Evenimente pentru Copii - 20.10.2018
Bucuresti
Ora: 10:00 - 19:00 - Bounty Fair: Bounty Fair #38
    shopping creativ de toamna boema
   Toamna cu a sa pretentioasa vreme isi solicita drepturile, motiv pentru care Bounty Fair isi muta creatiile pline de creativitate romaneasca in frumoasele camere ale Casei Universitarilor Bucuresti.
   In jur de 50 dintre cei mai renumiti designeri romani, alaturi de 13 dintre cei mai talentati si creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, iti dau intalnire la o sesiune de shopping creativ de toamna boema, asezonata cu delicii gourmet cu arome de sezon, voie buna si culoare.
   Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute 13 ateliere educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative.
   (Nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere).
   Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn sau ceramica si sa realizeze figurine din origami sau sa descopere tehnica quilling. De asemenea pot alege dintre ateliere Pictura puzzle-luri 3D, Brelocuri fistichii, Ingeri pictati pe lemn, Window color, Ata si culoare si Tehnica servetelului in culori de toamna.
   *Pretul atelierelor variaza intre 5 si 25 lei.
   In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de educatie creativa si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!
   Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti, str. Dionisie Lupu 46.
   Intrare: Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei/ persoana/ zi, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.
  Mai multe detalii gasesti in event-ul de pe Facebook, iar despre ateliere, pe site.  
  
  
     Bounty Fair     Bounty Fair  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu