Gradinita Arca de Joaca
Prezentare firma
Bine ati venit la Arca de Joaca!

  Arca de joaca este o gradinita care dezvolta, sustine si promoveaza educatia prin miscare.
  
  MISIUNEA: de a pune bazele unor personalitati echilibrate si adaptabile mediului social sub atenta indrumare a unui personal experimentat.

  VIZIUNEA: este abordarea dezvoltarii copilului pornind de la triada trup-minte-suflet.

  VALORILE: dezvoltare | creativitate | echilibru
  
   Despre Noi
  Initiatorii proiectului au avut un rol activ in dezvoltarea structurii educationale, data fiind expertiza avuta in domeniul psihopedagocic, prin prisma experientei vaste acumulate in lucrul cu copiii in intreaga cariera.

  Arca de joaca intelege necesitatea unei abordari holistice a educatiei prin imbratisarea celor 3 factori cheie in dezvoltarea copilului: corp, minte, spirit, asa incat, activitatile ce stau la baza programei gradinitei combina educatia formala cu cea non-formala.

  Educatia non-formala are la baza activitati fizice realizate in aer liber dar si experiente polisenzoriale create special pentru dezvoltarea cognitiva a copiilor. Astfel, pe langa beneficiile cvasicunoscute la nivelul corpului, precum oxigenarea corecta a creierului, si multe altele, activitatile in aer liber au si un rol important in procesul de dezvoltare psihica a copiilor, incurajand spiritul creativ, joaca imaginativa precum si interactiunea cu ceilalti.

  Arca de joaca pune bazele unei dezvoltari ulterioare armonioase, in care spiritul creativ se manifesta cu plenitudine, curiozitatea impinge copiii spre cunostere, iar miscarea devine un obicei. Intreaga activitate se desfasoara avand ca fundament curricula nationala, iar modalitatea de transmitere a informatiilor pleaca de la necesitatile copilului.

  Facilitati
  La noi puteti gasii:

  - Spatiu de joaca exterior avand o suprafata de 600 mp
   - Meniu zilnic recomandat de catre un NUTRITIONIST realizat in BUCATARIE dotata cu toate facilitatile pentru pregatirea hranei proaspete, in incinta gradinitei.
   - Personal Experimentat - Capacitatea imaginativa a personalului nostru de a transpune realitatea in simboluri reprezinta un punct forte al conceptului educational.
   - Curricullum - Fie ca vor invata notiuni de matematica, stiinte, limbaj, o vor face cu bucuria jocului, avand intotdeauna ca principal scop creearea unui fundament solid pentru dezvoltarea intelectuala, fizica si psiho-emotionala.
   - Sali de curs luminoase si spatioase.
   - Cabinet Medical ce ofera asistenta medicala permanenta si control saptamanal de specialitate din partea medicului pediatru.
   - Supraveghere video permanenta.
   - Jucarii si jocuri creative.
  
  Grupe:
  
   Grupa Baby: 1 an si 8 luni - 3 ani  
  Grupa Mica: 3 - 4 ani  
  Grupa Mijlocie: 4 - 5 ani  
  Grupa Mare: 5 - 6 ani   
Oferta

  
   Tarife:
   Program scurt: 8:00 - 12:00 =   1100 lei/LUNA

    1 gustare
  asistenta medicala
  activitati indoor
  activitati outdoor
  
    Program mediu: 08:00 - 13:30 =   1350 lei/LUNA
    1 masa / 2 gustari
  asistenta medicala
  activitati indoor
  activitati outdoor
  
    Program lung: 08:00 - 18:30 PM =   1500 lei/LUNA
    2 mese/ 2 gustari
  asistenta medicala
  activitati indoor
  activitati outdoor


Date de contact
Adresa: Str. Traian nr. 48, Sector 3, Bucuresti
Numere de telefon:      Tel. mobil: 0722.171.850
Internet: Site web: www.arcadejoaca.ro
E-mail: office@arcadejoaca.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Young-Academics.jpg Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu