Gradinita Creative Minds Kindergarten
Prezentare firma

Poate cea mai importanta perioada din viata unui om este perioada copilariei, de la 0 la 6 ani, cand impresiile pe care le traieste copilul, raman in subconstientul sau, ii formeaza personalitatea si il vor acompania pe tot parcursul vietii. De aceea in aceasta perioada este nevoie de o grija deosebita fata de tot ce experimenteaza copilul, atat in relatia cu adultii din jurul sau cat si cu mediul in care traieste.

  Copilul invata facand. De aceea punem la dispozitia copilului un mediu cu activitati practice si materiale didactice concrete, cu ajutorul carora copilul sa absoarba, in joaca, fara efort, concepte pe care mai tarziu, in mediul scolar le abstractizeaza cu usurinta. Socializarea si cooperarea sunt incurajate prin activitatile specifice de grup, prin libertatea copiilor de a lucra impreuna si prin ajutarea lor in rezolvarea si prevenirea conflictelor.
  
  Informatii
  
  
  

Orar:
   8 - 13:30 (program scurt cu masa);
  8 - 18:30 (program lung);

  

Tarife:
   1550 lei (program scurt cu masa);
  1850 RON (program lung)

  

Spatiul gradinitei:
   - sali de clasa generoase;
   - dormitoare separate;
  - curte cu spatiu verde, zona de nisip, zona de gradinarit, zona de joaca.

  

Grupele de copii:
   - grupa mica 1.5-3 ani;
  - grupa mare 3-6 ani;

  

Alimentatie: macarea este gatita in bucataria proprie, cu cerale/faina/paste integrale, fara zahar, cu sirop agave/extras de stevie/miere, cu carne de curcan/vita si cu continut scazut de sare.
   - Mic dejun
   - Gustare de fructe
   - Pranz
  - Gustare dupa-amiaza

Date de contact
Adresa: Strada Alexandru Deparateanu nr.38
  Reper: Gara de Nord  
  
   Creative Minds Kindergarten  
Numere de telefon:      Tel. mobil: +40 726.152.551
Persoana de contact:      Ioana Dascalu - Director
Internet: Site web: www.creative-minds-kindergarten.ro
E-mail: ioana.dascalu@creative-minds-kindergarten.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu