Evenimente pentru Copii - 11.08.2018
Bucuresti
Ora: 10:30 - Podul lui Sfredelus: SA CRESTI MARE
    Vom vedea povestea unui spic de grau ajutat sa creasca de razele calde ale soarelui care il trezesc de dimineata, de picaturile de ploaie care il fac sa se inalte din ce in ce mai mult si de vantul care il invata sa fie puternic si rezistent. Minunatele culori ale diferitelor tipuri de seminte si zgomotul acestora ne vor imbia la joaca si ne vor spune pas cu pas povestea. La final, micii spectatori vor avea parte de joaca senzoriala cu pamant, seminte si cativa stropi de apa de vara.
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de Educatie Timpurie, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.
   NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE SI ESTE NECESARA INSCRIEREA!!!
   Varsta 1 - 3 ani;    Pret = 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
   Detalii si inscrieri: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com;    Locatie: Podul lui Sfredelus (Str. Drumul Sarii nr. 84)
  Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, entitate non-guvernamentala si non-profit a parintilor informati, curajosi si constienti.  

  
    Podul lui Sfredelus  

Ora: 19:00 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

♠ La Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.
   Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!
   In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
   Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132(intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.
   Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.
  Director-fondator: Andrei Teasca  
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu