Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu"
Prezentare firma
    Liceul Pedagogic Anastasia Popescu  
    
Liceul Pedagogic "Anastasia Popescu"
   Acreditata de M. Ed. C. pentru nivelurile preprimar (Gradinitele "Arc-en-Ciel"), primar si gimnazial
   Asociata UNESCO
  

„Profesorul este numai un aliat, un prieten la nevoie. Aceasta este disciplina libera! Fara aceasta disciplina liber consimtita a elevului nu te numesti pedagog”
   Anastasia Popescu

  

„A fi dascal – educator, invatator, profesor – reprezinta nu o meserie ci o vocatie; scoala trebuie sa vada in fiecare copil care ii calca pragul elevul unic spre care sa se indrepte cu toata atentia si grija.
   Dorinta de a situa elevul in centrul actului didactic prin tot ceea ce se intampla in scoala, de a-i da posibilitatea sa fie educat si instruit tinandu-se cont de capacitatile lui, iata premiza demersului nostru.”
   prof. Mona Serbanescu – Presedinta Fundatiei Preasfanta Fecioara Maria

  

Viziunea noastra
   Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte instititutii de invatamant. Iata esenta demersului nostru:
   Este necesar sa punem bazele invatarii in copilaria timpurie, stimuland creierul copiilor printr-o varietate de activitati, care se adreseaza centrilor vizuali, auditivi si de miscare ai creierului. Copiii trebuie familiarizati cu limbile straine de la o varsta frageda – 3- 4 ani, cand creierul este cel mai maleabil. Dupa cum spunea neurologul pediatru Harry Chugani (de la Wayne State University)- „Cine a fost inconstientul care a decis ca tinerii ar trebui sa invete limbi straine in colegiu?... Momentul potrivit pentru acest demers este atunci cand creierul poate recepta acest tip de cunostinte, ceea ce se intampla mult mai devreme, in gradinita sau in scoala elementara”.

  

Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” autorizata de M.Ed.C. si asociata UNESCO, a fost infiintata in anul 1996, in dorinta de a continua sistemul educational original creat prin Gradinitele „Arc-en-Ciel”.
   Clasele au fost initial alcatuite exclusiv din absolventi „Arc-en-Ciel”, iar din anul 2002, in urma cererilor, a fost introdusa o clasa paralela, formata din elevi care au parcurs un stagiu mai scurt de pregatire in Gradinitele „Arc-en-Ciel” sau care au intrat in sistemul nostru de invatamant abia din clasa I. In prezent exista una sau doua clase pentru fiecare an de studiu al ciclului primar, totalizand aproximativ 100 de elevi.
   Proiectele, spectacolele, expozitiile si concursurile in care sunt implicati elevii sunt, fiecare in parte, evenimente de marca, recunoscute ca atare de profesionistii in domeniile respective si reprezinta o experienta unica in dezvoltarea personala a fiecarui elev.

  

Principalele obiective ale Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” sunt: • Promovarea unui sistem de invatamant unde perspectiva crestina sa se regaseasca in toate componentele, creand mediul propice dezvoltarii dimensiunii spirituale a personalitatii copilului. • Organizarea unor “clase de nivel” care sa permita elevilor cu un bun start scolar sa isi mentina ritmul pe parcursul anilor de scoala, prin antrenarea lor intr-o serie de proiecte intra si interdisciplinare care sa le potenteze si sa le valorifice capacitatile.
  • Sustinerea fiecarui elev in parte, pornind de la personalitatea acestuia si valorificandu-i potentialul de creativitate
  • Introducerea in curriculum, alaturi de limbile straine, a orelor de „Dezvoltare a inteligentei emotionale” (E.Q.), al caror scop este asigurarea echilibrului emotional al copiilor, in sensul cunoasterii si intelegerii propriilor sentimente dar si a armonizarii acestora cu mediul.

  

Programul educational
  
   Programul educational se desfasoara intre orele 08.00 – 18.00 (18.30).
   Fiecare clasa cuprinde un numar de aproximativ 20 de elevi.

  

In Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” este aplicat curriculum-ul national, imbogatit prin studiul celor trei limbi straine – franceza, engleza, germana, precum si cu atelierele si cluburile demarcate inca din gradinita: desen - pictura - ceramica, muzica instrumentala si corala, teatru, journalism, sah, go, atletism, dans sportiv, balet, aikido.
   Elevii isi pregatesc temele in scoala, sub forma unor lectii de consolidare, fiind indrumati de invatatoarele si profesorii fiecarei clase.
   Pentru toate cluburile si atelierele, ca si pentru limbile straine, matematica, limba romana si alte discipline din curriculum, Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” organizeaza Concursuri si Festivaluri nationale si internationale, expozitii si spectacole in care sunt valorizate cunostintele, abilitatile si talentul elevilor. Printre aceste manifestari se numara:
  • Concursul National de Arte Plastice si Decorative
  • Gala Internationala a Prietenilor Muzicii (concurs de pian)
  • Festivalul National de Dans “Prietenii Dansului”
  • Concursul de Matematica “Arhimede”
  • Cupa de Atletism “Arc-en-Ciel”
  • Cupa “Arc-en-Ciel” la Sah
  • Cupa “Arc-en-Ciel” la Go

  

La nivelul scolii se deruleaza proiecte nationale si internationale care ii antreneaza pe elevi si profesori in schimburi de experienta si parteneriate scolare.
   Scoala organizeaza activitati extra-curriculare: vizionari de spectacole, vizite la muzee, excursii si tabere tematice, precum si programul Arc-en-Ciel Estival, desfasurat in lunile iulie si august, deschis tuturor copiilor cu varsta intre 2 si 14 ani.

  

Centrul de Excelenta

  

Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” a inaugurat centrul sau de excelenta pe data de 18 martie 2004. Intentia organizatorilor este de a sustine talentul nativ al copiilor pentru orice disciplina din programa extinsa de studiu a Scolii.
   Motto-ul ales ii apartine unei mici candidate, Veronica Giurcaneanu, pe vremea cand avea doar 6 ani, o explicatie uimitoare pentru diferenta dintre „cer” ca priveliste si „cerul” unde se afla Dumnezeu: „in engleza exista doua cuvinte: « sky » – cerul pe care-l vedem si « heaven », dincolo de cerul pe care-l vedem noi”. Spontaneitatea raspunsului, surprins intr-un interviu televizat, este reprezentativa pentru usurinta cu care acesti copii, de la cele mai mici varste, se exprima cu excelenta si eleganta, prin cuvinte, prin pictura, muzica, arta teatrala, sau prin matematica ori istorie.
  Important este ca aceste calitati sa fie observate, urmarite, incurajate si dezvoltate de un profesor-ghid, ceea ce inseamna valorificarea sigura si completa a tuturor acestor „comori”, care, altfel, s-ar putea pierde. Sa nu uitam ca intr-un sistem educational cu dimensiune europeana atentia trebuie sa se indrepte constant catre parteneriatul elev-indrumator, unica formula prin care scoala si societatea isi vor regasi si pastra valorile.

  

Dotari si personal

  

• Sali de clasa spatioase
  • Aparatura audio-video
  • Materiale didactice moderne
  • Mobilier adecvat varstei elevilor
  • Curte exterioara 400 m2
  • Biblioteca permanent imbogatita
  • Retea de calculatoare si conexiune la internet
  • Cabinet medical propriu, autorizat si contract cu medic pediatru
  • Cabinet de consiliere psihologica si logopedie
  • Transport asigurat cu microbuz propriu

  

Personalul didactic al Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” este calificat pentru invatamantul elementar si gimnazial, avand experienta si grade didactice, precum si rezultate exceptionale in cei 10 ani de activitate ai Scolii.
   Toate disciplinele din curriculum-ul extins sunt predate de profesori de specialitate.
   Elevii sunt supravegheati permanent de monitori calificati si asistati de personalul auxiliar al Scolii.
   Masa de pranz este asigurata in sistem catering, meniul putand fi personalizat in functie de preferintele elevilor.

  

Servicii
   1. Programul „Before si After School”
   2. Scoala de Week-end
   3. Clubul de Arte Plastice
   4. Excursii si tabere tematice
   5. Organizare de petreceri pentru copii, cu diverse ocazii
  6. Transport cu microbuz propriu

    

Scoala de Vara ARC-EN-CIEL ESTIVAL

  

Calitatea mediului educational – garantia educatiei de calitate !
  
   Dragi copii si dragi parinti,
  
   Scoala de Vara „Arc-en-Ciel Estival” cu sedii in sectorul 1 – str. Mitropolit Andrei Saguna nr.46 A  - si in secorul 2 – str. Ion Heliade Radulescu nr.18, este deschisa prescolarilor si scolarilor care isi doresc  zile de vacanta active si amuzante! Va asteapta cluburi si ateliere desfasurate in aer liber, excursii in Bucuresti si in tara, concursuri si carnavaluri pline de surprize! Puteti opta pentru anumite cluburi si ateliere, sau pentru un program educational compact.
   Ca si in anii anteriori,  parintii pot sa participe alaturi de copii la toate activitatile.
  
   Programul compact, Cluburile si Atelierele sunt organizate in doua module a cate 4 saptamani:
  
   Modulul I  30.06 – 25.07  (4 saptamani)
   Modulul II 28.07 – 22.08  (4 saptamani)
  
   Fiecare modul se va incheia cu un concurs, spectacol sau expozitie, valorizand toate activitatile, iar revista “Arc-en-Ciel Estival” va cuprinde cele mai inspirate articole de la Clubul de Jurnalism; fotografiile din vacanta vor putea participa la editia a III-a a concursului Poz(n)e de Vacanta, care se va desfasura in a doua saptamana a lunii octombrie.
  
  A. Copiii pot alege una sau mai multe activitati din cele propuse de noi, in Programul Educational Optional (PEO):

  
    
 • Clubul micului Globe-Trotter – cu sectiuni pentru engleza, franceza, germana si spaniola, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, in cadrul caruia copiii pot sa se imprieteneasca cu limbile straine, cu elemente de cultura si civilizatie specifice, sau sa se perfectioneze, in vederea sustinerii unor teste de limba si comunicare. Orele sunt conduse de profesori de specialitate cu rezultate notabile in pregatirea elevilor;
 •   
 • Pregatire fizica generalaClubul de Karate-do – Sensei Mihai Zarnescu (3 Dan Karate-Do);
 •   
 • Clubul de fotbal – condus de profesorul de specialitate Marian Ploesteanu;
 •   
 • Ore de Tenis si Inot – antrenamente individuale si in grupuri mici, pentru incepatori si avansati;
 •   
 • Atelierul de Teatru si Atelierul de povesti sustinute de actori si pedagogi, desfasurate in limba romana si in limbi straine;
 •   
 • Atelierul de Arte Plastice si tehnologii: desen, pictura (inclusiv icoane), modelaj – ceramica, origami, quilling etc;
 •   
 • Studioul muzical si Clubul de dans sportiv – pentru incepatori si avansati, incluzand lectii de pian, vioara, chitara, tobe, ansamblu vocal, dans sportiv si dans popular;
 •   
 • Clubul Pro Humanitas – literatura, istorie, religie;
 •   
 • Clubul Stie Tot – in care stiintele naturii, fizica si chimia isi vor dezvalui tainele, cu si fara Profesorul Trasnit;
 •   
 • Clubul de Mind Lab – pentru copii, dar si pentru profesori, coordonat de prof. Ana Gheorghiu, care a pregatit echipa Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” si a obtinut titlul de vicecampioana mondiala – 2013;
 •   
 • Clubul de Jurnalism – incluzand cursuri de scriere creativa, de fotografie si Proiectul pentru protectia animalelor « Prietenii de langa noi »: animale in povesti si alte arte;
 •   
 •  Atelier de arta culinara si alimentatie sanatoasa – Parteneri Italian Job si Pharma Plant
 •   
 • Clubul de Dezvoltare personala si Filozofie pentru copii – ore girate de psiholog- logoped  si psihoterapeut scolar;
 •   
 • Academia Parintilor (Pre)Ocupati -  care isi continua activitatea si in Scoala de Vara;
 •   
 • Ore pentru pregatirea temelor de vacanta la matematica si la limba romana, care ii vor imprieteni pe copii cu aceste materii.
 •   
  

B. Pentru copiii mici si mari am prevazut si un Program Educational Compact (PEC)
   Programul Educational Compact se desfasoara in mai multe variante orare, iar plata se poate face, spre deosebire de cea din timpul anului scolar, in functie de numarul de zile in care copilul frecventeaza Scoala de Vara.
  
   Contributiile pentru PEC (programul educational compact)

  
    
 • Arc-en-Ciel Matinal (8.00 – 12.00) – 45 lei / zi
 •   
 • Arc-en-Ciel Midi (8.00 – 13.00 /14.00) - 50 lei / zi, fara masa; 65 lei / zi, cu masa
 •   
 • Arc-en-Ciel Complet (8.00 – 18.00) - 75 lei / zi, cu masa inclusa
 •   
  

Programul educational compact cuprinde: ore de limba romana/dezvoltarea vorbirii, franceza, engleza, germana, religie, educatie plastica, educatie muzicala, educatie fizica, educatie ecologica, abilitati practice/educatie tehnologica, ora povestilor, activitati matematice – matematicianul istet, dar si ore dedicate disciplinelor scolare si atat de indragitelor teme de vacanta! Continuturile sunt abordate permanent prin joc si metode inovative, ceea ce faciliteaza aprofundarea cunostintelor, permite integrarea in grup si il ajuta pe copil sa devina autonom, creativ si comunicativ.
  
   FACILITATI:

  
    
 • Biblioteca si discoteca imbogatite permanent. Peste 2000 de titluri in romana, engleza, franceza si germana si spaniola la care copiii si profesorii au acces permanent;  
 •   
 • Curte amenajata pentru activitati estivale;
 •   
 • Sala pentru activitati sportive;
 •   
 • Conexiune la internet in salile de clasa;
 •   
 • Transport pentru activitati sportive si excursii tematice;
 •   
 • Asistenta psihologica si logopedica permanenta;
 •   
 • Cabinet medical autorizat.
 •   
  Arc-en-Ciel Estival ii asteapta pe copiii intre 2 si 14 ani atat in sediile din sectorul 1 (Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46 A, tel. 0769.607.119, 0725.525.593, 0767.061.169, ) cat si in cel din sectorul 2 (Str. Ion Heliade Radulescu nr. 18, tel. 021 252.23.87, 021 252.46.65, 0723.224.247). Inscrierile se pot face zilnic, intre orele 9.00 si 17.00, telefonic, sau pe adresa de mail fundatia@sfmaria.ro
Date de contact
Adresa: Gradinitele ARC-EN-CIEL
  
  Sediul I: Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46 A, Sector 1
   Tel.: 0767.061.169; 0725.979.934; 0722.805.777

   Sediul II: Str. Ion Heliade Radulescu nr. 18, Sector 2
   (reper: Primaria Sectorului 2 - Avrig)
   Tel.: 021.252.23.87; 0737.518.368; 0722.805.777

   Liceul Pedagogic Ortodox ANASTASIA POPESCU

   Sediul I: Bd. Ficusului nr. 38 A, Sector 1
   Tel: 0721.378.760; 0737.518.370

   Sediul II: Str. Traian nr. 160, Sector 2
   Tel: 0725.519.386; 0723.224.247; 0722.805.777

   Sediul III: Str. Zborului nr. 7-9, Sector 3
   Tel: 021.252.46.65; 0725.519.386; 0723.224.247
  
Numere de telefon:     
Persoana de contact:      Presedinte Fondator - Director General: Prof. Monica - Valentina Serbanescu - 0723.224.247
Internet: Site web: www.arc-en-ciel.ro
E-mail: fundatia@sfmaria.ro
Galerie foto
Evenimente
25.03.2019 - ora: 17:30 - : Vernisajul expozitiei de icoane pe sticla - Buna Vestire
   
  
     Liceul Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu  


25.02.2019 - ora: 16:30 - : Finisajul Expozitiei "Brazii" a Doamnei Elena Murariu
    Va invitam la intalnirea prilejuita de Finisajul Expozitiei "Brazii" a Doamnei Elena Murariu, cand vom putea parcurge din nou cele doua itinerarii pe care artista ni le-a propus: cel catre istoria de jertfa martirica a Domnitorului Brancoveanu si a familiei sale si cel care ne conduce sa descoperim eroismul si dragostea de libertate ale tinerilor eroi cazuti sub loviturile "taietorilor de brazi".
   Drept corolar, vom viziona filmul pe care regizorul Ioana Petresco l-a dedicat acestei intreprinderi culturale si vom parcurge o parte din gandurile copiilor, primii beneficiari ai expozitiei.
   Va asteptam, asadar, luni, 25 februarie, la ora 16.30 in spatiul Liceului Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu, din strada Zborului, nr. 7 - 9.
  Imaginea aceasta inmanuncheaza lucrarile dedicate Eroilor Revolutiei din 1989, icoanele Martirilor Brancoveni, dar si brazii asupra carora copiii se interogheaza, cerandu-ne un raspuns noua, celor de azi... "Unde este fratele tau?".  
  
  
     Liceul Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu  


11.02.2019 - ora: 16:30 - : Vernisajul Expozitiei "Brazii"
    Liceul Pedagogic Ortodox "Anastasia Popescu" va invita luni, 11 februarie, ora 16:30, la Vernisajul Expozitiei "Brazii" de Elena Murariu, in sediul din Str. Zborului nr. 7-9. Expozitia este inchinata martirilor si eroilor.  
  
  
     Liceul Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu  


05.11.2018 - ora: 10:00 si 16:00 - : ZILELE EDUCATIEI ORTODOXE
    Liceul Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu (str. Zborului, nr.7 - 9) deschide luni, 5 noiembrie, sirul evenimentelor dedicate EDUCATIEI, prin doua vernisaje:
   La ora 10.00, Alexandru Bortan, elev in clasa a IV-a, ne invita sa ii descoperim lucrarile, in cadrul galeriei scolare Nicolae Tonitza;
   La ora 16.00, galeria scolara Theodor Aman ne va oferi prilejul sa facem cunostinta cu Vlahii de pe muntele Sinai,intr-o inedita expozitie de fotografie, realizata de Mihaela Nastase din Romania si Ahmed Yehia din Egipt.
   Marti, 5 noiembrie, la ora 16.00, Aula Bibliotecii Centrale Universitare va fi gazda lansarii proiectul STEM EN ACTION, finantat de Comisia Europeana prin Programul Erasmus+, Actiunea K2, proiecte de schimb interscolar. Va fi prezenta echipa de profesori de la El Salvador de EnsenanzaSociedad Cooperativa Limitada din Torrelavega, Spania, partenerii Liceului Pedagogic Anastasia Popescu.
   Seria manifestarilor dedicate educatiei de calitate va cuprinde, in continuare, spectacole, conferinte, lansari de carte, auditii ale Clasei de Muzica, precum si un Concert coral dedicat Centenarului Marii Uniri. La finele lunii, elevii scolilor reunite in proiectul national Noi suntem romani, se vor intalni la Bucuresti, unde vor fi implicati in activitati de cunoastere si revalorizare a Patrimoniului National.
   Aflat la editia a V-a, demersul Liceului Pedagogic Anastasia Popescu se desfasoara sub egida Comisiei Nationale pentru UNESCO, fiind sustinut de Biblioteca Centrala Universitara Carol I si de Agentia de C ARTE.  
  
    Liceului Pedagogic Anastasia Popescu  


28.06.2018 - ora: 20:00 - : spectacol de Poezie si Muzica Psaltica - "Jertfa la romani"
   
  
     Anastasia Popescu  


12.12.2016 - ora: 16:00 - : vernisajul - "Peisajele credintei" (dialog fotografic romano - italian)
   
  
   Anastasia Popescu  


23.05.2015 - ora: 10:00 - : Cea de a XI-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative
    Concursul este avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, iar profesorii indrumatori vor primi adeverinte de participare. De asemenea, institutiile cu elevi inscrisi in concurs vor primi, la cerere, diploma de participare, iar in cazul in care elevii vor obtine premii sau mentiuni, scolile, gradinitele sau cluburile de unde provin acestia pot primi diplome de merit.
    Vineri, 22 mai 2015, in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor   Str. Avrig), incepand cu ora 15.30, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).
    Sambata, 23 mai 2015, in sediul Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1   B4) si elevii Liceului „N. Tonitza” (categoriile C1 si C2).
    Pentru gradinitele si scolile din sectorul 1 sau din zonele apropiate, concursul este organizat vineri, 22 mai 2015, incepand cu ora 10.00, in sediul Gradinitelor „Arc-en-Ciel” din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, dar cei care doresc pot participa la acest concurs in sediile din sectorul 2.
  In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Caf , unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.
  Tematica acestei editii:
    pentru sectiunile desen, pictura si ceramica: „A FOST ODATA CA NICIODATA... (Locuri si eroi din basme)” ; va rugam sa cititi indrumarile din sectiunea „Argument” a Regulamentului
    pentru sectiunea de icoane pe lemn sau pe sticla: subiect din iconografia ortodoxa, la libera alegere a participantilor
  Descarcati Prezentarea si regulamentul concursului de AICI, formulare de inscriere: Formular de inscriere PRESCOLARI, Formular de inscriere SCOLARI si Formular de inscriere TONITZA.
  Va rugam sa trimiteti formularele completate la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro), pana miercuri, 20 mai 2015 iar pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail. Va asteptam cu drag!

  
    Gradinitele ARC-EN-CIEL  


22.05.2015 - ora: 15:30 - : Cea de a XI-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative
    Concursul este avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, iar profesorii indrumatori vor primi adeverinte de participare. De asemenea, institutiile cu elevi inscrisi in concurs vor primi, la cerere, diploma de participare, iar in cazul in care elevii vor obtine premii sau mentiuni, scolile, gradinitele sau cluburile de unde provin acestia pot primi diplome de merit.
    Vineri, 22 mai 2015, in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor   Str. Avrig), incepand cu ora 15.30, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).
    Sambata, 23 mai 2015, in sediul Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1   B4) si elevii Liceului „N. Tonitza” (categoriile C1 si C2).
    Pentru gradinitele si scolile din sectorul 1 sau din zonele apropiate, concursul este organizat vineri, 22 mai 2015, incepand cu ora 10.00, in sediul Gradinitelor „Arc-en-Ciel” din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, dar cei care doresc pot participa la acest concurs in sediile din sectorul 2.
  In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Caf , unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.
  Tematica acestei editii:
    pentru sectiunile desen, pictura si ceramica: „A FOST ODATA CA NICIODATA... (Locuri si eroi din basme)” ; va rugam sa cititi indrumarile din sectiunea „Argument” a Regulamentului
    pentru sectiunea de icoane pe lemn sau pe sticla: subiect din iconografia ortodoxa, la libera alegere a participantilor
  Descarcati Prezentarea si regulamentul concursului de AICI, formulare de inscriere: Formular de inscriere PRESCOLARI, Formular de inscriere SCOLARI si Formular de inscriere TONITZA.
  Va rugam sa trimiteti formularele completate la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro), pana miercuri, 20 mai 2015 iar pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail. Va asteptam cu drag!

  
    Gradinitele ARC-EN-CIEL  


14.12.2014 - ora: 16:00 - : Expozitia Gradina cu Ingeri a D-nei Silvia Radu
    Invitati - artista plastician si cu actrita Maria Ploae, insotita de regizorul Nicolae Margineanu, realizator al unor filme exceptionale despre inchisorile comuniste, in incinta Scolii din strada Popa Nan, nr. 47B
14.12.2014 - ora: 17:00 - : Vernisajul expozitiei de icoane pe sticla
    Realizate in cadrul Atelierului de Arte Plastice al Scolii, condus de prof. Maria Cioata, in Biserica Popa Nan (langa Scoala)Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord