Gradinita Aurora
Prezentare firma
Gradinita & After school Aurora reprezinta o alternativa in procesul de invatare prescolara si scolara. Noi, impreuna cu familia si partenerii nostri din comunitate, asiguram mediul optim pentru siguranta si sanatatea copiilor dvs.

  Gradinita & After school Aurora respecta conditiile legale ce trebuie indeplinite pentru a functiona in acord cu legile statului roman.

  Gradinita Aurora este o institutie de invatamant prescolar privata, autorizata de Ministerul Educatiei prin Ordinul de ministru 3507/2016 si isi desfasoara activitatea avand la baza "Curriculumul pentru invatamantul prescolar", organizat pe domenii experientiale:

  Domeniul estetic si creativ - acopera abilitatile de a raspunde emotional si intelectual la experiente perceptive, aprecierea frumosului si a adecvarii la scop sau utilizare.

  Domeniul om si societate - are in centru omul, modul lui de viata, relatiile cu alti oameni, relatiile cu mediul social, ca si modalitatile in care actiunile umane influenteaza evenimentele.

  Domeniul limba si comunicare - acopera stapanirea exprimarii orale si scrise, ca si abilitatea de a intelege comunicarea verbala si scrisa.

  Domeniul stiinte - include atat abordarea domeniului matematic prin intermediul experientelor practice cat si intelegerea naturii, ca fiind modificabila de fiintele umane cu care se afla in interactiune.

  Domeniul psiho-motric acopera coordonarea si controlul miscarilor corporale, mobilitatea generala si rezistenta fizica, abilitatile motorii si de manipulare de finete, ca si elemente de cunoastere, legate mai ales de anatomia si fiziologia omului.

  Gradinita Aurora ofera activitati optionale, incluse in taxa scolara, care completeaza si imbogatesc oferta educationala:

   Limba engleza ABC-ul bunelor Maniere  Personal didactic este calificat, contribuind la dezvoltarea sociala si intelectuala a copiilor.

  Va invitam sa pasiti in universul nostru!  Ne gasiti intr-una dintre cele mai linistite si ferite de poluare zone din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un spatiu amenajat conform standardelor educationale. Gradinita dispune de un spatiu exterior de peste 500 m patrati, dotat cu echipamente de joaca si recreere.

  O zi la Club Aurora este o zi plina de buna dispozitie, emotie si zambete!

  Important: Copiii pot fi inscrisi pe tot parcursul anului calendaristic. Inscrierea la grupa se face in functie de numarul de locuri libere existente si de varsta fiecarui copil.

  Pachet educational de baza:  Grupe de varsta: Copiii de la 2 ani la 6 ani

  Desfasurarea activitatilor de educatie timpurie conform curriculumului;

  Limba engleza zilnic;

  Organizarea de evenimente la Gradinita sau in alte spatii potrivite activitatilor respective;

  Implicarea in campanii sociale sau umanitare;

  Organizarea de spectacole de teatru in Gradinita sau vizionare de spectacole de teatru, opereta. (taxa suplimentara)

  Vizite la muzee si alte obiective culturale in functie de temele studiate si varsta copiilor. (taxa suplimentara)

  Organizarea aniversarilor copiilor la Gradinita, in cadrul grupei;

  Lectii deschise, pentru tematici diverse.
  
   Cluburi:

  Arte plastice si Decorative - 4 sedinte/luna 100 lei

  Educatie muzicala/Pian - 4 sedinte/luna 100 lei

  Inot - 4 sedinte/luna 50 lei/sedinta
Oferta
8.00 - 13.00 Program scurt, fara masa = 800 RON
  8.00 - 13.30 Program scurt cu masa de pranz = 800 RON +15 RON/zi contributie hrana
  8.00 - 18.00 Program lung = 1250 RON
  *Plata Cluburilor se va face separat.
  * Gradinita Aurora ofera o reducere de 10% la taxa lunara pentru cel de-al doilea copil inscris din aceeasi familie, 15% la taxa lunara pentru cel de-al treilea copil inscris din aceeasi familie.

Date de contact
Adresa: Strada Moise Nicoara nr. 11, Sector 3, Bucuresti
Numere de telefon:      Tel. fix: 021.322.41.68
Tel. mobil: 0744.31.73.20
Persoana de contact:      Lidia Stoica - director educational
Alina Stanciulescu - manager
Internet: Site web: www.clubaurora.ro
E-mail: gradinita.aurora@gmail.com
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Mancare gatita doar la comanda: Comanzi AZI - Mananci MAINE ! Fastrackids Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Baby Boom Show Gymboland Hotel Iaki, Hotel Mamaia, Hotel pe Plaja in Mamaia, sejur familii cu copii Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia Pensiunea Casa Boiereasca, Locul unde natura te inconjoara, Pensiune Moieciu Vila Rocco - Cazare Eforie Nord