Opera Comica pentru Copii
Prezentare firma
09 iunie - 30 000 de spectatori la a treia editie a Festivalului "Opera Copiilor"
   In perioada 1-4 iunie 2017 a avut loc a treia editie a Festivalului "Opera Copiilor", o initiativa pentru intreaga familie, desfasurata in aer liber, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului. Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in colaborare cu Opera Comica pentru Copii si s-a desfasurat in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" si la Palatul National al Copiilor.
   Fiecare zi din Festivalul "Opera Copiilor" a oferit celor 30 000 de spectatori un program variat de manifestari in aer liber, ce au implicat peste 190 de artisti pe cele 8 scene ale festivalului. Patru dintre acestea au fost disponibile doar in cadrul Turului OCC, la care au luat parte 2500 de spectatori. Indrumati de un ghid, copiii si parintii au parcurs intreaga Alee Michael Jackon, unde fiecare oprire a avut loc in dreptul unei scene reprezentative din Opera Comica pentru Copii: Studioul de Balet, Salonul Mozart, Foyerul OCC, Sala Mare si Sala UnderGrant. Calatoria s-a incheiat de fiecare data cu vizitarea celor peste 100 de costume expuse si cu descoperirea secretelor din Cabina Tehnica.
   Festivalul a inceput joi, in Parcul Herastrau, cu spectacolul realizat de cei peste 300 de tineri talentati care frecventeaza cursurile de balet, street dance, cor, oratorie, flamenco si fotografie din cadrul Atelierelor "Micul Artist", desfasurate la Opera Comica pentru Copii. Incepand de stagiunea viitoare, institutia adauga alte noi asemenea cursuri. La Palatul National al Copiilor, a fost programat concursul international "EuroDans", la care elevii atelierului de balet sustinut de coregrafa Jaqueline Bratu la OCC au obtinut locurile I si al II-lea, precum si un premiu special.
   "Picnicul Copiilor", eveniment de traditie desfasurat la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", a prilejuit intalnirea a peste 200 de copii din centrele de plasament si scolile speciale cu echipa si povestile Operei Comice pentru Copii.
   La Scena Mare din Parcul Herastrau s-au jucat cele mai indragite productii din stagiunile Salonului Mozart si ale Salii UnderGrant: "Petrica si Lupul", "Viata lui Mozart", "Salonul de Balet" "Eliza, Micuta Florareasa", "Salonul de Percutie" si "Salonul de Scenografie". Pe acorduri clasice şi pe ritmuri traditional-folclorice, povestea muzicala a tinerei generaţii a rasunat pe scena Cantus Mundi, unde peste 1800 de copii din corurile si ansamblurile din Bucuresti si din tara au sustinut recitaluri in fiecare zi de festival.
   In acelasi timp, la Muzeul Satului s-au desfasurat activitati destinate intregii familii: in doua zile, peste 300 de copii si parinti s-au aventurat in gasirea comorilor bine ascunse in istoria satului romanesc. De asemenea, de doua ori pe zi, cei mici au avut ocazia sa vada musicalul "Punguta cu Doi Bani" - parte a "Trilogiei Creanga 180" - jucat in decorul natural al Gospodariei Moiseni. Acelasi spatiu a gazduit si intalniri speciale cu muzica medievala, asigurate de trupa Truverii, sau cu dansurile traditionale ale Calusarilor din Traian (judetul Olt).
   Joaca a fost asigurata in corturi special amenajate, unde copiii au avut la dispozitie puzzle-uri si jocuri OCC, dar si posibilitatea de a se picta pe fata si de a face fotografii la minut. Filmele difuzate la Cinema OCC si atelierele pentru copii si parinti au constituit componenta educativa din festival. Programul cinematografului a inclus si un lungmetraj difuzat in premiera nationala, "Villads", unde protagonistul este un baietel care-si face propriile reguli.
   Cel mai impresionant eveniment din Festivalul "Opera Copiilor" a fost si in acest an gazduit de Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, unde peste 1300 de spectatori au luat parte la un spectacol de gala, cu momente coregrafice din stagiunea curenta si arii de opera indragite, oferite de artistii Operei Comice pentru Copii. Invitat special al acestei editii a fost Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, condusa de Constantin Adrian Grigore.
  "FOC 2017 a fost cel mai mare si diversificat festival dedicat copiilor. Acest lucru se datoreaza principiului pe care il folosim zi de zi in activitatea noastra: copiii ne educa in functie de nevoile pe care le au. Am invatat cum sa facem lucrurile sa functioneze si acest lucru se vede in rezultatele pe care le avem. Multumim celor peste 30.000 de copii si parinti si ii asteptam cu drag si la festivalul care bate la usa, "Marile Serate Muzicale ale Bucurestiului", intre 1-9 iulie, la Ateneul Roman si la Opera Comica pentru Copii.", a declarat Felicia Filip, managerul institutiei.  

  
   Opera Comica pentru Copii   Opera Comica pentru Copii   Opera Comica pentru Copii
   Opera Comica pentru Copii   Opera Comica pentru Copii   Opera Comica pentru Copii  

      31 mai - In perioada 1-4 iunie 2017, Primaria Municipiului Bucuresti in colaborare cu Opera Comica pentru Copii organizeaza a treia editie a Festivalului "Opera Copiilor", in cadrul careia sunt programate numeroase evenimente in aer liber, pentru intreaga familie, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Festivalul are loc in Parcul Herastrau, la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" si la Palatul National al Copiilor. Editia din acest an propune activitati care se inscriu in patru concepte diferite: spectacole, joaca, distractie si educatie.
   Astfel, toti spectatorii sunt invitati sa vizioneze in aer liber productiile OCC din Salonul Mozart si Sala UnderGrant - concerte lectie, spectacole interactive, opera si balet, musicaluri din "Trilogia Creanga 180", povesti simfonice - montate pe scena de pe malul lacului din Parcul Herastrau si la Gospodaria Moiseni din Muzeul Satului. O scena separata din parc va fi destinata recitalurilor sustinute de corurile Cantus Mundi si ansamblurile Simfonia Mundi din toata tara. La Palatul National al Copiilor, pe 1 iunie, se va desfasura competitia internationala de balet EuRO Dance.
   Joaca va fi asigurata in corturi special amenajate, unde copiii vor avea la dispozitie puzzle-uri si jocuri OCC, dar si posibilitatea de a se picta pe fata si de a face fotografii la minut. Filmele educative difuzate la Cinema OCC si atelierele pentru copii si parinti vor asigura componenta de Educatie din festival.
   Distractia va fi la ea acasa pe toata durata festivalului. In Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" se va desfasura o vanatoare de comori cu indicii care-i vor purta zilnic pe cei mici in incinta muzeului, iar in Parcul Herastrau se va organiza o editie inedita a turului "In Spatele Cortinei", desfasurata din ora in ora pe Aleea Michael Jackson.
   Cel mai impresionant eveniment din Festivalul "Opera Copiilor" va fi si in acest an gazduit de Teatrul de Vara din Parcul Herastrau. Pe 3 iunie, de la ora 19:00, publicul va avea parte de un spectacol de gala, cu momente coregrafice din stagiunea curenta si arii de opera indragite, oferite de artistii Operei Comice pentru Copii.
   Biletele pentru Gala OCC costa 10 RON si sunt disponibile AICI. Participarea la Turul OCC este gratuita si garantata doar de inscrierea in prealabil AICI
   Programul Festivalului "Opera Copiilor" poate fi consultat pe site-ul institutiei organizatoare, www.operacomica.ro, in aplicatia Opera Comica, disponibila gratuit in App Store si Google Play, sau la punctele de informare din Parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle).
  Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori.  

  
   Opera Comica pentru Copii
   Opera Comica pentru Copii   Opera Comica pentru Copii  

Oferta

ARHIVA NOUTATI:

    16 mai - Muzica medievala, seara de joaca si maestri ai deghizarii la Noaptea Muzeelor de la Opera Comica pentru Copii
   Dupa succesul inregistrat la editiile anterioare ale programului Noaptea Europeana a Muzeelor, Opera Comica pentru Copii invita din nou publicul de toate varstele la o seara inedita, de aceasta data plina de curiozitati, joaca si muzica medievala.    Sambata, 20 mai, in intervalul 19:00-02:00, spectatorii OCC vor avea ocazia sa participe gratuit la activitati desfasurate in 3 spatii distincte: foyerul Operei Comice pentru Copii, Salonul Mozart si un spatiu deschis in premiera publicului larg, aflat la etajul al treilea al cladirii.
   Odata intrati in foyer, spectatorii vor fi transpusi in atmosfera medievala creata de trupa Truverii, cu instrumente muzicale care starnesc curiozitatea celor mici. Nu vor lipsi cavalerii in armuri, domnitele si mirosul de fan. In Salonul Mozart, publicul va face cunostinta cu trei maestri ai deghizarii: cameleonul, dragonul de mare si insecta bat, invitati speciali de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", partener al OCC pentru acest eveniment. Un alt punct de atractie al serii va fi la etajul al treilea al cladirii, unde este amenajat un spatiu dedicat jocurilor de societate, disponibile gratuit vizitatorilor pe toata durata evenimentului.
   Pe langa activitatile pregatite special pentru Noaptea Muzeelor, Opera Comica pentru Copii invita publicul prezent in acest weekend sa doneze o carte pentru copii, in urna amplasata la intrarea principala in cladire. Multe scoli din mediile defavorizate nu dispun inca de o biblioteca pentru elevii lor, tocmai de aceea putem contribui impreuna la crearea fondului de carte pentru o asemenea biblioteca scolara.
   Noaptea Muzeelor este un demers european, initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta, in anul 2005. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor. Noaptea Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc pe 18 mai.
   Pana la finalul stagiunii, Opera Comica pentru Copii pregateste a treia editie a festivalului organizat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, in perioada 1-4 iunie. Anul acesta, Festivalul "Opera Copiilor" include zeci de evenimente si activitati pentru intreaga familie, desfasurate in Parcul Herastrau si la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti". Gala Operei Comice pentru Copii, OCC cinema, concerte lectie, ateliere interactive pentru copii si parinti, jocuri de societate, concursuri de puzzle, concursuri pe FreeWheel si Treasure Hunt sunt doar cateva dintre activitatile de care ne vom bucura in cele 4 zile de festival. Bilete pentru spectacolul de gala programat pe 3 iunie in Teatrul de Vara din Parcul Herastrau sunt disponibile in reteaua bilete.ro - cu minim 48 de ore inainte de eveniment - si la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16), conform programului afisat la sediu si online.  
  
    Opera Comica pentru Copii     Opera Comica pentru Copii  

    04 aprilie - Premiera de balet contemporan la Opera Comica pentru Copii: "Pinocchio"
   Luna aprilie aduce o noua productie in premiera la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii: baletul contemporan "Pinocchio", inspirat din nuvela cu acelasi titlu, scrisa de Carlo Collodi. Premiera are loc sambata, 8 aprilie, de la ora 17:00, si duminica, 9 aprilie, de la ora 11:00, urmatoarele reprezentatii fiind programate pe 29-30 aprilie si 5-6 mai. Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro. Coregrafia originala, semnata de Mihai Babuska, este pusa in valoare de scenografia Bogdanei Pascal.
   In centrul actiunii se afla un baietel pe nume Pinocchio, care a vazut lumina zilei in imprejurari impresionante. Un tamplar batran, pe nume Geppetto, s-a apucat sa sculpteze o marioneta in forma unui baietel. Zana Albastra i-a suflat viata si astfel, dupa multe pozne si intamplari cu talc, Pinocchio a devenit un baiat harnic si cuminte, iar Geppeto, un tata fericit.
   Personajele povestii prind viata in interpretarea talentatilor solisti Andrei Ardeleanu si Alexandru Chis (Pinocchio), Tiberiu Pepenica si Ionut Picincu (Geppetto), Theodora Munteanu si Andreea Valean (Greierasa Cri-Cri), Cristina Babalac si Delia Luca (Mama si Zana Albastra), Mihaela Anica, Consuella Craciun, Maria Savastre si Oana Valceanu (Zanele), Sabina Chirila, Delia Luca si Andreea Soare (Vulpea cea sireata), Alexandru Ducan si Robert Stefu (Cotoiul cel hot), Mihai Pricope (Mananca-Foc), Andrei Nicolae (Arlecchino), Sabina Chirila si Theodora Munteanu (Pulcinella), Cristian Danu si Levi Szasz (Fitil, un baiat neascultator), Alexandru Ducan si Vicentiu Popescu (Directorul de circ) si Elena Chirita (Balerina acrobata), alaturi de Ansamblul de Balet al Operei Comice pentru Copii si cu participarea elevilor Liceului de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti.
   "Exista povesti al caror mesaj, in timp, ramane actual. Este si cazul lui "Pinocchio", care in prezent se dovedeste a fi o poveste atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Daca ne uitam in jurul nostru, vedem multe nasuri pe sus si lungi, multe sfori de papusari, intalnim cotoi hoti si vulpi sirete. Sper ca cei mici, care vad spectacolul, sa-si aminteasca des mesajul pe care il are Pinocchio pentru noi.", a declarat Mihai Babuska, regizorul si coregraful spectacolului.
   La inceputul lunii iunie, va avea loc a treia editie a festivalului "Opera Copiilor", desfasurat in aer liber, in Parcul Herastrau si la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti". Tot in aceasta perioada, Opera Comica pentru Copii organizeaza a patra editie a campaniei J.O.C. (Jucariile Operei Comice), actiune de colectare a jucariilor din Bucuresti, cu scopul de a fi donate de catre artistii OCC copiilor defavorizati de la mai multe scoli speciale, centre de plasament si orfelinate. Bucurestenii care doresc sa doneze o jucarie, o pot face venind la sediul institutiei (Calea Giulesti 16), unde este amplasata o urna-cadou, disponibila publicului zilnic, intre orele 8:00 si 22:00, de pe 1 pana pe 13 aprilie.  
  
  
   Opera Comica pentru Copii  

    15 martie - 40 de spectacole in Festivalul "Hansel si Gretel" la Opera Comica pentru Copii
   In perioada 28 martie - 8 aprilie 2017, Opera Comica pentru Copii organizeaza cea de-a treia editie a Festivalului "Hänsel si Gretel", ce va cuprinde nu mai putin de 40 de evenimente. In cele 12 zile de festival, copiii se vor putea bucura de o multime de spectacole dintr-o diversitate de genuri, de la teatru, balet sau opera, pana la musical si concerte lectie. Majoritatea reprezentatiilor programate sunt deja sold out.
   In cadrul festivalului, copiii vor putea urmari musicalul "Micuta Dorothy" (la Sala Mare), concertul "Underground Tango", musicalul "Ivan Turbinca" si spectacolul de hybrid opera "Sentimente" (la Sala UnderGrant). Evenimentele muzicale de la Salonul Mozart le vor facilita celor mici intalnirea cu pianul, sub indrumarea pianistei Ioana Maria Lupascu, in cadrul "Concertului lectie de Pian", dar si cu Nino, in spectacolele interactive "Nino Arlechino si "With Nino in London". Povestea simfonica "Viata lui Mozart" si concertul "Armonii de Primavara" completeaza seria de evenimente desfasurate in Salonul Mozart in aceasta perioada. Festivalul se va incheia cu premiera spectacolului de balet contemporan "Pinocchio", in regia si coregrafia lui Mihai Babuska, la Sala Mare.
   "Festivalul Hänsel si Gretel inseamna 12 zile in care celebram cunoasterea si arta la Opera Comica pentru Copii. Ne bucuram ca putem primi atat de multi copii si ca le putem oferi intalniri de neuitat cu muzica clasica, cu baletul, cu opera si cu personaje indragite din povesti. Ne aflam la a treia editie a festivalului, care creste si mai mult in fiecare an, datorita artistilor talentati si echipei tehnice dedicate, a dascalilor cu inima deschisa si a copiilor dornici sa descopere arta in multitudinea formelor sale. Le multumim tuturor si ii asteptam cu drag in salile de spectacol!", a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.
  Programul Festivalului "Hänsel si Gretel" poate fi consultat pe site-ul institutiei organizatoare, www.operacomica.ro, iar biletele au fost deja puse in vanzare prin reteaua bilete.ro. Pana la finalul acestei stagiuni, Opera Comica pentru Copii pregateste alte spectacole in premiera: "Concert-lectie de Harpa", "Concert-lectie de Pian", "Salonul de Musical", "Concert-lectie de Vioara si Pian", "Directorul de Teatru" (la Salonul Mozart) si "Harap Alb" (la Sala UnderGrant).  
  
  
   Opera Comica pentru Copii  

    10 martie - Martie, luna ritmurilor cu personalitate, la Opera Comica pentru Copii
   Dupa ce a sarbatorit ziua de 8 martie cu spectacolul-eveniment, intitulat "Historia de un Amor", Opera Comica pentru Copii continua periplul prin ritmurile latine, cu premiera "Underground Tango", care va avea loc pe 24 martie, in cea mai noua sala a institutiei, Sala UnderGrant.
   Dedicat feminitatii si sentimentelor pe care le inspira, "Historia de un Amor" a fost un concert sustinut de Orchestra Operei Comice pentru Copii, dirijata de Gheorghe Iliuta, si de invitatii speciali: soprana Raluca Oprea, pianista Ioana Maria Lupascu si dansatorul de flamenco Lucas Molina. Timp de 90 de minute, spectatorii au fost purtati, pe ritmurile lui Astor Piazzola, Carlos Gardel sau Fernando Obradors, pana in insorita Spanie, unde a aparut si s-a dezvoltat temperamentalul dans flamenco.
   Finalul lunii martie aduce in prim-plan tango-ul argentinian, intr-un spectacol pregatit sa impresioneze cele mai critice priviri. Aranjamentul muzical pentru sapte instrumente si perechile de dansatori din Baletul Operei Comice pentru Copii vor face din "Underground Tango" o experienta memorabila, atat pentru pasionatii de tango, cat mai ales pentru cei care interactioneaza pentru prima data cu acest mod de exprimare.
   Pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte 8 spectacole in premiera: "Pinocchio" (la Sala Mare), "Concert-lectie de Pian", "Salonul de Musical", "Concert-lectie de Vioara si Pian", "Directorul de Teatru", "Concert-lectie de Harpa" (la Salonul Mozart), "Ivan Turbinca" si "Harap Alb" (la Sala UnderGrant). Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.  
  
  
   Opera Comica pentru Copii  

    28 februarie - Primul spectacol in limba engleza al Operei Comice pentru Copii -    Unul dintre cele mai indragite personaje ale Operei Comice pentru Copii, Nino, revine pe scena in luna martie, in doua premiere: "Nino Arlechino" si "Cu Nino la Londra", ambele jucate in Salonul Mozart.
   Adaptat dupa opera comica "Pimpinone", de Georg Phillip Telemann, "Nino Arlechino" reuneste o echipa tanara de artisti, coordonata de regizoarea Irina Furdui. Alaturi de protagonistul povestii originale - naivul Pimpinone - Nino Arlechino le va arata copiilor cele mai nostime ghidusii, inspirate de dragostea ce i-o poarta amandoi lingusitoarei Vespetta. Premiera are loc pe 1 martie.
   Pe 10 martie se desfasoara prima calatorie muzicala "Cu Nino la Londra". Asemeni celorlaltor spectacole din seria "Cu Nino in Jurul Lumii", si acesta prezinta, intr-un mod captivant pentru cei mici, cele mai importante repere culturale ale destinatiei din titlu. Noutatea acestui eveniment interactiv este faptul ca va fi sustinut integral in limba engleza, in premiera absoluta pentru repertoriul Operei Comice pentru Copii. Nino ii va ii va ghida pe copii in calatoria imaginara prin legendara capitala a Regatului Unit, iar Solistii OCC le vor insoti pasii cu secvente celebre de musical.
  Pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte 9 spectacole in premiera: "Pinocchio" (la Sala Mare), "Concert-lectie de Harpa", "Concert-lectie de Pian", "Salonul de Musical", "Concert-lectie de Vioara si Pian", "Directorul de Teatru" (la Salonul Mozart), "Ivan Turbinca", "Underground Tango" si "Harap Alb" (la Sala UnderGrant). Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.  

  
   Opera Comica pentru Copii  Date de contact
Adresa: CALEA GIULESTI NR. 16, SECTOR 6 (fostul Teatru Giulesti).
  Mijloace de transport: Metrou: Crangasi. Tramvai: 41, 11. Autobuz: 65, 86, 105, 133, 178
Numere de telefon:      Tel. fix: Fax: 021-319.28.19;
Tel. mobil: -
Persoana de contact:      Director - Felicia FILIP
Internet: Site web: www.operacomica.ro
E-mail: operacomicapentrucopii@yahoo.com , occ.revista@gmail.com
Galerie foto
Evenimente
20.05.2017 - ora: 19:00 - 02:00 - : Noaptea Muzeelor
    Muzica medievala, seara de joaca si maestri ai deghizarii la Noaptea Muzeelor de la Opera Comica pentru Copii
   Dupa succesul inregistrat la editiile anterioare ale programului Noaptea Europeana a Muzeelor, Opera Comica pentru Copii invita din nou publicul de toate varstele la o seara inedita, de aceasta data plina de curiozitati, joaca si muzica medievala.    Sambata, 20 mai, in intervalul 19:00-02:00, spectatorii OCC vor avea ocazia sa participe gratuit la activitati desfasurate in 3 spatii distincte: foyerul Operei Comice pentru Copii, Salonul Mozart si un spatiu deschis in premiera publicului larg, aflat la etajul al treilea al cladirii.
   Odata intrati in foyer, spectatorii vor fi transpusi in atmosfera medievala creata de trupa Truverii, cu instrumente muzicale care starnesc curiozitatea celor mici. Nu vor lipsi cavalerii in armuri, domnitele si mirosul de fan. In Salonul Mozart, publicul va face cunostinta cu trei maestri ai deghizarii: cameleonul, dragonul de mare si insecta bat, invitati speciali de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", partener al OCC pentru acest eveniment. Un alt punct de atractie al serii va fi la etajul al treilea al cladirii, unde este amenajat un spatiu dedicat jocurilor de societate, disponibile gratuit vizitatorilor pe toata durata evenimentului.
   Pe langa activitatile pregatite special pentru Noaptea Muzeelor, Opera Comica pentru Copii invita publicul prezent in acest weekend sa doneze o carte pentru copii, in urna amplasata la intrarea principala in cladire. Multe scoli din mediile defavorizate nu dispun inca de o biblioteca pentru elevii lor, tocmai de aceea putem contribui impreuna la crearea fondului de carte pentru o asemenea biblioteca scolara.  
   Pana la finalul stagiunii, Opera Comica pentru Copii pregateste a treia editie a festivalului organizat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, in perioada 1-4 iunie. Anul acesta, Festivalul "Opera Copiilor" include zeci de evenimente si activitati pentru intreaga familie, desfasurate in Parcul Herastrau si la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti". Gala Operei Comice pentru Copii, OCC cinema, concerte lectie, ateliere interactive pentru copii si parinti, jocuri de societate, concursuri de puzzle, concursuri pe FreeWheel si Treasure Hunt sunt doar cateva dintre activitatile de care ne vom bucura in cele 4 zile de festival. Bilete pentru spectacolul de gala programat pe 3 iunie in Teatrul de Vara din Parcul Herastrau sunt disponibile in reteaua bilete.ro - cu minim 48 de ore inainte de eveniment - si la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16), conform programului afisat la sediu si online.  
    Opera Comica pentru Copii     Opera Comica pentru Copii  


31.01.2016 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
31.01.2016 - ora: 13:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
31.01.2016 - ora: 17:00 - : Piccolo Baroque - colaj
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Salon Mozart
30.01.2016 - ora: 17:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
19.01.2016 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
18.01.2016 - ora: 10:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
18.01.2016 - ora: 12:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
17.01.2016 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
17.01.2016 - ora: 13:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
16.01.2016 - ora: 17:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
15.01.2016 - ora: 11:00 - : Proiectie de Film “Mari Romani: Mihai Eminescu”
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti - Sala Mare
22.12.2015 - ora: 17:00 - : PREMIERA Mam'zelle Nitouche
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
20.12.2015 - ora: 17:00 - : Festivalul Poveste de Craciun - Condurul de Clestar
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
18.12.2015 - ora: 19:00 - : Poveste de Craciun
    "Poveste de Craciun” este un spectacol mozaic, cu aproape 400 de participanti pe scena, in regia lui Cristian Mihailescu, ce reuneste nume mari din artele spectacolului si nu numai: Felicia Filip, Cristi Minculescu & IRIS, Monica Petrica & Razvan Mazilu, Mihai Malaimare & Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Orchestra Simfonica Bucuresti, Corurile Cantus Mundi Bucuresti, Scoala de Balet "Jaqueline", Lotul de Gimnastica Ritmica al UNEFS Bucuresti, Solistii si Baletul Operei Comice pentru Copii.
  Va asteptam cu bucurie, la o seara de... Poveste!
  
  
   Opera Comica pentru Copii   Opera Comica pentru Copii  


13.12.2015 - ora: 11:00 - : Festivalul Poveste de Craciun - Motanul Incaltat
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
13.12.2015 - ora: 11:00 si 17:00 - : Festivalul Poveste de Craciun - Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
12.12.2015 - ora: 11:00 si 17:00 - : Foaierul Alb - Festivalului Povestea de Craciun - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
12.12.2015 - ora: 11:00 si 17:00 - : Festivalul Poveste de Craciun - Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
10.12.2015 - ora: 11:00 si 17:00 - : Foaierul Alb - Festivalului Povestea de Craciun - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
09.12.2015 - ora: 11:00 si 17:00 - : Foaierul Alb - Festivalului Povestea de Craciun - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
08.12.2015 - ora: 11:00 - : Festivalul Povestea de Craciun "Hänsel si Gretel"
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
07.12.2015 - ora: 11:00 - : Festivalul Povestea de Craciun "Hänsel si Gretel"
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
06.12.2015 - ora: 11:00 - : Festivalul Povestea de Craciun "Hänsel si Gretel"
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
06.12.2015 - ora: 11:00 si 17:00 - : Foaierul Alb - Festivalului Povestea de Craciun - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
01.12.2015 : Festival 1 Decembrie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
30.11.2015 : Festival 1 Decembrie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
29.11.2015 : Festival 1 Decembrie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
28.11.2015 : Festival 1 Decembrie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
27.11.2015 : Festival 1 Decembrie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
24.11.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
23.11.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
22.11.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
21.11.2015 - ora: 11:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
21.11.2015 - ora: 17:00 - : Münchhausen - Stapanul minciunilor
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
17.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
16.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
15.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
14.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
14.11.2015 - ora: 11:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
10.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
09.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
08.11.2015 - ora: 11:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
07.11.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
03.11.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
03.11.2015 - ora: 13:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
02.11.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
02.11.2015 - ora: 13:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
31.10.2015 - ora: 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00 - : Foaierul Alb si culisele OCC - NOAPTEA VRAJITOARELOR
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
30.10.2015 - ora: 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00 - : Foaierul Alb si culisele OCC - NOAPTEA VRAJITOARELOR
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
26.10.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan - musical
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
25.10.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan - musical
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
24.10.2015 - ora: 11:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
24.10.2015 - ora: 17:00 - : Peter Pan - musical
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
20.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
19.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
18.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
17.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
17.10.2015 - ora: 11:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
13.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
12.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
11.10.2015 - ora: 11:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
11.10.2015 - ora: 17:00 - : Münchhausen - Stapanul minciunilor
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
10.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
07.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
06.10.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
03.10.2015 - ora: 17:00 - : Foaierul Alb - Concert lectie
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
29.09.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
28.09.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
27.09.2015 - ora: 11:00 - : Munchhausen Stapanul minciunilor
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
26.09.2015 - ora: 17:00 - : Munchhausen Stapanul minciunilor
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
20.09.2015 - ora: 11:00 - : Munchhausen Stapanul minciunilor - Premiera
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
19.09.2015 - ora: 11:00 - : Munchhausen Stapanul minciunilor - Premiera
    Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti
20.06.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti Nr. 16  
17.06.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti Nr. 16  
16.06.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti Nr. 16  
15.06.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti Nr. 16  
13.06.2015 - ora: 11:00 - : Fetita cu chibrituri
    Calea Giulesti Nr. 16  
12.06.2015 - ora: 19:00 - : Fetita cu chibrituri - Premiera
    Calea Giulesti Nr. 16  
31.05.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti Nr. 16  
30.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
27.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
26.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
25.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
24.05.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti Nr. 16  
23.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
20.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
19.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
18.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
17.05.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti Nr. 16  
16.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
13.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
12.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
11.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
10.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
10.05.2015 - ora: 11:00 - : Coana Chirita
    Calea Giulesti Nr. 16  
09.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
06.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
05.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
04.05.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat
    Calea Giulesti Nr. 16  
29.04.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16  
28.04.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16  
27.04.2015 - ora: 11:00 - : Flautul Fermecat - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16  
24.04.2015 - ora: 18:00 - : Flautul Fermecat - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16  
10.04.2015 - ora: 11:00 si 13:00 - : Hansel si Gretel - Festival ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
09.04.2015 - ora: 11:00 si 13:00 - : Hansel si Gretel - Festival ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
09.04.2015 - ora: 15:00 - : Canturi de Poveste - Festival ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
09.04.2015 - ora: 18:00 - : Zana Papusilor - Opera Romana Craiova
    Calea Giulesti Nr. 16  
08.04.2015 - ora: 11:00 si 13:00 - : Hansel si Gretel - Festival ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
08.04.2015 - ora: 15:00 - : Concert Lectie - Flaut
    Calea Giulesti Nr. 16  
08.04.2015 - ora: 17:00 - : Razna prin Povesti - Teatrul de Stat din Constanta
    Calea Giulesti Nr. 16  
07.04.2015 - ora: 11:00 si 13:00 - : Hansel si Gretel - Festival ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
07.04.2015 - ora: 15:00 - : Concert Lectie - Violoncel
    Calea Giulesti Nr. 16  
06.04.2015 - ora: 11:00 si 13:00 - : Hansel si Gretel - Festival ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
06.04.2015 - ora: 15:00 - : Concert Lectie - Fagot
    Calea Giulesti Nr. 16  
05.04.2015 - ora: 11:00 - : Pasarea Albastra - Scoala de Balet ”EDUCA”
    Calea Giulesti Nr. 16  
05.04.2015 - ora: 17:00 - : S-au furat povestile - Smart Art Association
    Calea Giulesti Nr. 16  
04.04.2015 - ora: 11:00 - : Gratie si Piruete in Poante - Liceul de Coregrafie ”Floria Capsali”
    Calea Giulesti Nr. 16  
03.04.2015 - ora: 15:00 - : Concert lectie - Harpa
    Calea Giulesti Nr. 16  
03.04.2015 - ora: 19:00 - : Hansel si Gretel - Deschiderea Festivalului ”Hansel si Gretel”
    Calea Giulesti Nr. 16  
01.04.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
31.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
30.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
28.03.2015 - ora: 11:00 - : Cenusareasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
27.03.2015 - ora: 18:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
25.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
24.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
23.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
20.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
18.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
17.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
16.03.2015 - ora: 11:00 - : Pimpinone
    Calea Giulesti Nr. 16  
13.03.2015 - ora: 18:00 - : Oblio
    Calea Giulesti Nr. 16  
11.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
10.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
09.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
07.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
06.03.2015 - ora: 18:00 - : Oblio
    Calea Giulesti Nr. 16  
04.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
03.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
02.03.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16  
27.02.2015 - ora: 18:00 - : Oblio
    Calea Giulesti Nr. 16  
25.02.2015 - ora: 11:00 si ora 13:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

24.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

23.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

21.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

20.02.2015 - ora: 18:00 - : Oblio
    Calea Giulesti Nr. 16  
18.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

17.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

16.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

14.02.2015 - ora: 11:00 - : Peter Pan
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  

13.02.2015 - ora: 18:00 - : Peter Pan - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16

  
   Opera-Comica-Pentru-Copii  
  
28.01.2015 - ora: 11:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
27.01.2015 - ora: 11:00 si 13:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
26.01.2015 - ora: 11:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
24.01.2015 - ora: 11:00 - : Concert extraordinar
    Calea Giulesti Nr. 16  
21.01.2015 - ora: 11:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
20.01.2015 - ora: 13:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
13.01.2015 - ora: 11:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
12.01.2015 - ora: 11:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
09.01.2015 - ora: 18:00 - : O noapte furtunoasa
    Calea Giulesti Nr. 16  
19.12.2014 - ora: 17:00-18:00 - : Spectacol de Craciun - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16
16.12.2014 - ora: 11:00 - 12:00 si 13:00 - 14:00 - : Spectacol de Craciun - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16
15.12.2014 - ora: 11:00-12:00 si 13:00-14:00 - : Spectacol de Craciun - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16
12.12.2014 - ora: 17:00-18:00 - : Spectacol de Craciun - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16
09.12.2014 - ora: 10:00 - : Serbarea de Craciun
    la Teatrul Tandarica (Sala Lahovari)
08.12.2014 - ora: 11:00 - 12:00 si 13:00 - 14:00 - : Spectacol de Craciun - PREMIERA
    Calea Giulesti Nr. 16Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Kinder Kultur Haus - Cursuri de limba germana pentru copii Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia