Echipa de Distractie EDK
Prezentare firma
Vino sa iti petreci vacanta cu noi, iarna la schi si vara la aventura !!!
  
  Cu o experienta de 15 ani in organizarea taberelor de vara si de schi in Azuga, ECHIPA DE DISTRACTIE va invita si anul acesta pentru a petrece clipe minunate impreuna.
  
  Toate activitatile sunt organizate, conduse si supravegheate de specialisti in domeniu, absolventi de scoli superioare de profil (A.N.E.F.S.; Facultatea de Geografie; Facultatea de Psihologie).
  
  Vila noastra, Casa Edk, este pregatita sa intampine elevii cu cele mai bune conditii de cazare, camere cu 2,3,4 locuri amenajate special pentru copiii dornici de Aventura. Fiecare camera are baie proprie.
  
  Vila nu este in circuitul turistic, deoarece noi ne ocupam doar cu tabere scolare! Astfel elevii nu vor sta niciodata in acelasi loc cu alti adulti veniti in vacanta.
  
  Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de locuri iar bucatarii nostri sunt pregatiti sa ne faca toate poftele.
  
  Printre activitatile desfasurate in tabara de vara regasim:
  - Tir cu arcul
  - Orientare turistica
  - Aventura park
  - Treasure hunt
  - Tubing de vara
  - Camping
  - Paintball
  - Activitati specifice cercetasilor
  - Tiroliana
  - Karaoke...
  
  Avem de asemenea si excursii optionale:
  - Aqua Magic-parc acvatic Brasov
  - Drumetie la cascada Urlatoarea
  La finalul taberei fiecare copil va primii, din partea noastra, un dvd cu filmul saptamanii, un dvd cu pozele saptamanii (aprox 3000 buc) si diploma personalizata.
Oferta
     Echipa de Distractie EDK  


Date de contact
Adresa: Str Ritivoiu nr. 2, Azuga, 105100
  Reper: la 5 minute de partia Sorica
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0761.635.193
Persoana de contact:      Ion Sebastian
Internet: E-mail: azugacamp@gmail.com, sebastian.ion1092@gmail.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord