Evenimente pentru Copii - 16.12.2018
Bucuresti
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Christmas Magic Show
    Stim cu totii ca de Craciun trebuie sa incercam sa fim mai buni, sa daruim mai mult si sa credem in povesti. Teatrul de Magie va propune o zi in care sa va bucurati alaturi de cei dragi de iluzii spectaculoase si de multa magie. Cei mici, dar si parintii lor, vor putea asista la o intalnire fantastica intre magia Craciunului si magia iluzionismului, intr-o dimineata plina de surprize la Casa Magicianului. La cerere, parintii pot contacta reprezentantii Teatrului de Magie pentru ca Mosul sa le poata oferi celor mici, la finalul spectacolului, cadourile din partea parintilor. Spectacolul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.
  

  
   Teatrul de Magie  
Ora: 18:00 - Amadeus Academy - Cursuri de Canto, Pian, Teorie Muzicala: Colinde pe-ntelesul nostru
    Amadeus Academy va prezinta concertul de colinde - Colinde pe-ntelesul nostru - sustinut de elevii Amadeus Academy, Duminica, 16 decembrie, ora 18:00.   Profesor indrumator: Oana Capatina.  Locatie: Scoala Gimnaziala de Arte Nr. 5 (Str. Gheorghe Petrascu nr. 49).  
  
  
     Amadeus Academy - Cursuri de Canto, Pian, Teorie Muzicala  
Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu