CONIL Fest, Festivalul Integrarii editia a-XIX-a
Prezentare firma
05 februarie - SUPER CONCURS!   Asociatia CONIL si Smart Baby te invita la concurs!
   Copilul tau poate incepe primavara pe o trotineta sau bicicleta noua!
   Intra pe pagina Primavara Copiilor, editie speciala CONILFest, editia aXIXa, comenteaza la articol cu "concurs", apasa butonul particip la eveniment (pentru a fi la curent cu noutatile) si share-uieste evenimentul!
   Castigatorul va fi selectat cu ajutorul Random.org in data de 1 martie, ora 12:00.  SUCCES!  

  
     CONILFest  

    05 februarie - PRIMAVARA COPIILOR, CONIL Fest, Festivalul Integrarii editia a-XIX-a, va avea loc in 9-10 martie 2019 si este o editie speciala a festivalului integrarii care va celebra MAMA, FEMEIA, PRIMAVARA.
   Prima editie a Festivalului Integrarii CONIL din anul 2019 este dedicata memoriei lui Kuky Hanafi, tanarul cu dizabilitati de numai 22 de ani care a ales sa plece la ingeri chiar in sfanta zi de Craciun a anului 2018, poate ca un dar facutut tuturor copiilor ca el care trebuie sa isi urmeze visul...
   Scopul principal al proiectului este acela de a aduce tinerii tipici si cu dizabilitati pe aceeasi scena, celebrand impreuna primavara, mama, femeia. De asemenea, proiectul are ca scop promovarea copiilor in general si a celor cu dizabilitati in mod special. Copii tipici si cu dizabilitati vor performa pe aceeasi scena, dandu-si mana si scriind lectiile importante ale prieteniei, acceptarii si tolerantei.
   Dorim sa readucem in fata publicul larg prezent la eveniment situatia copiilor cu dizabilitati diverse - locomotorii, nevazatori, hipoacuzici, copii diagnosticati cu autism, sindrom Down, retard, ADHD, tetrapareza, cu privire la drepturile si nevoile lor de acceptare si integrare.
   Credem cu convingere ca, dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie incurajata si promovata.
   Suntem convinsi ca aplauzele la scena deschisa pe care copiii ce vor performa pe scena le vor primi, incurajarile artistilor consacrati care vor urca pe scena alaturi de copii, incurajarile publicului prezent le vor da aripi si ii vor motiva pentru obtinerea de noi performante.
  Pentru inscrieri si parteneriate: Ramona Raileanu - 0786.501.062 / Ismail Irina - 0784.412.222.  

  
     CONILFest  

Date de contact
Adresa: Palatul National al Copiilor
Numere de telefon:     
Persoana de contact:      Pentru detalii referitoare la inscriere va rugam sa ne contactati la:
Ramona Raileanu - 0786.501.062
Irina Ismail - 0784.412.222
Adela Hanafi - 0721.914.034
Alice Boangiu - 0745.027.492
Internet: Site web: facebook.com/events/ConilFest
www.conil.ro
E-mail: ramonaconil@gmail.com
irina_ismail200@yahoo.com
adeladacris@yahoo.com
crikalice@yahoo.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu