Clubul de Echitatie ECVIVA
Prezentare firma
Calaria este mai mult decat o modalitate de a-ti petrece timpul liber, este o adevarata terapie cu o lista lunga de efecte benefice asupra sanatatii. Pentru unele persoane, caii sunt o parte esentiala a proceselor de recuperare.  
  
  Daca ati calarit vreodata sau ati mangaiat un cal, probabil ca deja cunoasteti acea senzatie de fericire, relaxare, eliberare. Este un sentiment care vindeca boli trupesti si sufletesti. Noi am vazut cum echitatia este o adevarata terapie pentru toti.   
  
  Prin conceptul HIPONESS ne dorim sa descoperiti magia care se creeaza intre om si cal, iar relatia intre un copil si un cal poate deveni foarte repede, aproape imediat, una de prietenie, chiar de iubire.  
  
  Experienta pe care v-o propunem prin conceptul HIPONESS este pentru toata lumea: incepatori, calareti mai mult sau mai putin experimentati, copii, copii cu nevoi speciale si adulti de orice varsta.  
  
  Inainte de a fi un sport, echitatia este o pasiune.   Ne place sa credem ca cei ce aleg sa vina la noi, in primul rand vin pentru cai. Abia dupa aceea, in timp, fiecare isi va alege calea: poate isi va dori mai mult, poate performanta, poate va veni doar pentru relaxare, pentru hobby sau doar pentru tratamentul sufletului si trupului.   Acestea sunt bazele conceptului nostru.   Si ne dorim ca mereu sa fii HIPONESS!  
Oferta
    


Date de contact
Adresa: Comuna Dascalu, Ilfov
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0760.607.676
Internet: Site web: facebook.com/hiponess
E-mail: joyjoyhiponess@gmail.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord