST7  
Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia