Evenimente pentru Copii - 06.04.2019
Bucuresti
Ora: 10:00 - 19:00 - Baby Boom Show (4 - 7 aprilie 2019): Baby Boom Show - evenimentul anului pentru intreaga familie: 4-7 aprilie
    Cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici din Romania va asteapta cu mii de produse si super oferte! Luna aprilie vine cu cel mai cool eveniment al anului dedicat viitoarelor mamici si copiilor cu varste intre 0 si 7 ani: BABY BOOM SHOW - editia de primavara.
  Intre 4 si 7 aprilie va asteptam in cel mai nou pavilion (B1) al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti, unde peste 300 de branduri renumite in intreaga lume vin cu lansari exclusive de produse, mega reduceri, cursuri gratuite, zeci de premii, super oferte la servicii medicale, pachete de nastere si multe, multe altele.  
  Lista completa a noutatilor de la Baby Boom Show o gasiti pe www.babyboomshow.ro.
  Mega reduceri la Baby Boom Show! Vizitatorii vor beneficia de reduceri de pana la 60% si preturi speciale la mii de produse, pe toata perioada targului. Toate discounturile sunt afisate pe www.babyboomshow.ro.
  Cele mai renumite maternitati si banci de celule stem, intr-un singur loc! Timp de 4 zile, cele mai renumite maternitati private si de stat vin la Baby Boom Show cu pachete speciale de nastere pentru viitoarele mamici: Medicover, Medlife, Regina Maria, Sanador, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Filantropia", Spitalul Clinic "Nicolae Malaxa", Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino si Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie  Giulesti.
  Intre 4 si 7 aprilie, beneficiati de cele mai avantajoase oferte ale principalelor banci de celule stem din tara: Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics,  Future Health Biobank, Life Solutions,  Lifeline,  Regina Maria Banca Centrala de Celule Stem, Stem Cells, Stem Sure.
  Cadouri de la Baby Boom  
    
 • Cursuri gratuite: "Scoala Viitoarelor Mamici" - curs de puericultura, curs de Prim-Ajutor, workshop Dr. Mit - "Primele 1000 de zile din viata copilului tau", curs de Alaptare,  "Gravida ZEN - Mama relaxata, bebe sanatos", curs "Ora Magica a Nou-Nascutului"
 •   
 • Ateliere gratuite de desen si pictura
 •   
 • Evaluari gratuite de logopedie si kinetoterapie
 •   
 • Tombole si concursuri cu super premii
 •   
 • Photo corner: locul unde prind viata cele mai frumoase amintiri
 •   
 • Cel mai cool loc de joaca pentru copiii energici. Distractia e gratuita!
 •   
 • Spatiu special de alaptare si schimbat scutece
 •   
 • Tunsori gratuite pe toata perioada targului
 •   
 • Porsche Inter Auto Romania vine cu o surpriza pentru tatici si mamici
 •   
  LOCATIE: Pavilonul B1 Romexpo, Bucuresti
   PROGRAM: 4 - 6 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 19:00 /    7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00
   TARIF: joi si vineri gratuit, pe baza inregistrarii online; sambata si duminica: 10 lei/bilet; PARCARE VIZITATORI: 5 lei/ora
  Informatii suplimentare, pe www.babyboomshow.ro.Va asteptam la Baby Boom Show, editia de primavara!  
     Baby Boom Show  
Ora: 11:00 - Basme cu cai: Spectacolul GIGANTII
    Intr-o era magica, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte isi disputa suprematia asupra lumii. Cum nu se pot lupta chiar ei, deoarece astfel ar distruge lumea, fiecare desemneaza trei campioni sa ii reprezinte ! Ce gigant va imparati lumea?
   Inca un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si fiare ale padurii!
   Scenariul se doreste a fi unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe.
   ATENTIE! Pe durata spectacolului, lupul alerga in tribuna in fata primului rand, iar uliul o survoleaza la distanta mica deasupra tribunei B. Animalele sunt dresate si aceste actiuni nu prezinta nici un pericol pentru spectatorii de orice varsta. Daca credeti ca proximitatea animalelor va va crea probleme de orice fel, va rugam sa va adresati organizatorilor pentru a va reloca.

  Locatie eveniment: Arena Basme cu Cai, soseaua chitila 284.
   E-mail: office@basmecucai.ro.   
   Telefon: 0723.977.167.    Web/Facebook: www.basmecucai.ro / facebook.com/basmecucai.
  
  

  
   Basme cu cai  
  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie:
AbraMagic

   

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
  
  

   Teatrul de Magie  
Ora: 16:00 - Basme cu cai: Spectacolul Balaurul
    LA CEREREA PUBLICULUI, in stagiunea 2019, pe data de 06 Aprilie de la ora 16, mai punem o singura data in scena acest indragit spectacol.
  Verde Imparat, impovarat de ani si de griji, si zorit de balaurul care s-a aciuat in Imparatie, decide sa dea mana fiicei sale si cheile imparatiei aceluia care va castiga turnirul cavaleresc! Un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri , domnite si bineinteles cu BALAUR! Pentru realizarea spectacolului si-au unit fortele 8 cai de film, inclusiv un cal premiat pentru cascadorie in 2014, 15 actori cascadori - toti cu experienta hollywoodiana in filme ca Scorpion King, Cold mountain , The three musketeers, Highlander, etc - pirotehnisti, sunetisti, artisti papusari si nu in ultimul rand personal tehnic. Scenariul se doreste unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe.
  Pentru mai multe detalii despre spectacol accesati www.basmecucai.ro
  Adresa: Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei, Nr 284, Sector 1
  
  
     Basme cu cai  Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu