Evenimente pentru Copii - 10.06.2018
Bucuresti
Ora: 10:30 - Podul lui Sfredelus: Faina, apa, sare, ce sa fie oare
    Spectacol muzical urmat de atelier creativ, o poveste in versuri despre un mos flamand, o baba hapsana si un aluat care prinde viata. Cine vrea sa o manance, cum scapa
   de pericole gogoasa cea isteata si cum se framanta oare faina apa si sare aflam impreuna...
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.
   NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE si ESTE NECESARA INSCRIEREA !!!
   Varsta: 2 - 7 ani; Pret: 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
   Detalii si inscrieri: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com; Locatie: Podul lui Sfredelus, Str. Drumul Sarii nr. 84
  Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, entitate non-guvernamentala si non-profit a parintilor informati, constienti si curajosi.  

  
     Podul lui Sfredelus  

Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

Micul Magician - La cererea publicului, Teatrul de Magie a programat in fiecare sambata si duminica spectacolul Micul Magician, organizat de la ora 17:30, pentru a intampina familiile care nu pot ajunge la show-urile de dimineata.  Astfel, la Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.  Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!  In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
  Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu