Gradinita Sfantul Stelian
Prezentare firma
Venim in intampinarea parintilor cu un program lejer si armonios de promovare pentru educatia timpurie, in acest sens, descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati, a autonomiei si dezvoltarea unei imagini de sine pozitiva, este foarte importanta pentru noi! Ne asumam misiunea de a cultiva capacitatea emotionala, tinand cont de nevoile afective ale copilului, permitand fiecarui copil sa urmeze propriul drum prin activitatile sale, manifestari si deprinderi.
  
  

Vom consolida o dezvoltare fizica si intelectuala prin activitati care urmaresc dezvoltarea limbajului si a comunicarii, activitati de educatie pentru stiinta si societate, activitati matematice si recreative, de cunoastere a mediului, educatie muzicala si plastica, educatie fizica si psiho-motorie, educatie rutiera, invatarea de limbi straine, la baza fiind limba engleza. La cererea parintilor organizam si alte cursuri precum si programe de abilitati practice si multe altele, dispunand de o baza materiala extraordinara si un cadru propice dezvoltarii armonioase a copilului dumneavoastra! Intregul proces instructiv-educativ se efectueaza respectand programa M.E.C, imbinata intr-un mod lejer cu optionalele extra oferite:

  

Dans
   Dansul educa copii prin dezvoltarea armonioasa a echilibrului, sincronizare, tinuta, vointa, frumusete, ritm si muzica. Este combinatia perfecta intre activitatea fizica, interactiunea sociala si stimularea mentala!

  

Pictura
   Pictura exprima emotii si sentimente, pline de culoare care stimuleaza creativitatea si simtul artistic al copilului.

  

Dezvoltare personala
   Programul de dezvoltare personala este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4   10 ani.

  

Inot
   Inotul este o activitate cu multe beneficii fizice, psihice si sociale, pe langa faptul ca organismul nostru are nevoie de sport, pentru sanatate, la copii duce la o dezvoltare armonioasa, tonifica musculatura si fortifica plamanii.

  

Activitati extra: Suntem plimbareti, ne place si la munte si la mare, excursiile, taberele si nu ne dam la o parte, suntem chiar primii! Suntem inteligenti si participam la concursuri, festivaluri de unde de fiecare data ne intoarcem cu diplome si trofee!

Date de contact
Adresa: Str. Marasesti Nr. 2, Sat Rosu, Comuna Chiajna

  
   Gradinita Sf Stelian  
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0734.087.549; 0721.080.000
Persoana de contact:      -
Internet: Site web: www.gradinitasfstelian.ro
E-mail: office@gradinitasfstelian.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia