Evenimente pentru Copii - 17.11.2019
Bucuresti
Ora: 10:00 - 13:00 - Global Learning - Limbi straine pentru copii: atelierul "English Tenses Workshop"
    Global Learning va invita la atelierul "English Tenses Workshop" ce va avea loc in data de 03, 10 si 17 noiembrie, intre 10:00 si 13:00.
   Asa cum stii, limba engleza iti poate imbunatati viata in multe feluri. Iti poate deschide oportunitati de noi joburi, calatorii, prieteni, proiecte.   De-a lungul anilor ai invatat limba engleza intr-o masura buna, ai folosit-o insa putin si o multime de notiuni s-au uitat sau s-au amestecat cumva in mintea ta. Asa ca ai devenit nesigur.   Increderea pe care o simti, cand vorbesti in limba engleza, vine din stapanirea notiunilor, din ordinea in care le-ai asezat in bagajul tau de cunostinte.   Atelierele Global Learning isi propun ca, intr-un timp scurt, de numai cateva intalniri, sa te sprijine in aprofundarea unor notiuni specifice.   Poti sa alegi singur ce parte a gramaticii doresti sa aprofundezi. Daca vrei, poti participa la Atelierul English Tenses Workshop in care vom preda si lamuri fiecare dintre cele douasprezece timpuri ale limbii engleze.
   ENGLISH TENSES WORKSHOP -    Ai nevoie de ajutor pentru a invata toate lucrurile ce tin de timpurile limbii engleze, pentru a mai parcurge o data toate detaliile si a pune in ordine notiunile, fiecare in "sertarul' ei?   Timpurile limbii engleze sunt deosebit de nuantate, diferentele dintre ele sunt destul de mici uneori, astfel incat, la un moment dat, este greu de ales timpul corect.   Te intrebi de multe ori: "Aici ar trebui sa folosesc present perfect sau present perfect continuous, future perfect sau future perfect continuous? "   Daca asa stau lucrurile, atunci atelierul nostru de gramatica "English Tenses Workshop" este cel mai potrivit curs pentru tine, un curs intensiv de limba engleza, la obiect.   Un curs nu de un an, nici macar de un modul intreg, ci de numai trei intalniri, trei duminici in care ne vom intalni pentru a parcurge impreuna toate timpurile limbii engleze, cu teorie, exercitii, exemple, conversatie, interactivitate.   Pentru aceasta, am pregatit pentru voi atat materiale video, care sa va ajute in procesul de invatare, cat si sute de propozitii si utilizari pentru fiecare in parte, jocuri, activitati astfel incat, la finalul intregului proces, vi se vor structura si ordona in memorie toate notiunile privind cele douasprezece timpuri gramaticale.
   De asemenea, poti alege Atelierul English Conditionals Workshop in care punem la punct toate notiunile despre modul conditional, sunt patru tipuri de conditional (conditionalul 0, 1, 2 si 3) si doua de conditional mixt (mixed conditionals) cu detalii si nuante pe care le poti in sfarsit clarifica si asimila foarte bine
   DURATA unui atelier: Un atelier poate consta dintr-o singura intalnire de 3-4 ore, 2 intalniri, maxim 3.
   PRETUL: Workshop-ului este de 300 de lei (respectiv 100 lei pentru fiecare sedinta a 3 ore in parte).
   Inscrie-te la info@global-learning.ro sau suna la 0723.642.817.  
  
  
     Global Learning  
Ora: 11:00 - Teatrul de Magie: Micul Magician
   

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
  
  

   Teatrul de Magie  
Ora: 17:30 - Teatrul de Magie: AbraMagic
   

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
  
  

   Teatrul de Magie  Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord