Prezentare firma
Date de contact
Adresa:
Numere de telefon:     
Galerie foto
Evenimente
11.11.2017 - ora: 11:00 - : "Alba ca Zapada si cei sapte pitici"
    , adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  O fata frumoasa reuseste, prin bunatatea si puritatea sa, sa treaca prin incercari periculoase puse la cale de mama vitrega, o regina haina si orgolioasa, pentru care frumusetea si tineretea erau singurele idealuri in viata. Piticii sunt fiintele dragalase care-i sunt alaturi in momentele de cumpana, iar finalul le apartine tuturor celor pentru care adevarul, binele si curajul sunt principalele virtuti in viata.  Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans. Distributie: Adina Stan, Cristina Plesa, Gabriel Chirila. Scenariu: Adina Stan.
  Pret bilete - 35 lei/copil (parintii au acces gratuit).
Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 / 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Teatrul Dubee Doo


04.11.2017 - ora: 11:00 - : "Frumoasa si Bestia"
    , adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Charles Perrault.
  Parintii si copiii sunt invitati sa paseasca intr-una dintre cele mai frumoase povesti in care dragostea si intelepciunea se regasesc in personaje, de multe ori surprinzatoare, care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.
  Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera de mister a castelului in care eroii, frumosi sau mai putin frumosi, au curajul sa-si dezvaluie chipul si sa-si deschida sufletul, dand astfel nastere unei interesante povesti de iubire.
  Distributie: Cosmina Dobrota, Ioana Calin, Alexandru Aron. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol.  Pret bilete - 35 lei/copil (parintii au acces gratuit). Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 / 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Teatrul Dubee Doo


28.10.2017 - ora: 11:00 - : "Povestea incurcata a printesei Rapunzel" - spectacol de teatru interactiv pentru copii si nu numai
    Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sa o tina captiva pe fata in turnul ei secret.   Cand cel mai cautat bandit al regatului, Gheorghe Papagheorghe, ajunge din intamplare in turnul misterios, este luat "ostatic" de Rapunzel care doreste sa ajunga in lumea reala si sa se bucure din plin de frumusetile acesteia.   Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa fim partasi la povestea lor de dragoste.
  Si, pentru ca se apropie Halloween-ul cu pasi repezi, actorii Teatrului Dubee Doo au pregatit o surpriza pentru cei mici. Ramane secret pana sambata, sssttt...!!!  Distributie: Adina Stan, Adina Iftime, Dan Apavaloaiei. Scenariu: Adina Stan.  Pret bilete - 35 lei/copil (parintii au acces gratuit). Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 / 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Teatrul Dubee Doo


14.10.2017 - ora: 11:00 - : spectacolul pentru copii "Peter Pan si Piratii"
    adaptare dupa povestea scrisa de dramaturgul scotian James Mattew Barrie.
  Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii se intalnesc cu personaje alaturi de care trec printr-o serie de aventuri pline de suspans.   Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera din Tara de Nicaieri, unde un baietel curajos va infrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atat de brav pe cat se crede. Cei mici vor "complota" cu Peter Pan si cu Wendy impotriva piratului.  Pret bilete - 25 lei/persoana. Distributie: Cristina Plesa, Adina Iftime/Adina Stan, Razvan Dragu.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin retelele iabilet.ro si blt.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 / 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Teatrul Dubee Doo  


07.10.2017 - ora: 11:00 - : spectacolul aniversar "La multi ani, Dubee Doo!"
    Teatrul Dubee Doo implineste trei ani. Nu e mult, dar nici putin, dar stim sigur ca este inca o ocazie buna sa ne distram pe cinste. Dubee Doo este bufnita care, de trei ani, paseste alaturi de cei mici in taramul plin de bucurii, taramul povestilor Dubee Doo. A venit vremea ca cei mici sa ii faca o bucurie lui Dubee Doo, iar bucuria ei cea mai mare, acum la trei anisori, este sa aiba alaturi cat mai multi prieteni la petrecerea ei. Vom vedea impreuna care sunt invitatii surpriza si ce cadouri va primi bufnita sugubeata, vom dansa si vom canta. Va asteptam, asadar, la petrecere!!!
  Distributie: Adina Stan, Oana Ionescu si Smaranda Enache. Scenariu: Adina Stan. Pret bilete - 25 lei/persoana.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716 sau 0766.499.571 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram instagram.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
     Teatrul Dubee Doo  


27.05.2017 - ora: 11:00 - : "Cei trei purcelusi"
    Trei purcelusi grozavi vor incerca fiecare sa-si construiasca propria casa asa cum stiu ei mai bine. Cei trei fratiori isteti sunt uneori naivi, dar isi dau silinta sa faca lucrurile cat mai bine, pe masura puterilor lor. Vom vedea daca lupul cel rau va reusi sa le darame sau nu casele. Morala este insa una si sigura: atunci cand faci ceva, fa totul cat poti de bine!  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Ana Turos. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol.     Pret bilete - 25 lei/persoana. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716, 0722.687.837 si 0766.499.571 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Best Time Events  
  

20.05.2017 - ora: 11:00 - : "Jack si vrejul de fasole"
    Teatrul Dubee Doo va invita Sambata, 20 mai 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14 (Centrul vechi)   la spectacolul de teatru pentru copii "Jack si vrejul de fasole", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Joseph Jacobs.   Parintii si copiii vor avea ocazia sa treaca impreuna cu Jack, un baiat lenes, dar istet si in cele din urma curajos, printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzica si dans.  Vom vedea cum pot schimba cursul lucrurilor niste boabe de fasole si prin ce incercari trebuie sa treaca Jack pentru a-si ajuta mama si a redeveni un baiat serios si responsabil.  Cei mici se vor bucura la finalul spectacolului de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.  Distributia: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea, Alexandru Aron. Scenariul si regia: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol. Pret bilete - 25 lei/persoana. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716, 0722.687.837 si 0766.499.571 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
     Best Time Events  
  

29.04.2017 - ora: 11:00 - : "Fata babei si fata mosneagului"
    , o adaptare a povestii scrisa de Ion Creanga, prezentata intr-o maniera interactiva, dar plina de mesaje moralizatoare, general valabile: binele facut in lume nu ramane nerasplatit, la fel cum lenevia si rautatea sunt aspru pedepsite. Personajele, interpretate cu umor si originalitate, reprezinta un exemplu pentru noi toti. Veti face cunostinta cu o fata buna, onesta si modesta a mosneagului, pusa in opozitie cu o fata rea, invidioasa si lenesa a babei, care va primi si ea totul dupa inima sa.
  Va invitam sa trecem impreuna printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie. Ca de fiecare data, la finalul spectacolului, am pregatit pentru cei mici cadouri si tombola cu premii. Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea, Stefania Dumitru, Alexandru Aron.
  Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Productia muzicala: Mandela Gajol. Pret bilete - 25 lei / persoana; Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716, 0766.499.571 si 0722.687.837 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

22.04.2017 - ora: 11:00 - : "Marea aventura a Micii Sirene"
    , adaptare dupa binecunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen.
  Mica Sirena se indragosteste de un print pamantean si este nevoita sa lupte cu fortele raului si cu prejudecatile tuturor pentru a-si apara iubirea si visul de a imbratisa un alt univers cu copaci, pasari, verdeata, inaltimi ale muntilor si, mai presus de toate, cu posibilitatea de a atinge nemurirea, dincolo de adancurile apelor. Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie. Ca de fiecare data, la finalul spectacolului, am pregatit pentru cei mici cadouri si tombola cu premii. Pret bilete - 25 lei / persoana; Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0771.554.716, 0766.499.571 si 0722.687.837 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

08.04.2017 - ora: 11:00 - : "Muzicantii din Bremen"
    adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  Povestea celor patru animale, un cocos, o pisica, un caine si un magar, batrani si deznadajduiti, care isi propun sa devina muzicanti in Bremen, este plina de neprevazut si suspans. La fel va fi si spectacolul nostru care va demonstra ca, in ciuda momentelor de cumpana, impreuna cu prietenii poti gasi solutii la probleme si uniti vom deveni mai puternici. Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie. Ca de fiecare data, la finalul spectacolului, am pregatit pentru cei mici cadouri si tombola cu premii.
  Pret bilete - 25 lei / persoana. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0722.687.837 si 0764.408.635 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

01.04.2017 - ora: 11:00 - : Spectacol de teatru pentru copii "Prichindel"
    adaptare dupa povestea Fratilor Grimm.  Veti avea ocazia sa-l cunoasteti pe Prichindel, o mogaldeata de copil, pe cat de mic, pe atat de istet, inventiv si curajos. Vom trece printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzica si dans, toate intr-o poveste emotionanta despre dragostea si grija pe care parintii le-o poarta copiilor lor si bucuria din familie atunci cand acestia sosesc in mijlocul ei. Regia: Mona Toncu; Distributie: Raluca Radulescu, Mona Toncu; Pictura decor: Alex Georgescu. Spectacol cu actori si papusi realizat in parteneriat cu compania de teatru MORA. Pret bilete - 25 lei/persoana.  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571 si 0771.554.716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pret bilet: 25 lei/persoana;  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

25.03.2017 - ora: 11:00 - : Piesa de teatru pentru copii "Ursul pacalit de vulpe"
    adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Ion Creanga.
  Parintii si copiii sunt invitati in lumea povestilor, a muzicii, a dansului si vor avea ocazia sa treaca impreuna printr-o serie de peripetii cu vulpea cea sireata care reuseste sa-i pacaleasca pe toti din jurul ei, dar care, in cele din urma, primeste ea insasi o lectie importanta.
  Va invitam sa trecem impreuna cu personajele noastre printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837, si 0771.554.716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pret bilet: 25 lei/persoana;  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

18.03.2017 - ora: 11:00 - : Piesa de teatru interactiv pentru copii "Frumoasa si Bestia"
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Sambata, 18 martie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Frumoasa si Bestia", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Charles Perrault.
  Parintii si copiii sunt invitati sa paseasca intr-una dintre cele mai frumoase povesti in care dragostea si intelepciunea se regasesc in personaje, de multe ori surprinzatoare, care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.   Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera de mister a castelului in care eroii, frumosi sau mai putin frumosi au curajul sa-si dezvaluie chipul si sa-si deschida sufletul, dand astfel nastere unei interesante povesti de iubire.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin retelele iabilet.ro si blt.ro.   Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837, si 0771.554.716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pret bilet: 25 lei/persoana;
  Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota, Muzica: Mandela Gajol.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

11.03.2017 - ora: 11:00 - : spectacolul de teatru interactiv pentru copii "Scufita Rosie"
    O fetita curajoasa si inventiva trece prin mai multe peripetii in incercarea de a scapa de un lup lacom si viclean. Va invitam sa descoperim impreuna daca lupul nostru va deveni, in cele din urma, moralist si daca Scufita Rosie ii va face fata cu zambetul pe buze, prin muzica, dans si voie buna.  Nu vor lipsi premiile de la tombola Dubee Doo. Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol.
  Pret bilete - 25 lei/persoana. Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin retelele iabilet.ro si blt.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

04.03.2017 - ora: 11:00 - : spectacol de teatru pentru copii "Alba ca Zapada si cei sapte pitici"
    Adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  O fata frumoasa reuseste, prin bunatatea si puritatea sa, sa treaca prin incercari periculoase puse la cale de mama vitrega, o regina haina si orgolioasa, pentru care frumusetea si tineretea erau singurele idealuri in viata. Piticii sunt fiintele dragalase care-i sunt alaturi in momentele de cumpana, iar finalul le apartine tuturor celor pentru care adevarul, binele si curajul sunt principalele virtuti in viata.  Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans. Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera.
  Pret bilete - 25 lei/persoana. Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin retelele iabilet.ro si blt.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

25.02.2017 - ora: 11:00 - : teatru interactiv pentru copii "Peter Pan si Piratul"
    Adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de dramaturgul scotian James Mattew Barrie.
  Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.
  Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera din Tara de Nicaieri, unde un baietel curajos va infrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atat de brav pe cat se crede. Cei mici vor "complota" cu Peter Pan impotriva piratului pentru a-si salva prietenii si se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.
  Pret bilete - 25 lei/persoana. Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin retelele iabilet.ro si blt.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

18.02.2017 - ora: 11:00 - : Aladin si lampa fermecata
    Va invitam, cu mic, cu mare, sa intrati in atmosfera Orientului indepartat si sa va lasati vrajiti de miresmele, culorile si bunatatile acestuia. Vom vedea impreuna ce surprize poate oferi o simpla lampa si prin ce aventuri va trece Aladin pentru a fi alaturi de aleasa inimii sale.
  Vom trece, impreuna cu ei, printr-o serie de intamplari interesante si vom fi partasi la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica si buna dispozitie. La final, Aladin si Jasmine ne vor invita sa gustam cele mai bune curmale din gradina palatului lor.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin retelele BLT.ro si iabilet.ro. Pret bilete - 25 lei/persoana. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com
  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

11.02.2017 - ora: 11:00 - : spectacolul de teatru pentru copii "Cei trei purcelusi"
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.  
  Trei purcelusi grozavi vor incerca fiecare sa-si construiasca propria casa asa cum stiu ei mai bine. Cei trei fratiori isteti sunt uneori naivi, dar isi dau silinta sa faca lucrurile cat mai bine, pe masura puterilor lor. Vom vedea daca lupul cel rau va reusi sa le darame sau nu casele. Morala este insa una si sigura: atunci cand faci ceva, fa totul cat poti de bine!
  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica si regia muzicala: Mandela Gajol.
  Pret bilete - 25 lei/persoana. Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

04.02.2017 - ora: 11:00 - : "Hansel si Gretel" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Sambata, 04 februarie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari, nr. 14) va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Hänsel si Gretel", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  Vom intra impreuna in aventura delicioasa a celor doi copii isteti si foarte curajosi, Hänsel si Gretel, care vor descoperi intr-o padure mirajul unei casute de turta dulce in care se vor confrunta cu vrajitoarea cea rea si vicleana.  Vor reusi cei doi frati sa scape din mainile acesteia? Veti afla doar daca veniti la acest spectacol interactiv si antrenant, din care nu vor lipsi muzica si dansul.   La sfarsit vom gusta impreuna bucatele de turta dulce din casuta apetisanta a vrajitoarei.
  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica si regia muzicala: Mandela Gajol.
  Pret bilete - 25 lei/persoana.   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

28.01.2017 - ora: 11:00 - : Jack si vrejul de fasole
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Sambata, 28 ianuarie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, strada Blanari, nr. 14 (in Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii "Jack si vrejul de fasole", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Joseph Jacobs.
  Parintii si copiii vor avea ocazia sa treaca impreuna cu Jack, un baiat lenes, dar istet si in cele din urma curajos, printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzica si dans. Vom vedea cum pot schimba cursul lucrurilor niste boabe de fasole si prin ce incercari trebuie sa treaca Jack pentru a-si ajuta mama si a redeveni un baiat serios si responsabil. Cei mici se vor bucura la finalul spectacolului de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.
  Distributia: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea, Alexandru Popescu. Scenariul si regia: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol
  Pret bilet: 25 lei/persoana; Biletele se pot achizitiona la intrarea, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 sau 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

21.01.2017 - ora: 11:00 - : Spectacolul de teatru pentru copii "Povestea incurcata a printesei Rapunzel"
    Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sa o tina captiva pe fata in turnul ei secret.   Cand cel mai cautat bandit al regatului, Flynn Rider, ajunge din intamplare in turnul misterios, este luat "ostatic" de Rapunzel care doreste sa ajunga in lumea reala si sa se bucure din plin de frumusetile acesteia.
  Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa fim partasi la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica si buna dispozitie.
  Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota.  Muzica: Mandela Gajol.  Pret bilete - 25 lei/persoana.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo
  

14.01.2017 - ora: 11:00 - : Spectacolul de teatru pentru copii "Frumoasa si Bestia"
    Teatrul Dubee Doo deschide stagiunea 2017 si va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Frumoasa si Bestia", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Charles Perrault.
  Parintii si copiii sunt invitati sa paseasca intr-una dintre cele mai frumoase povesti in care dragostea si intelepciunea se regasesc in personaje, de multe ori surprinzatoare, care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.   Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera de mister a castelului in care eroii, frumosi sau mai putin frumosi au curajul sa-si dezvaluie chipul si sa-si deschida sufletul, dand astfel nastere unei interesante povesti de iubire.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.   Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.  
  Pret bilet: 25 lei/persoana.  Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com
  Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

10.12.2016 - ora: 11:00 - : Spectacolul de teatru pentru copii "Povesti din atelierul lui Mos Craciun"
    In atelierul lui Mos Craciun toata lumea este bucuroasa, voioasa si nerabdatoare! Brat la brat, spiridusii, jucariile si personajele de poveste s-au pus pe jucat si pe cantat, in pregatirile pentru seara de Craciun! Toti numara orele, minutele si secundele care au mai ramas pana isi vor primi cadourile mult asteptate si fiecare incearca sa arate care e mai talentat, astfel incat Mosul sa il placa si sa il aprecieze la cel mai inalt nivel. La final, spiridusii le vor oferi si celor mari si celor mici surprize si dulcegarii din sacul Mosului.
  Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu; Scenariu si regie: Cosmina Dobrota; Muzica: Mandela Gajol.
  Pret bilete - 25 lei/persoana. Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com. Va asteptam cu drag!
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

03.12.2016 - ora: 11:00 - : Povestea incurcata a printesei Rapunzel
    Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sa o tina captiva pe fata in turnul ei secret.
  Cand cel mai cautat bandit al regatului, Flynn Rider, ajunge din intamplare in turnul misterios, este luat “ostatic" de Rapunzel care doreste sa ajunga in lumea reala si sa se bucure din plin de frumusetile acesteia.   Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa fim partasi la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica si buna dispozitie.  Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota.  Pret bilete - 25 lei/persoana.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

26.11.2016 - ora: 11:00 - : "Peter Pan si Piratul" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.   Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera din Tara de Nicaieri, unde un baietel curajos va infrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atat de brav pe cat se crede. Cei mici vor "complota" cu Peter Pan impotriva piratului pentru a-si salva prietenii si se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Muzica: Mandela Gajol. Regia: Cosmina Dobrota
  Pret bilete - 25 lei/persoana. Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.   Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

19.11.2016 - ora: 11:00 - : "Fluierasul buclucas" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Un spectacol interactiv, plin de muzica si culoare, de inspiratie folclorica, cu masti traditionale.   Muzica este pretextul pentru intalnirea cu indragitele personaje ale culturii traditionale romanesti: Fat- Frumos si Sfanta Joi, care se vor lua la tranta inca o data cu raul, intruchipat de niste Zmei, mama si fiu, proprietari de paduri. Oare vor reusi acestia din urma sa fie atotstapanitori, chiar si peste Cantec? Sau Binele si Bucuria vor invinge inca o data?  Va invitam preparati impreuna cu Sfanta Joi licori magice si sa cantati impreuna cu ea si Fat-Frumos in Poiana Veseliei. Nu vor lipsi tombola cu premii, baloanele modelate si alte surprize din partea actorilor. Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Muzica: Mandela Gajol. Regia: Cosmina Dobrota
  Pret bilete - 25 lei/persoana; Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com/
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

12.11.2016 - ora: 11:00 - : "Scufita Rosie" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Sambata, 12 noiembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blanari, nr. 14 - Centrul Vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine spectacolului de teatru interactiv pentru copii "Scufita Rosie" - spectacol de teatru interactiv pentru copii, adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  O fetita curajoasa si inventiva trece prin mai multe peripetii in incercarea de a scapa de un lup lacom si viclean. Va invitam sa descoperim impreuna daca lupul nostru va deveni, in cele din urma, moralist si daca Scufita Rosie ii va face fata cu zambetul pe buze, prin muzica, dans si voie buna.   Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri sanatoase din cosuletul Scufitei Rosii. Nu vor lipsi nici premiile de la tombola Dubee Doo.  Distributie: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica si regia muzicala: Mandela Gajol.
  Pret bilete - 25 lei/persoana; Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com/
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

05.11.2016 - ora: 11:00 - : "Aladin si lampa fermecata" - spectacol de teatru pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna - Aladin si lampa fermecata.
  Sambata, 5 noiembrie, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blanari, nr. 14) va avea loc spectacolul teatru pentru copii "Aladin si lampa fermecata".   Va invitam, cu mic, cu mare, sa intrati in atmosfera Orientului indepartat si sa va lasati vrajiti de miresmele, culorile si bunatatile acestuia. Vom vedea impreuna ce surprize poate oferi o simpla lampa si prin ce aventuri va trece Aladin pentru a fi alaturi de aleasa inimii sale.  Vom trece, impreuna cu ei, printr-o serie de aventuri interesante si vom fi partasi la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica si buna dispozitie.   La final Aladin si Jasmine ne vor invita sa gustam cele mai bune curmale din gradina palatului lor.  
  Pret bilete - 25 lei/persoana;   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica si regia muzicala: Mandela Gajol.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com/
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

29.10.2016 - ora: 11:00 - : "Hansel si Gretel" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Sambata, 29 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari, nr. 14) va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Hänsel si Gretel", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.  Vom intra impreuna in aventura delicioasa a celor doi copii isteti si foarte curajosi, Hänsel si Gretel, care vor descoperi intr-o padure mirajul unei casute de turta dulce in care se vor confrunta cu vrajitoarea cea rea si vicleana.  Vor reusi cei doi frati sa scape din mainile acesteia? Veti afla doar daca veniti la acest spectacol interactiv si antrenant, din care nu vor lipsi muzica si dansul. La sfarsit vom gusta impreuna bucatele de turta dulce din casuta apetisanta a vrajitoarei.
  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica si regia muzicala: Mandela Gajol.
  Pret bilete - 25 lei/persoana;   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

22.10.2016 - ora: 11:00 - : "Fluierasul buclucas" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va duce din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna!
  Sambata, 22 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari , nr. 14 (Centrul vechi), va invitam la premiera spectacolului de teatru pentru copii "Fluierasul buclucas".
  Un spectacol interactiv, plin de muzica si culoare, de inspiratie folclorica, realizat intr-o cheie actuala. Muzica este pretextul pentru intalnirea cu indragitele personaje ale culturii traditionale romanesti: Fat- Frumos si Sfanta Joi, care se vor lua la tranta inca o data cu raul, intruchipat de niste Zmei, mama si fiu, proprietari de paduri. Oare vor reusi acestia din urma sa fie atotstapanitori, chiar si peste Cantec? Sau Binele si Bucuria vor invinge inca o data?
  Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Muzica: Mandela Gajol. Regia: Cosmina Dobrota
  Pret bilete - 25 lei/persoana.  Spectacol recomandat copiilor cu varsta intre 4 - 12 ani.
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook: facebook.com/teatruldubeedoo si blogul: teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

15.10.2016 - ora: 11:00 - : "Ursul pacalit de vulpe" - spectacol de teatru pentru copii
    Sambata, 15 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru pentru copii "Ursul pacalit de vulpe", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Ion Creanga.
  Parintii si copiii sunt invitati in lumea povestilor, a muzicii, a dansului si vor avea ocazia sa treaca impreuna printr-o serie de peripetii cu vulpea cea sireata care reuseste sa-i pacaleasca pe toti din jurul ei, dar care, in cele din urma, primeste ea insasi o lectie importanta.
  Va invitam sa trecem impreuna cu personajele noastre printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie.
  Va asteptam cu drag!  Pret bilete - 25 lei/persoana.   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua www.iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.  
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  
  
08.10.2016 - ora: 11:00 - : Muzicantii din Bremen
    Sambata, 8 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia spectacolului pentru copii "Muzicantii din Bremen", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
   Povestea celor patru animale, un cocos, o pisica, un caine si un magar, batrani si deznadajduiti, care isi propun sa devina muzicanti in Bremen, este plina de neprevazut si suspans. La fel va fi si spectacolul nostru care va demonstra ca, in ciuda momentelor de cumpana, impreuna cu prietenii poti gasi solutii la probleme si uniti vom deveni mai puternici.
  Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie. Ca de fiecare data, la finalul spectacolului, am pregatit pentru cei mici cadouri si tombola cu premii. Va asteptam cu drag!
  Pret bilete - 25 lei/persoana.   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua www.iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
    
   Muzicantii din Bremen  
  

01.10.2016 - ora: 11:00 - : "Prichindel" - spectacol de teatru interactiv pentru copii la Godot Cafe-Teatru
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Sambata, 1 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari, nr. 14) jucam spectacolul de teatru pentru copii “Prichindel", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  Veti avea ocazia sa-l cunoasteti pe Prichindel, o mogaldeata de copil, pe cat de mic, pe atat de istet, inventiv si curajos. Vom trece printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzica si dans, toate intr-o poveste emotionanta despre dragostea si grija pe care parintii le-o poarta copiilor lor si bucuria din familie atunci cand acestia sosesc in mijlocul ei. Va asteptam cu drag!
  Pret bilete - 25 lei/persoana.   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua www.iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

24.09.2016 - ora: 11:30 - : Sarea in bucate - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Bine v-am regasit! Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna!    Asa cum ne sta bine, incepem stagiunea de toamna cu o premiera.
   Sambata, 24 septembrie 2016, de la ora 11.30, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia spectacolului de teatru pentru copii "Sarea in bucate", adaptare dupa basmul scris de Petre Ispirescu.
  Va invitam impreuna intr-o aventura minunata, in care vom afla "gustul" prieteniei, al adevarului, al iubirii. Un spectacol pentru mici si pentru mari, in care personajele se vor intrece sa-si arate dragostea in cele mai colorate forme, dar numai unele dintre ele vor demonstra ca dragostea autentica este aceea care se dovedeste prin fapte. Distributie: Elena Vasilica, Gabriela Musat si Sebastian-Anton Paul. Scenariu si regie: Sebastian-Anton Paul.
  Pret bilete - 25 lei/persoana.  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua www.iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Va asteptam cu drag!
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook www.facebook.com/teatruldubeedoo si blogul www.teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

22.05.2016 - ora: 11:30 - : "Povestea incurcata a printesei Rapunzel" - spectacol de teatru pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Duminica (22 mai 2016), de la ora 11.30, la Cafe DeKO, pe strada Selari, nr. 14 (in Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo, vor sustine reprezentatia spectacolului de teatru pentru copii "Povestea incurcata a printesei Rapunzel".
  
Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sa o tina captiva pe fata in turnul ei secret.
  Cand cel mai cautat bandit al regatului, Flynn Rider, ajunge din intamplare in turnul misterios, este luat ostatic" de Rapunzel care doreste sa ajunga in lumea reala si sa se bucure din plin de frumusetile acesteia. Va invitam sa trecem impreuna cu ei printr-o serie de aventuri interesante si sa fim partasi la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica si buna dispozitie.
  Pret bilete - 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Va asteptam cu drag! Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  
  
15.05.2016 - ora: 11:30 - : "Cei trei purcelusi" - spectacol de teatru pentru copii
    Teatrul Dubee Doo implineste 2 ani! Va invitam la petrecere!   Va asteptam din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna!  
  Duminica, 15 mai 2016, de la ora 11.30, la Cafe DeKO, str. Selari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia spectacolului de teatru pentru copii "Cei trei purcelusi".
   Trei purcelusi grozavi vor incerca fiecare sa-si construiasca propria casa cum stiu ei mai bine. Vom vedea daca lupul cel rau va reusi sa le darame casele. Morala este insa una si singura: atunci cand faci ceva, fa totul cat poti de bine.
   Si pentru ca e ziua noastra, la final va invitam sa suflam cu totii in lumanarile de pe tort!
   Pret bilete - 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
   Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com
   Va asteptam cu drag!    Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

24.04.2016 - ora: 11:30 - : "Aventurile Iepurasului de Paste" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna! Duminica, 24 aprilie 2016, de la ora 11.30, la Cafe DeKO, str. Selari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia spectacolului de teatru pentru copii "Aventurile Iepurasului de Paste".
  Asteptam sa vina Iepurasul de Paste...Dar de ce nu mai ajunge? Daca i s-a intamplat ceva pe drum si asa poznas cum e el, a intrat in vreo incurcatura? Atunci? Atunci trebuie sa descurcam incurcatura si sa il ajutam! Hopa! Miroase a aventura si suspansul e tot mai mare...La finalul spectacolului, Iepurasul le va oferi copiilor mici surprize dulci. Distributie: Elena Vasilica si Sebastian-Anton Paul. Scenariu si regie: Sebastian-Anton Paul.
  Pret bilete - 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Va asteptam cu drag! Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  
  
17.04.2016 - ora: 11:30 - : "Scufita Rosie" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Duminica, 17 aprilie 2016, de la ora 11.30, la Cafe DeKO, pe strada Selari, nr. 14 (in Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Scufita Rosie", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm. Scufita Rosie, o fetita curajoasa si inventiva, trece prin mai multe peripetii in incercarea de a scapa de un lup lacom si viclean. Vom vedea cum poti face fata cu succes mai multor incercari, cu zambetul pe buze, prin muzica, dans si voie buna. Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri sanatoase din cosuletul Scufitei Rosii. Nu vor lipsi nici premiile de la tombola Dubee Doo. Va asteptam cu drag!
  Pret bilete - 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  
  
10.04.2016 - ora: 11:30 - : Alba ca Zapada si cei sapte pitici - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Duminica, 10 aprilie 2016, de la ora 11.30, la Cafe DeKO, pe strada Selari, nr. 14 (in Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii “Alba ca Zapada si cei sapte pitici”, adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  O fata frumoasa reuseste, prin bunatatea si puritatea sa, sa treaca prin incercari periculoase puse la cale de mama vitrega, o regina haina si orgolioasa, pentru care frumusetea si tineretea erau singurele idealuri in viata. Piticii sunt fiintele dragalase care-i sunt alaturi in momentele de cumpana, iar finalul le apartine tuturor celor pentru care adevarul, binele si curajul sunt principalele virtuti in viata.   Cei mici vor avea sansa de a juca ei insisi rolurile piticilor si de a o ajuta pe Alba ca Zapada sa depaseasca momentele dificile din poveste. Nu vor lipsi muzica, dansul si multe alte surprize.   Va asteptam pe toti cu drag!
  Pret bilet: 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit) Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina. de facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  
  
03.04.2016 - ora: 11:30 - : "Peter Pan si Piratul" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    La Cafe DeKO, str. Selari, nr. 14 (in Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Peter Pan si Piratul", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de dramaturgul scotian James Mattew Barrie. Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.    Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera din Tara de Nicaieri, unde un baietel curajos va infrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atat de brav pe cat se crede.   Cei mici vor "complota" cu Peter Pan impotriva piratului pentru a-si salva prietenii si se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo. Distributie: Elena Vasilica, Camelia Maxim si Sebastian-Anton Paul. Scenariu si regie: Sebastian-Anton Paul. Va asteptam cu drag!
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pret bilet: 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook: facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.    
  
  
  Teatrul Dubee Doo  
  

27.03.2016 - ora: 11:30 - : "Peter Pan si Piratul" - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    La Cafe DeKO, str. Selari, nr. 14 (in Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Peter Pan si Piratul", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de dramaturgul scotian James Mattew Barrie.   Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.   Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera din Tara de Nicaieri, unde un baietel curajos va infrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atat de brav pe cat se crede. Cei mici vor "complota" cu Peter Pan impotriva piratului pentru a-si salva prietenii si se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo. Distributie: Elena Vasilica, Ioana Podarean si Sebastian-Anton Paul. Scenariu si regie: Sebastian-Anton Paul.  Va asteptam cu drag!
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0722.687.837, 0766.499.571 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pret bilet: 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

20.03.2016 - ora: 11:30 - : Frumoasa si Bestia
    Teatrul Dubee Doo  va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna. La Cafe DeKO, str. Selari, nr. 14 (Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Frumoasa si Bestia", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Charles Perrault. Parintii si copiii sunt invitati sa paseasca intr-una dintre cele mai frumoase povesti in care dragostea si intelepciunea se regasesc in personaje, de multe ori surprinzatoare, care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans. Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera de mister a castelului in care eroii, frumosi sau mai putin frumosi au curajul sa-si dezvaluie chipul si sa-si deschida sufletul, dand astfel nastere unei interesante povesti de iubire.Va asteptam cu drag!
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0722.687.837, 0766.499.571 si 0771.554.716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pret bilet: 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit). Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  

13.03.2016 - ora: 11:30 - : Hansel si Gretel - spectacol de teatru interactiv pentru copii
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna. Duminica, 13 martie 2016 de la ora 11.30, la Cafe DeKO, in Centrul vechi, pe str. Selari, nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii "Hansel si Gretel", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.
  Vom intra impreuna in aventura delicioasa a celor doi copii isteti si foarte curajosi, Hansel si Gretel, care, lihniti de foame si cautand fragi prin padure, se ratacesc si ajung, in cele din urma, la casuta de turta dulce impodobita cu prajiturele si cozonac a unei batrane vrajitoare. Copiii vor avea ocazia sa vada cum vor reusi cei doi frati sa scape din mainile acesteia si ce capcana reusesc sa-i intinda, toate intr-un spectacol interactiv si antrenant, din care nu vor lipsi muzica si dansul.
  La sfarsit vom gusta si noi bucatele de turta dulce din casuta apetisanta a vrajitoarei. Distributie: Elena Vasilica, Gabriela Musat si Sebastian-Anton Paul. Scenariu si regie: Sebastian-Anton Paul.  Va asteptam cu drag!
  Pret bilete - 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit).   Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766.499.571, 0722.687.837 si 0771.554.716 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.
  
  
   Teatrul Dubee Doo  


06.03.2016 - ora: 11:30 - : Jack si vrejul de fasole
    Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
  Duminica, 6 martie 2016, de la ora 11:30 la Cafe DeKO, in Centrul vechi, pe strada Selari, nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii "Jack si vrejul de fasole", adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Joseph Jacobs.
  Parintii si copiii vor avea ocazia sa treaca impreuna cu Jack, un baiat lenes, dar istet si in cele din urma curajos, printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzica si dans.   Vom vedea cum pot schimba cursul lucrurilor niste boabe de fasole si prin ce incercari trebuie sa treaca Jack pentru a-si ajuta mama si a redeveni un baiat serios si responsabil.
  Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.
  Distributia: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilica si Ioana Podarean.   Scenariul si regia: Sebastian-Anton Paul. Va asteptam cu drag! Pret bilet: 35 lei/copil (*parintii au acces gratuit).    Biletele se pot achizitiona la intrarea pe terasa, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.    Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0722.687.837, 0766.499.571 sau sa ne scrieti pe e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com. Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo si blogul teatruldubeedoo.wordpress.com.  
  
  
   Teatrul Dubee Doo  
  
  
13.12.2015 - ora: 11:30 - : Poveste gobuletelor de Craciun
    La R’evolution Cafe ( la Diverta - Piata Romana, nr. 5, sector 1, Bucuresti) actorii Teatrului Dubee Doo vor sustine reprezentatia piesei de teatru interactiv pentru copii "Poveste gobuletelor de Craciun".
  Cine a inventat globuletele de Craciun, cele care ne impodobesc brazii in fiecare an si ne incanta cu frumusetea lor stralucitoare? De unde a pornit acest obicei?
  In casa modesta a unui sticlar vaduv cu doi copii, manutele unei fetite care vrea sa isi impresioneze tatal, modeleaza accidental, nu un vas, ci o sfera mica de sticla...Ascunzand-o rusinata in mainile surioarei, aceasta sfera se imbogateste cu pictura iscusita a micutei si capata un traseu neasteptat. In casa sticlarului paseste in Ajunul Craciunului chiar imparateasa, care dupa un joc de intrigi descopera ceea ce avea sa salveze familia sticlarului din saracie. Peripetiile copiilor pentru recuperarea globuletului aduc imaginea inocentei lor intr-o atmosfera plina de umor, suspans si bucurie. La final cei mici vor pleca acasa cu un globulet pentru bradutul lor.
  Distributie: Elena Vasilica, Adina Stan si Sebastian-Anton Paul. Scenariu si regie: Sebastian-Anton Paul.
  Va asteptam cu drag!
  Pret bilete - 30 lei/copil (*parintii au acces gratuit).
  Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro.
  Pentru rezervari, va rugam sunati la telefon: 0766 499 571 / 0722 687 837 sau sa ne scrieti la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la programul teatrului, va rugam consultati pagina de facebook www.facebook.com/teatruldubeedoo si blogul www.teatruldubeedoo.wordpress.com.  
  
  
   Teatrul Dubee Do  

Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia