Evenimente pentru Copii - 25.08.2019
Bucuresti
Ora: 10:30 - 11:30 - Podul lui Sfredelus: De-a dura - teatru
    Doi calatori curiosi se plimba. Se invartesc iar si iar si descopera lumea rotunda. Inainte si inapoi, noapte si zi, dus-intors, de-a dura, mic si mare, cercuri, bile, rotocoale... lucruri ce se rostogolesc si nu se mai opresc.   Imaginile jucause se succed pe o muzica antrenanta in fata ochilor curiosi ai copiilor asezati pe podea cu nasucurile in aer.   La final, micii spectatori sunt invitati sa exploreze spatiul de joc.
   Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga si al Teatrului din Podul Meu, format si specializat in Programe de Educatie Timpurie, sustinator si creator a numeroase spectacole adresate bebelusilor si toddlerilor. Prin intermediul teatrului, al experimentelor senzoriale se valorizeaza capacitatea si potentialul copilului mic de a se implica, de a participa si de a invata prin interactiuni.
   Costuri: 50 lei. Parintii nu platesc.   Varsta: 1-4 ani; Atentie! Locurile sunt limitate.
   Pentru rezervari, va rugam sa scrieti pe inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com.
   Podul lui Sfredelus este primul proiect al Asociatiei Lira Projects, entitate non-guvernamentala a parintilor informati, constienti si curajosi.
  
  
     Podul lui Sfredelus  
  Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord