Gradinita Kids Club - Sediul 5
Prezentare firma
Gradinita Kids Club, infiintata in anul 2002, si-a propus sa creeze un mediu cald, familiar unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii.
  Atent supravegheati de personal de specialitate, tanar, vesel, dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv si ale limbii engleze.
  Fac primii pasi in matematica si incearca sa descopere mediul inconjurator.
  Fiind o gradinita acreditata de MECT, suntem foarte atenti cu pregatirea pt scoala, copiii nostri plecand foarte bine pregatiti in clasa I.
  Gradinita Kids Club are bucatarie proprie si sala de mese adecvat amenajate pentru copii, cu o bucatareasa minuata care gateste cu daruire pentru copiii nostri, iar personalul de ingrijire tanar, dinamic, cu experienta, atent la nevoile copiilor.
  Si pentru ca fara joaca in aer liber nu se poate, sediul nostru beneficiaza de o curte de 1000 m2, amenajata corespunzator, cu multa verdeata, unde piticii pot alerga in voie.  

Gradinita KIDS CLUB, este structurata in 5 categorii de grupe :
    grupa baby
    grupa mini
    grupa mica
    grupa mijlocie
    grupa mare

   In fiecare grupa in parte pot fi inscrisi maxim 15 copii (pentru grupele baby si mini maxim 12 copii). La cerere se asigura transport.

  

Copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv si ale limbii engleze.Fac primii pasi in matematica si incearca sa descopere mediul inconjurator. Fiind o gradinita acreditata de MECT, suntem foarte atenti cu pregatirea pt scoala, copiii nostri plecand foarte bine pregatiti in clasa I.
   Bucataria proprie si experienta unei bucatarese care gateste de multi ani pentru atatea si atatea generatii de copii care ne-au calcat pragul, asigura o masa proaspata si gustoasa.
  
   In afara de pachetul principal , parintii pot achizitiona si programe optionale:
   Canto si Arta Teatrala - cu Anca Turcasiu, Pian, Limba Germana, Limba Engleza, Limba Franceza, Pictura, Olarit, Dans sportiv, Dans modern si popular,  not, Tenis de c mp, Arte Matiale, Echitatie.

  

In perioada de vara copiii pot beneficia si de programul “SCOALA DE VARA “. In cadrul acestui program Kids Club functioneza dupa un orar cuprins intre orele 08:00   18:00. In aceasta perioada, cursantii Scolii de Vara, vor participa la cursuri de inot, echitatie, cursuri de tenis de camp, tabere de orienatre turistica, cursuri de arte martiale, cursuri de olarit.

Date de contact
Adresa: Sediul 5: Str. Viselor nr. 1
   Cartier: Ansamblul Rezidential Good Afternoon Residence
  Reper: Balotesti, Ilfov

  

Sediul 1: str. Vulcan Judetul nr. 13
   Cartier: Alba Iulia
  Reper: zona B-dul Burebista

  

Sediul 2: str. Grigore Moisil nr. 42
   Cartier: Tei
  Reper: zona Lacul Tei

  

Sediul 3: str. Rezervelor nr. 91
   Cartier: Militari
  Reper: in spatele Metro din Militari

  

Sediul 4: Str. Neagoe Voda Nr. 58
   Cartier: Baneasa
  Reper: Langa Resturant Cocosatu

Numere de telefon:      Tel. mobil: 0724.282.282
Persoana de contact:      Director - Diana Apostoiu
Internet: Site web: www.kidsclub.ro
E-mail: diana@kidsclub.ro
office@kidsclub.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia