Evenimente pentru Copii - 10.03.2019
Bucuresti
CONIL Fest, Festivalul Integrarii editia a-XIX-a: PRIMAVARA COPIILOR, CONIL Fest, Festivalul Integrarii editia a-XIX-a
    Asociatia CONIL organizeaza la Circul Metropolitan, in 9-10 martie 2019 un weekend - eveniment "Primavara Copiilor", editie speciala CONIL Fest
  Primavara Copiilor, cea de-a XIX-a editie a CONIL Fest este dedicata memoriei lui Kuky Hanafi, tanarul cu dizabilitati de numai 22 de ani plecat la ingeri chiar in ziua Sfanta de Craciun, poate ca un dar pentru toti copiii ca el, cu dizabilitati, pentru care se fac atat de putine lucruri...
  Sub cupola Circului Metropolitan Bucuresti, in weekendul 9-10 martie, peste 1500 de copii dintre care 600 cu dizabilitati, vor celebra impreuna mama, femeia, primavara scriind cele mai frumoase povesti de iubire, toleranta si acceptare, prezentand momente artistice pline de emotie si sensibilitate.
   Publicul prezent pe parcusul celor doua zile de eveniment va avea ocazia sa cunoasca talentul, tenacitatea, daruirea dar mai ales bucuria de a fi pe scena si a darui a copiilor nevazatori, a celor hipoacuzi, cu autism, sindrom Down, retard sau a celor cu dizabilitati locomotorii. Ei vor prezenta sub cupola circului momente unice ce ne vor face sa intelegem ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie descoperita si incurajata!
  Publicul prezent la eveniment se va putea bucura si de o exceptionala demonstratie de virtuozitate, seriozitate si talent oferita de Scoala de Dans Romanesc Larisa si Marin Barbu care au ales sa sarbatoreasca cei 19 ani de existenta, DARUIND!
  Alaturi de ei, copii talentati de la gradinite, scoli si cluburi din Bucuresti si din tara vor performa, dandu-si mana intr-o frumoasa hora a prieteniei ce simbolizeaza unicitatea noastra.
  In cadrul evenimentului, pe langa prestatiile extraordinare ale copiilor participanti, va veti putea bucura de momente incantatoare daruite de artisti consacrati si personalitati marcante ale vietii culturale romanesti. Si, pentru ca evenimentul se desfasoara sub cupola circului, trei actori vestiti, Dorina Chiriac, Ada Milea si Radu Binzaru vor aduce in fata dvs un pinguin, care era si el "la circ, pe gheata unui racitor" …da…chiar el, vestitul Apolodor al lui Gellu Naum. Alaturi de celebrii actori, momente artistice deosebite vor prezenta si Andra Tisha Mirescu, Edward Sanda, Alexandru Tudor si Mihai Axinte impreuna cu Interstellar-event, aplaudand si incurajand performanta dar si prietenia dintre copiii tipici si cei cu nevoi speciale, acceptarea si integrarea acestora.
  In foaierul Circului Metropolitan publicul prezent la eveniment se vor bucura si de ateliere, prezentari de produse, animatie, studio foto si multe alte surprize.
  Un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si Circul Metropolitan Bucuresti.
  Intrarea la eveniment este libera iar distractia…garantata!
  Vino alaturi de Asociatia CONIL sa ducem visul lui Kuky mai departe si sa incurajim si sustinem visurile copiilor!  
     CONILFest  
  
    
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

♠ La Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.
   Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!
   In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
   Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132(intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.
   Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.
  Director-fondator: Andrei Teasca  
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu