Gradinita Harmony Tree Montessori Education
Prezentare firma
Harmony Tree Montessori Education este un proiect dezvoltat cu pasiune pentru a deschide copiilor noi orizonturi de cunoastere si invatare.
   Consideram ca primii ani din viata unui copil vor avea o mare influenta asupra gandirii si personalitatii acestuia. Copiii au o dorinta naturala sa descopere, sa cunoasca si sa inteleaga lumea din jurul lor. Ei ating potentialul maxim de invatare atunci cand sunt implicati in activitati specifice corespunzatoare nevoilor acestora, intr-un mediu potrivit care sa stimuleze si sa incurajeze acest process.
   Educatorii cu experienta si formati in pedagogia Montessori, ii indruma pe copii, lasandu-le libertatea de a invata singuri, utilizand materiale didactice originale, intr-un mediu propice dezvoltarii potentialului lor spiritual, emotional, fizic si intelectual.
   Pentru noi educatia este mai mult decat transferul de informatii in procesul cunoasterii, este chiar bucuria dezvoltarii, o experienta perpetua care-i conduce pe copii pe parcursul evolutiei pentru a se desavarsi ca personalitati care respecta si pretuiesc valorile. Copiilor li se ofera compasiune si respect in cadrul unei colaborari dinamice si intelegerea ca fiecare poate avea un ritm propriu de dezvoltare si de aici atentia speciala pentru nevoile individuale.
  Situata intr-o zona linistita si usor accesibila din Baneasa, avand interioare largi, curte generoasa cu loc de joaca special amenajat, gradinita creeaza spatiul ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

  Misiune
  Sa inspiram copiilor o sete deosebita pentru cunoastere, invatare si independenta care sa dureze pe tot parcursul vietii.

  Obiective
   - Sa favorizam dezvoltarea unui puternic sentiment de sine, a respectului fata de ceilalti si a capacitatii de colaborare si ajutor reciproc
   - Sa trezim in fiecare copil dragostea pentru invatare, pasiunea pentru cunoastere si bucuria de a fi creativ
   - Sa cream un mediu pregatit si sigur in care copiii sa se relaxeze, facilitand astfel dezvoltarea unui "repertoriu" de abilitati si o baza academica solida pentru acestia (materiale originale Montessori si educatori formati in pedagogia Montessori)
   - Sa spijinim dezvoltarea unor copii independenti si plini de incredere in sine
   - Sa oferim programe de activitati fizice corespunzatoare stadiului de dezvoltare al copiilor precum si o alimentatie sanatoasa
  - Sa cream o comunitate in care copiii, parintii si personalul gradinitei sunt respectati si valorizati

  Valori
  * Calitate
  Servicii de calitate pentru membrii comunitatii noastre, prin evaluare si imbunatatire continua.

  * Invatare
  Oportunitati de Invatare Si dezvoltare pentru membrii comunitatii (copii, parinti si personalul gradinitei).

  * Integritate
  Actionam intr-un mod etic si integru.

  * Crestere si dezvoltare
  Un mediu atent pregatit, stimulativ si provocator In care fiecare copil sa se poata dezvolta in ritmul lui, atat din punct de vedere academic, cat si fizic, social si emotional.

  * Munca in echipa
  Parteneriate eficiente intre membrii personalului si comunitatea de parinti, bazate pe incredere si respect reciproc.

  Activitati Extracurriculare/Optionale
  Activitati extracurriculare pot fi alese individual sau in pachet:
   Cursuri de dans, ritm si coordonare (practica integrata) - ANIMADANS;
   Cursuri de art and craft (pictura, modelaj, desen);
   Educatie Muzicala;
   Activitati sportive - Multisport;
   Limbi straine la cererea parintilor.  
Oferta
Orar: 
  08:00 - 08:45 - Intampinarea copiilor si micul dejun
  08:45 - 11:15 - Activitati specifice programului Montessori
  11:15 - 12:00 - Activitati in aer liber/ perioada de lucru prelungita
  12:00 - 13:00 - Pranz
  13:00 - Incheierea programului scurt
  13:00 - 15:30 - Odihna sau activitati in liniste
  15:30 - 16:00 - Trezirea si gustarea de dupa somn
  16:00 - Incheierea programului mediu
  16:00 - 18:00 - Activitati in aer liber/in interior/optionale/limba engleza
  18:00 - 18:30 - Pregatirea de plecare
  18:30 - Incheierea programului lung
  
  Tarife: 
  Grupa Toddler - Buburuze & Albinute (18 - 36 luni)
  Program scurt: 8.00-13.00 - 1.260 Lei/Luna.
  Program mediu: 8.00-16.00 - 1.470 Lei/Luna.
  Program lung: 8.00-18.30 - 1.700 Lei/Luna.
  Masa - 500 Lei/Luna / 550 Lei/Luna pentru intoleranta lactate.
  Taxa de inscriere - 700 Lei.
  Depozit - tariful pentru luna iulie se achita in avans, la inscriere.  Grupa Primary - Licurici & Fluturasi (3 - 6 ani)
   Program scurt: 8.00-13.00 - 1.260 Lei/Luna.
   Program mediu: 8.00-16.00 - 1.470 Lei/Luna.
   Program lung: 8.00-18.30 - 1.700 Lei/Luna.
   Masa - 500 Lei/Luna / 550 Lei/Luna pentru intoleranta lactate.
   Taxa de inscriere - 700 Lei.
   Depozit - tariful pentru luna iulie se achita in avans, la inscriere.
  
   Spatiul gradinitei: 
  Primii ani din viata unui copil vor avea o mare influenta asupra gandirii si personalitatii acestuia. Copiii au o dorinta naturala sa descopere, sa cunoasca si sa inteleaga lumea din jurul lor. Ei ating potentialul maxim de invatare atunci cand sunt implicati in activitati specifice corespunzatoare nevoilor acestora, intr-un mediu potrivit care sa stimuleze si sa incurajeze acest proces.
  Situata intr-o zona linistita si usor accesibila din Baneasa, avand interioare largi, curte generoasa cu locuri de joaca special amenajate, gradinita creeaza spatiul ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.
  Grupa Toddler 1 - Buburuze
  Spatiul alocat pentru Grupa Buburuze (1,5 ani - 3 ani) este de 60 mp si este alcatuit din sala de curs dotata cu materiale originale Nienhuis, dormitor, vestiar, baie.
  Grupa Toddler 2 - Albinute
  Spatiul alocat pentru Grupa Albinute (1,5 ani - 3 ani) este de app 60 mp si este alcatuit din sala de curs dotata cu materiale originale Nienhuis, dormitor, vestiar, baie.
  Grupa Primary 1 - Licurici
  Spatiul pentru Grupa Licurici (3-6 ani) este de 80 mp si este alcatuit din sala de curs dotata cu materiale originale Nienhuis, vestiar, baie, dormitor separat.
  Grupa Primary 2 - Fluturasi
  Spatiul pentru Grupa Fluturasi (3-6 ani) este de 75 mp si este alcatuit din sala de curs, vestiar, baie. Spatiul de dormit va fi in sala de curs, special amenajat.
  Sala de Joc
  Sala de Joc amenajata este de 50 mp, include baie, podeaua fiind acoperita integral cu saltele Tatami pentru confortul si siguranta copiilor.
  Cabinet Medical
  Cabinet medical dotat corespunzator, conform celor mai inalte standarde cu privire la activitati educationale ce implica copii.
  Gradina Vesnic Verde
  Cladirea este inconjurata de o curte de 600 mp special amenajata pentru copii: spatiu pentru activitati sportive (acoperit cu tartan 2cm), centru de joaca, nisipar din lemn (10 mp/0.5 m adancime), spatiu pentru gradinarit - flori, legume, spatiu pentru ingrijirea animalelor, spatiu pentru servirea mesei in aer liber, foisor. Curtea va fi tot anul “verde” datorita brazilor si gazonului care vor ocupa cea mai mare parte a acesteia.


Date de contact
Adresa: Str. Dragos Voda nr. 4A, Oras Voluntari, Judetul Ilfov  
   Gradinita Harmony Tree Montessori Education
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0722.374.375
Internet: Site web: www.harmonytree.ro
E-mail: contact@harmonytree.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu