Kinder Kultur Haus
Prezentare firma

La Kinder Kultur Haus copiii invata limba germana din placere. Ei se bucura de imbinarea tehnologiei moderne de invatare a unei limbi straine - povesti la tabla interactiva pe care ei le pot reinventa interactionand cu tabla, ateliere de constructie in 3D folosind softul Doodle 3D - cu metodele clasice precum jocuri conversationale, jocuri de rol, de strategie, cantece la care ei se acompaniaza cu instrumente muzicale, ateliere cu vocabular specific.

  Puteti sa va rezervati un loc fie la cursurile de dimineata, fie la cele de dupa amiaza. Grupele au numar restrans de cursanti ceea ce ofera eficienta sporita procesului de invatare. Vizitati site-ul nostru pentru a consulta programului si inscrierile deschise.
  

Competentele exersate sunt conform Cadrului Comun European de Referinta cele de citire, vorbire, intelegere si scris. Acelasi Cadru European acorda o mare importanta dezvoltarii metodei de invatare autonome. Kinder Kultur Haus este centrul de invatare a limbii germane care il invata pe cursant tehnici de invatare sistematica, de organizare a invatarii si strategii de invatare. Toate acestea sunt prerechizite care o data insusite constient, nu vor mai fi uitate, iar copilul le va putea aplica activ si in alte domenii.

Date de contact
Adresa: Strada Anton Pann 17, Sector 3, Bucuresti  
   Kinder Kultur Haus
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0741.102.507
Internet: Site web: www.kinderkulturhaus.ro
E-mail: kinderkulturhaus2018@gmail.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Kinder Kultur Haus - Cursuri de limba germana pentru copii Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia