Gradinita TinkerBell
Prezentare firma
Gradinita TinkerBell dispune de o vila generoasa in zona Padurii Baneasa, avand 6 sali de clasa luminoase si utilate modern, cu bai si vestiare bine separate, bucatarie proprie, sala de mese, sala de calculatoare, sala de sport/serbare, cabinet medical, sisteme de securitate si spatiu de joaca in aer liber amenajat intr-o gradina verde.
  
  Personalul nostru specializat este format din: Educatoare cu specializare didactica si studii universitare, Medic pediatru si asistenta medicala, toate cadrele didactice au calificare, experienta si ne mandrim ca au statutul de TITULARI in invatamant.
  
  In cadrul gradinitei TinkerBell sunt 4 grupe de varsta, fiecare sala de clasa avand maxim 15 copii. Varsta minima de la care sunt primiti copiii este de 2 ani si jumatate.
Date de contact
Adresa: Str. EROU IANCU NICOLAE nr. 6, Zona Rezidentiala Pipera
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0727.188.659
Internet: Site web: www.tinkerbell.ro
E-mail: gradinita_tinkerbell@yahoo.com
Galerie foto


Teatrul de Magie Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia