Painting Room Bucuresti
Prezentare firma
  Painting Room Bucuresti este bazat pe conceptul si principiile dezvoltate de Arno Stern acum mai bine de 65 de ani – un concept foarte apreciat in toata Europa si sosit pentru prima oara in Romania. Copii, adulti sau familii, cu totii isi gasesc propriul loc in atelierul nostru inspirat de Closlieu© – un spatiu ferit de presiune, competitie si prejudecata.  

Nu este nevoie sa aduci nimic cu tine! Iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie astfel incat sa te apuci de pictat de indata. Esti liber sa iti urmezi instinctele si dorintele proprii, iar spontaneitatea cu siguranta isi va face foarte curand simtita prezenta.

  

Exprimare libera. Spontaneitate. Entuziasm – este ceea ce numim Jocul Picturii – jocul care va scoate la iveala resursele pe care le ai si pe care le-ai avut dintotdeauna, inca de cand erai copil.

  
    
Date de contact
Adresa: Nicolae Caramfil 36-38, Bloc 10C, Scara 2
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0721.040.708 / 0721.263.139
Internet: Site web: www.painting-room.ro
E-mail: contact@painting-room.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord