Gradinita "Planeta Copiilor" - ACREDITATA M.E.C.T.S.
Prezentare firma
Gradinita are o suprafata totala de 1750 mp, din care 750 mp construiti si 1000 mp spatiu de joaca in aer liber. 
  
  Gradinita este dotata cu sali de clasa si mobilier adecvat, televizoare si dvd-uri in fiecare clasa, sala de mese, cabinet medical, unde avem asistent medical cu program prelungit in fiecare zi si un medic pentru copii, de doua ori pe saptamana. 
  
  In cadrul gradinitei lucram numai cu personal calificat pentru copii, avem programe educationale, activitati speciale, optionale ( engleza, engleza muzicala, germana, informatica, pian, pictura, dans sportiv, gimnastica ritmica, balet,  tenis, inot, aikido, arte martiale,  dezvoltare personala, consiliere psihologica ). 
  
  De asemenea, organizam activitati extrascolare: iesiri la teatru, circ, muzee, gradina botanica, gradina zoologica, ferma animalelor, opera comica pentru copii, excursii, tabere etc .
  
  Un lucru foarte important pentru copiii gradinitei este faptul ca le cream facilitati la tenis si inot, sporturi care se practica de la stadiul de initiere pana la cel de performanta in cadrul Complexului Sportiv 2000 din care face parte si gradinita. 
  
  Asiguram transport optional - contra cost - pentru copii.
  
  La gradinita Planeta Copiilor se fac inscrieri incepand cu data de 1 februarie 2016 pentru grupele: mini ( 2 - 3 ani ), mica ( 3 - 4 ani ), mijlocie ( 4 - 5 ani ), mare ( 5 - 6 ani ).
  
  In atentia parintilor care au copii de varsta scolara, incepand cu data de 1 februarie 2016 se fac inscrieri pentru invatamantul primar si gimnazial, clasa pregatitoare si clasele I - VIII la Scoala Primara si Gimnaziala ,,Planeta Copiilor’’. Pentru relatii sunati la numerele de telefon afisate pe site.
Oferta
-

Date de contact
Adresa: Bd. Uverturii, Strada Gabriela Szabo, nr. 3 - 11 
  Cartier: MILITARI
  Reper: COMPLEX SPORTIV 2000
  Sector: 6

Numere de telefon:      Tel. fix: /Fax: 021/433.02.63
Tel. mobil: 0724.212.970 / 0724.212.948 / 0724.212.887

Persoana de contact:      Victorita Sotae - Manager
Nicoleta Sotae - Asistent Manager

Internet: Site web: www.gradinitaplanetacopiilor.ro
E-mail: gradinitaplanetacopiilor@gmail.com
victorita_sotae@yahoo.com
nicoleta_sotae@yahoo.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Dipoland.ro ~ Magazin online cu articole pentru copii si bebelusi Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord