Evenimente pentru Copii - 07.07.2019
Bucuresti
Ora: 10:30 - Podul lui Sfredelus: PE NISIP - spectacol senzorial de invatare creativa prin teatru, varsta 1-4 ani
    Spectacolul este structurat in jurul povestilor care se nasc intr-o zi de joaca pe nisip. Se descopera nisipul si scoici de diferite tipuri ce au in ele amintiri de la mare... sunetul valurilor, plimbarea cu barca, joaca cu zmeul, soarele, meduza...
   La final, micii spectatori vor avea parte de o experienta senzoriala nisipoasa si isi vor putea lua acasa scoici ce pastreaza amintirea zilei petrecute alaturi de noi.
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga si al Teatrului din Podul Meu, specializat si format in Programe de educatie timpurie, creator al unor cunoscute spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor. Prin intermediul teatrului, al experimentelor senzoriale se valorizeaza capacitatea si potentialul copilului mic de a se implica, de a participa si de a invata prin interactiuni.
   Varsta 1 - 4 ani; Pret: 50 Ron/ copil, parintii nu platesc. In acest cost este inclusa si o ora in plus de joaca in pod.
   NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE si ESTE NECESARA INSCRIEREA !!!
   Locatie: Podul lui Sfredelus, Str. Drumul Sarii nr. 84;   
  Detalii si inscrieri: email: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com.
  Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, organizatie non-guvernamentala si non-profit a parintilor informati, constienti si curajosi.  

  
     Podul lui Sfredelus  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

♠ La Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.
   Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!
   In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
   Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132(intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.
   Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.
  Director-fondator: Andrei Teasca  
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord