Scoala Primara Libera Waldorf
Prezentare firma

Dragi parinti, va invitam la o discutie deschisa despre mediul scolar in care v-ati dori sa evolueze copilul dumneavoastra si care sunt cu adevarat nevoile copilului la inceputul traseului sau scolar. Copilul si nevoile acestuia reprezinta esenta demersului pedagogic in scoala noastra.

  

Scoala Primara Libera Waldorf este un proiect sub egida Asociatiei Christophori International, asociatie non-profit ce are ca scop promovarea, implementarea si dezvoltarea educatiei sanatoase pornind de la principiile pedagogiei Waldorf fondata de catre Rudolf Steiner.

  

Abordand copilul prin prisma celor trei forte sufletesti: gandire, vointa si simtire, aceasta forma de invatamant imbina arta si stiinta, miscarea si activitatile practice. Rezultatul este dezvoltarea armonioasa a copilului si stimularea gandirii vii, interesul pentru cunoastere si descoperirea lumii inconjuratoare, spiritul solidar si libertatea interioara a fiecarui copil.

  

Misiune
   Misiunea noastra este sa oferim copiilor un mediu educational plin de armonie, caldura si siguranta, in care imaginatia si creativitatea sa infloreasca; sa le oferim o evolutie sanatoasa in primii ani ai dezvoltarii lor intr-o atmosfera in care acestia sa se simta protejati si insotiti pe propriul lor drum.
   Sa-i primim pe copii cu veneratie,
   Sa-i educam cu iubire si
  Sa-i trimitem mai departe in libertate…” (R. Steiner)

  

Colaboarea si comunicarea parinti-pedagogi-scoala
  In cadrul Scolii Primare Libere Waldorf colaborarea dintre parinti si scoala este favorizata in special de intalnirile cu parintii, in cadrul fiecarei clase, vizitele sau intalnirile individuale parinti – pedagogi, seri de discutii generale, conferinte, seminarii pe diferite teme, intalniri de natura administrativa, serbarile, atelierele si toate evenimentele artistice, intalnirile profesorilor. 

  

Autorizare

  
      
  • Internationale Assoziation für Waldorfpädagogik (IAO) cu sustinerea Federatiei Waldorf din Romania; IAO a avizat proiectul de infiintare a Scolii Primare Libere Waldorf.
  •   
  • Comisia Nationala pentru Alternative Educationale (la scolile functionand intr-o alternativa educationala, aceasta aprobare reprezinta o etapa preliminara procesului de autorizare obisnuit).
  •   
  • Ordinul Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului nr. 5391/21.08.2012.
  •   
  

Locatie
  Cursurile si atelierele after-school (pentru cei care aleg programul prelungit) se desfasoara intr-o cladire complet renovata si amenajata in stil Waldorf, situata intr-o zona linistita din Bucuresti, pe str. Scarlatescu nr. 50 (zona Banu Manta – Piața Victoriei) in apropierea parcului Kiseleff.

  

Programul afterschool
  In cadrul programului after-school, copiii merg zilnic in parcul aflat in apropiere (Kiseleff). La intoarcere, dupa gustarea de dupa-amiaza, copiii pot participa la diverse activitati, precum ateliere de creatie, ore de muzica si desen sau cursuri de inot.

  

Alimentatie
  Scoala pune la dispozitie un program de nutritie elaborat si sustinut in parteneriat cu restaurantul Casa Satya, asigurand copiilor o alimentatie sanatoasa zi de zi, conform cu nevoile lor de dezvoltare.

  

Ce declara parintii despre Scoala Libera Waldorf?
   “Pentru mine Waldorf nu este o alternativa, ci este sistemul educational in care am ales constient sa imi inscriu fetita inca din gradinita… (in clasa a doua la acest moment). 
   Faptul ca in «centrul» scolii se afla copilul si nevoile lui precum si dorinta de a-l insoti in dezvoltarea lui personala m-a convins inca de la primele discutii cu pedagogii.
   Intai la gradinita si apoi la scoala, fetita mea a crescut comunicativa, luminoasa, responsabila si sociabila.
   Este la fel de mult o scoala pentru noi parintii, precum si pentru fetita noastra. Am invatat cum sa comunicam mai bine, cum sa o insotitm in procesul educativ si in dezvoltarea ei ca OM.” Loredana Niculae, mama Waldorf din 2006 (Presedinte NNC Global Inovative Services)

  

“Printre multele daruri pe care le-am primit odata cu venirea pe lume a copiilor mei, unul dintre cele mai importante a fost descoperirea sistemului de invatamant Waldorf. Ceea ce se intampla aici, atat in gradinita, cat si in scoala, se inscrie atat de armonios in sfera firescului, a normalitatii, a cresterii nefortate, incat nu pot sa imi imaginez un alt mediu mai potrivit pentru educarea copiilor.
   Adultul, dascalul, conduce copilul catre cunoastere fara sa intervina intruziv, fara sa forteze copilul sa intre intr-un anumit sablon pe care si l-a construit despre “copilul cuminte”, sau “copilul silitor” sau “copilul model”, ci permitandu-i sa fie COPILUL care este.
   Uitandu-ma in spate la propria mea evolutie scolara, realizez cat de important ar fi sa le hranim copiilor increderea in ei si in ceilalti, abilitatile sociale, valorile umane. Folosirea artei, a activitatilor practice si a jocului in Waldorf, cultivarea deopotriva a vointei si a simtirii, alaturi de gandire, pun premisele formarii unui om intreg, dezvoltat in toate aspectele fiintei sale.” Daniela Lina, mama Waldorf din 2006 (Notar Public)

  

Lara a fost printre primii elevi inscrisi la Scoala Libera Waldorf. Mi-a placut de la inceput ca am putut sa ne implicam cu idei si sa ne spunem dorintele legate de cum va arata scoala copilului nostru.
   Intreg procesul de integrare a decurs firesc, intr-un peisaj in care toata lumea se plange de procedura de inscriere - cozi, atentii, liste de asteptare, incertitudine. Nu spun ca totul s-a intamplat natural, au fost si probleme inerente oricarui inceput.
    Insa e un sentiment foarte linistitor sa fii parte dintr-un mediu in care stii ca iti sunt ascultate nevoile si ca poti incerca, impreuna cu ceilalti parinti, conducerea scolii si pedagogii, sa gasesti o solutie pentru orice ar aparea pe drum, sa ai o comunicare reala cu cei pe mana carora iti lasi copilul o buna parte din zi.
   Am fost recent la o petrecere de copii si am realizat ca eram singurul parinte care nu se plangea de problemele de caracter ale invatatorului, de ceilalti parinti, de cerintele absurde, de metoda de educare...
    Pedagogia Waldorf ni se potriveste si ca stil de viata si chiar ne-a deschis calea catre multe principii de viata sanatoasa Teodora Neagu, mama Waldorf din 2009 (Jurnalist)

Oferta
-

Date de contact
Adresa: Str. Berthelot nr.25, sector 1
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0722 484 206; 0732 439 036
Persoana de contact:      Daniela Lina, Alina Visan
Internet: Site web: www.scoalalibera.ro
E-mail: office@scoala-waldorf.ro
Galerie foto
Evenimente
19.07.2017 - ora: 18:00 - : eveniment de prezentare a pedagogiei Waldorf - Waldorf ca descoperire
    - Waldorf ca descoperire
   O prezentare la care va invitam sa participati, in care discutiile si exemplele au in vedere prepubertatea si pubertatea.
   A pastra, in aceasta etapa delicata si dificila de dezvoltare a copilului, dorinta de a invata si a descoperi lumea, de a se deschide cognitiv catre aceasta, cere multa maiestrie si cunoastere din partea pedagogilor si parintilor deopotriva. Gazduiti de cadrul placut al Carturestilor, vom afla perspectiva pedagogiei Waldorf despre ciclul gimnazial. Care sunt modalitatile prin care il implica pe copil in procesul de educatie, cum devine interesat de propria sa devenire, dezvoltand incet-incet constiinta acestui proces, in ce se traduce, de fapt, eficienta procesului de invatamant - iata cateva aspecte pe care vrem sa le exploram, cu participarea parintilor, bunicilor sau pur si simplu a persoanelor interesate de educatia de azi si de maine.
   Scoala Gimnaziala Libera Waldorf prezinta acest eveniment miercuri - 19 iulie, de la ora 18.00, la libraria Carturesti Verona, intrare libera.  

  
     Scoala Gimnaziala Libera Waldorf  


18.07.2017 - ora: 18:00 - : eveniment de prezentare a pedagogiei Waldorf - Waldorf ca uimire
    - Waldorf ca uimire
   Va invitam la o prezentare interactiva pe tema copilariei si a inceputului scolii, din perspectiva pedagogiei Waldorf.
   Gazduiti de cadrul placut al librariei Carturesti, veti afla detalii despre perspectiva pedagogiei Waldorf cu privire la prima etapa scolara a copilului: anii de gradinita, primii ani de scoala. Cum sprijina pedagogia Waldorf copilul in pasii sai catre lume, cum cultiva ea dorinta naturala a copilului de a descoperi lumea, de a se indrepta catre ea cu uimire si curiozitate, cum mentine bucuria invatarii - iata cateva aspecte pe care vrem sa le exploram, cu participarea parintilor, bunicilor sau pur si simplu a persoanelor interesate de educatia de azi si de maine.
  Scoala Gimnaziala Libera Waldorf prezinta acest eveniment marti - 18 iulie, de la ora 18.00, la libraria Carturesti Verona, intrare libera.
  

  
     Scoala Gimnaziala Libera Waldorf  


05.12.2015 - ora: 10:00 - 16:00 - : Bazarul de Craciun
    Vom vedea ce au lucrat cu mult drag manutele micii (si mari:)), vom gusta mancaruri preparate in casa, ne vom distra la atelierele pentru copii, putem gasi cadouri pentru Craciun si ne vom bucura impreuna.
  Bazarul se va deschide la ora 10.00, cu un moment de colinde cantate de pedagogii scolii, dupa care va propunem sa faceti un tur al standurilor, vanzarea urmand sa inceapa de la ora 10.30. Vor exista standurile fiecarei clase (la etaj), standul scolii (la parter) si standurile prietenilor scolii (la etaj si la parter).
  Momentul de colinde se va repeta la 12.30 si 14.30, cand ne vor insoti si copiii din scoala.
  Copiii vor avea la dispozitie mai multe ateliere:
  - atelier de turta dulce - coordonat de Sebastian Stanculescu
  - atelier de confectionat ingeri din lana - coordonat de Lorena Codreanu
  - teatru de masa - coordonat de Ela si Maria Oarcea
  - teatru senzorial - labirint - coordonat de Razvan Ropotan
  Aceste ateliere vor incepe de la 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 si 15.00 (5 serii de ateliere). Veti putea inscrie copiii la oricare dintre ateliere, chiar sambata, vor exista bilete care vor indica ora de participare si atelierul. Biletul va costa 10 lei, indiferent de ora si de atelier.
  Pentru cei mari (insotiti sau nu de copii), Diana Vasilescu va coordona un atelier de coronite de brad decorate si alte aranjamente de Craciun, in curtea scolii. Va veti putea inscrie sambata, iar atelierele vor incepe de la 11.00, 13.00 si 15.00 (3 serii). Costul este de 25 de lei.
  Tot in curtea scolii, un tatic harnic va avea grija sa gasiti in permanenta vin fiert, in jurul caruia sa puteti sta de vorba in aer rece de decembrie si s-ar putea ca vinul sa fie insotit si de alte bunatati...
  Bunatati veti gasi si inauntru, caci bufetul, devenit deja clasic, va fi deschis incepand cu ora 10.30, in sala de sport de la demisol.
  Va rugam sa anuntati prieteni, cunoscuti despre bazarul nostru, suntem bucurosi de oaspeti!
  Multumim mult si va asteptam cu drag!
  
  
   Scoala Libera Waldorf  

  
06.06.2015 - ora: 09:30 - 12:30 - : Ateliere confectionat papusa Waldorf mare (45 cm)
    Dragi prieteni, ne bucuram foarte mult sa va anuntam ca incepand din aceasta sambata dna educatoare Laura Adascalitei ne va indruma in mestesugul confectionarii papusilor Waldorf.
  Atelierul ne invita sa ne exersam manualitatea, sa ne destindem lucrand ceva frumos si util.
  Folosind materiale naturale: bumbac plusat, lana toarsa si netoarsa, bumbac pentru hainute, veti avea sansa sa creati singuri pentru copilul dvs. sau pentru copilul din dvs. papusa bebelus si papusa Waldorf mare.
  Papusa va fi realizata pe parcursul a trei ateliere (23.05, 30.05 si 06.06, dar se poate discuta programul exact al acestor intalniri la primul dintre cele 3 ateliere) - de la 9.30 la 12.30.
  Cost - 40 de lei per atelier + 50 de lei materiale (se achita la prima intalnire din cele 3) - cost total 170 lei
  Cadrele didactice beneficiaza de o reducere de 50% din pretul atelierului (cost total 110 lei).
  Va rugam sa ne confirmati participarea la atelierul individual, la cele 3 sau la toate, prin raspuns la acest e-mail: office@scoala-waldorf.ro.
  Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam sa lucram impreuna!

  
    Scoala Libera Waldorf  


30.05.2015 - ora: 09:30 - 12:30 - : Ateliere confectionat papusa Waldorf mare (45 cm)
    Dragi prieteni, ne bucuram foarte mult sa va anuntam ca incepand din aceasta sambata dna educatoare Laura Adascalitei ne va indruma in mestesugul confectionarii papusilor Waldorf.
  Atelierul ne invita sa ne exersam manualitatea, sa ne destindem lucrand ceva frumos si util.
  Folosind materiale naturale: bumbac plusat, lana toarsa si netoarsa, bumbac pentru hainute, veti avea sansa sa creati singuri pentru copilul dvs. sau pentru copilul din dvs. papusa bebelus si papusa Waldorf mare.
  Papusa va fi realizata pe parcursul a trei ateliere (23.05, 30.05 si 06.06, dar se poate discuta programul exact al acestor intalniri la primul dintre cele 3 ateliere) - de la 9.30 la 12.30.
  Cost - 40 de lei per atelier + 50 de lei materiale (se achita la prima intalnire din cele 3) - cost total 170 lei
  Cadrele didactice beneficiaza de o reducere de 50% din pretul atelierului (cost total 110 lei).
  Va rugam sa ne confirmati participarea la atelierul individual, la cele 3 sau la toate, prin raspuns la acest e-mail: office@scoala-waldorf.ro.
  Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam sa lucram impreuna!

  
    Scoala Libera Waldorf  


23.05.2015 - ora: 09:30 - 12:30 - : Ateliere confectionat papusa Waldorf mare (45 cm)
    Dragi prieteni, ne bucuram foarte mult sa va anuntam ca incepand din aceasta sambata dna educatoare Laura Adascalitei ne va indruma in mestesugul confectionarii papusilor Waldorf.
  Atelierul ne invita sa ne exersam manualitatea, sa ne destindem lucrand ceva frumos si util.
  Folosind materiale naturale: bumbac plusat, lana toarsa si netoarsa, bumbac pentru hainute, veti avea sansa sa creati singuri pentru copilul dvs. sau pentru copilul din dvs. papusa bebelus si papusa Waldorf mare.
  Papusa va fi realizata pe parcursul a trei ateliere (23.05, 30.05 si 06.06, dar se poate discuta programul exact al acestor intalniri la primul dintre cele 3 ateliere) - de la 9.30 la 12.30.
  Cost - 40 de lei per atelier + 50 de lei materiale (se achita la prima intalnire din cele 3) - cost total 170 lei
  Cadrele didactice beneficiaza de o reducere de 50% din pretul atelierului (cost total 110 lei).
  Va rugam sa ne confirmati participarea la atelierul individual, la cele 3 sau la toate, prin raspuns la acest e-mail: office@scoala-waldorf.ro.
  Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam sa lucram impreuna!

  
    Scoala Libera Waldorf  


09.05.2015 - ora: 09:30 - 12:30 - : Atelier confectionat papusa bebelus (25 cm)
    Dragi prieteni, ne bucuram foarte mult sa va anuntam ca incepand din aceasta sambata dna educatoare Laura Adascalitei ne va indruma in mestesugul confectionarii papusilor Waldorf.
  Atelierul ne invita sa ne exersam manualitatea, sa ne destindem lucrand ceva frumos si util.
  Folosind materiale naturale: bumbac plusat, lana toarsa si netoarsa, bumbac pentru hainute, veti avea sansa sa creati singuri pentru copilul dvs. sau pentru copilul din dvs. papusa bebelus.
  Cost - 40 de lei (materialele sunt incluse). Cadrele didactice beneficiaza de o reducere de 50%.
  Cost - 40 de lei per atelier + 50 de lei materiale (se achita la prima intalnire din cele 3) - cost total 170 lei
  Cadrele didactice beneficiaza de o reducere de 50% din pretul atelierului (cost total 110 lei).
  Va rugam sa ne confirmati participarea la atelierul individual, la cele 3 sau la toate, prin raspuns la acest e-mail: office@scoala-waldorf.ro.
  Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam sa lucram impreuna!

  
    Scoala Libera Waldorf  

  
08.04.2015 - ora: 16:00 - 18:00 - : Bazarul de Paste
    Bazarul reprezinta un moment important al comunitatii noastre, un eveniment care ne uneste intr-un scop comun, o ocazie sa ne intalnim si sa socializam intr-un cadru mai putin formal si un prilej pentru a ne face cunoscuti unei comunitati mai extinse de oameni care impartasesc niste valori comune.
  Copiii lucreaza cu mult entuziasm pentru acest gen de eveniment, multi vor fi implicati in exercitiul social al vanzarii si cel mai mult pentru ei conteaza sa fie sustinuti pentru ceea ce fac.
  Vom avea jucarii si obiecte de decor confectionate manual de copii, parinti si dascali, carti pentru copii si rechizite Waldorf. Va asteptam cu drag!

  
   Scoala Libera Waldor  


18.03.2015 - ora: 17:30 - : Cioplitul in lemn
    Dragi prieteni, intr-o comunitate Waldorf, parinti si dascali ne asumam impreuna responsabilitatea de a-i educa pe copii. Acest aspect presupune un proces ce trebuie sa se desfasoare permanent in fundal - si anume educarea noastra, ca adulti, pentru a putea intelege ce ii trebuie unui copil si cum putem transmite aceste lucruri. Nazuind spre dezvoltarea intregului nostru potential uman, trebuie sa ne educam si noi, adultii, partea sufleteasca si vointa cu la fel de multa aplecare si grija pe care le aducem in dezvoltarea gandirii.
  De aceea propunem parintilor o activitate ce va constitui o experienta de neuitat: cioplitul in lemn, care ne da prilejul de a ne cufunda in miscarea raspelului si in sunetul lemnului muscat de dalta, a ne lasa condusi de intentia lemnului si a o face sa prinda viata!
  Prin exercitii practice, prin demonstratii dublate de explicatii si prin experienta proprie, vom descoperi ce experimenteaza si copiii cand in curricula lor este introdus cioplitul in lemn: ceea ce in exterior este perlungit intr-o actiune a membrelor, in interior corespunde unor procese de gandire, de simtire, de motivare; a reusi intr-o actiune exterioara pleaca de la premisa ca la nivel interior ne-am setat in mod corespunzator, iar aceasta reusita exterioara, este ea insasi sursa unei noi trairi interioare, intr-o completare si curgere fireasca.
  La acest atelier nu urmarim sa devenim artisti, ci, cum spunea Brancusi, “oameni care simt nevoia sa lucreze, intru bucurie”!
  Va asteptam alaturi de noi in fiecare miercuri de la ora 17:30, pentru o ora cioplit in lemn, indrumati de doamna Mirela Tatoli, profesor de arta si formator Waldorf. Pretul atelierului: 40 lei
  Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la adresa office@scoala-waldorf.ro. Va asteptam cu drag!

  
  Scoala Libera Waldorf  


11.03.2015 - ora: 18:00 - : Eveniment dedicat ciclului gimnazial
    Prezentarea va avea loc in scoala noastra si este menita sa ofere o mai buna intelegere a modului in care se desfasora procesul didactic in scolile Waldorf la ciclul gimnazial, a importantei folosirii anumitor metode in predare.
  Profesori Waldorf impreuna cu absolventi de gimnaziu si liceu Waldorf vor participa la o intalnire cu parintii, in cadrul careia discutia va fi axata pe specificul invatamantului Waldorf in ciclul gimnazial. Speram ca aceasta discutie sa ofere raspunsuri la unele intrebari, sa ofere o imagine a ceea ce inseamna o educatie orientata spre nevoile reale ale copiilor, pornind de la intelegerea etapelor de dezvoltare pe care acestia le traverseaza.
  Evenimentul va avea loc la sediul Scolii Libere Waldorf, Str. Berthelot nr.25, sector 1. Pentru detalii puteti vizita si pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/941394375893994 Va asteptam cu drag!

  
    Scoala Libera Waldorf  

  
28.02.2015 - ora: 11:00 - : Activitati de weekend
    Dragi prieteni, Ne face mare placere sa va invitam cu mici, cu mari, la activitatile ce se vor desfasura in weekend in cadrul scolii noastre.
  Pentru acest weekend avem:

  - de la ora 11:00 la 12:00 - curs de engleza prin joc (nivel incepator)
  - de la ora 12:00 la 13:00 - curs de engleza prin joc (nivel intermediar)
  - de la 12:00 la 13:00 - atelier de facut painici si teatru de masa
  - de la 13:00 atelier de ritmuri (body percussion)
  Gasiti detalii in fisierul atasat, sau pe pagina noastra de internet: http://www.scoalalibera.ro/event/activitati-de-weekend-la-scoala-libera-waldorf/.
  Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la adresa office@scoala-waldorf.ro.

    
   Scoala Primara Libera Waldorf   Scoala Primara Libera Waldorf  


21.02.2015 : Atelier de facut paine si teatru de masa, curs de engleza prin joc, atelier de ritmuri (body percussion)
    Ne face mare placere sa va invitam cu mici, cu mari, la activitatile ce se vor desfasura in weekend in cadrul scolii noastre. Pentru acest weekend avem:
  - la ora 11:00 - atelier de facut paine si teatru de masa,
  - de la ora 12:00 vom avea un curs de engleza prin joc,
  - iar de la 13:00 atelier de ritmuri (body percussion).

  Gasiti detalii in fisierul atasat, sau pe pagina noastra de internet: http://www.scoalalibera.ro/event/activitati-de-weekend-la-scoala-libera-waldorf/.
  Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la adresa office@scoala-waldorf.ro.

  
   Scoala Waldorf   Scoala Waldorf  


16.02.2015 - ora: 18:00 - : Prezentarea clasei pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016
    Dragi parinti, va invitam la sediul scolii (str. Berthelot nr.25, sector 1) la un eveniment de prezentare a clasei pregatitoare care se va forma in scoala noastra in anul scolar 2015-2016.
  Va fi o prezentare menita sa ofere o mai buna intelegere a modului in care se desfasora procesul didactic in scolile Waldorf, a importantei folosirii anumitor metode in predare.
  Invatatorii scolii noastre, impreuna cu invatatoarea ce va prelua o noua generatie de copii (clasa pregatitoare de anul scolar viitor) vor avea o ora si jumatate de exercitii practice si discutii cu parintii, care speram sa ofere o imagine asupra ceea ce inseamna o educatie orientata spre nevoile reale ale copiilor, pornind de la intelegerea etapelor de dezvoltare pe care acestia le traverseaza.
  Ne-am bucura sa participati, in masura in care evenimentul va intereseaza.
  Pentru detalii puteti vizita si pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/565857770217319.
  Va asteptam cu drag!

  
     Scoala Waldorf  


13.12.2014 - ora: 10:00-14:00 - : Bazarul de Craciun
    Dragi prieteni, va anuntam cu bucurie ca in data de 13 decembrie, sambata, intre orele 10:00-14:00, vom gazdui la scoala Bazarul de Craciun! Ca in fiecare an, copiii pregatesc lucrusoare frumoase pe care le vor vinde chiar ei, vom avea ateliere pentru copii (teatru de masa, preparat turta dulce si alte surprize), vom gusta mancaruri preparate in casa, vom putea gasi cadouri de Craciun, vom colinda si ne vom bucura impreuna! Va rugam sa anuntati prietenii si cunoscutii despre bazarul nostru, suntem bucurosi de oaspeti!  

  

     Scoala Waldorf  

Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Kinder Kultur Haus - Cursuri de limba germana pentru copii Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia