Evenimente pentru Copii - 04.08.2019
Bucuresti
Ora: 10:30 - 11:30 - Podul lui Sfredelus: "SUS - JOS" - spectacol senzorial de teatru
    Ce este SUS, cum cade JOS ... un spectacol atelier despre notiuni simple din mediul inconjurator, despre fenomene naturale prezentate in limbajul simplu al copiilor, despre anotimpuri, despre ploaie, zapada, soare si vantul ce spulbera frunzele in fata ochilor curiosi ai micilor spectatori.   Toate acestea fiind cuprinse in povestea unui baietel curajos ce urca SUS si se uita in JOS.   La final, micii spectatori exploreaza spatiul de joc descoperind caderea lina a penelor, cea mai rapida a frunzelor, cataratul pe scara si multe alte lucruri simple, dar in acelasi timp complexe.
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga si al Teatrului din Podul Meu, format si specializat in Programe de Educatie Timpurie, sustinator si creator a numeroase spectacole adresate bebelusilor si toddlerilor. Prin intermediul teatrului, al experimentelor senzoriale se valorizeaza capacitatea si potentialul copilului mic de a se implica, de a participa si de a invata prin interactiuni.
   Costuri: 50 lei/ copil. Adultii nu platesc bilet.   Varsta: 1-4 ani.
   Atentie! Locurile sunt limitate. Rezervari se pot face pe inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com.
   Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, entitate non-guvernamentala si non-profit a parintilor informati, constienti si curajosi.   

  
     Podul lui Sfredelus  Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord