Gradinita EuroKid - Sediul 1
Prezentare firma

A venit momentul sa-ti duci Piticul la Gradinita?

  

Atunci va asteptam in familia Eurokid!

  

Oricat ar  fi de mic, aici gaseste o lume minunata si acreditata, sub indrumarea celor mai dragi educatoare. Micutul va mananca  proaspat, sanatos si foarte gustos; se va  juca, va invata si  va alege  intre multe activitati atractive.
   In plus, il vei putea vedea in orice moment  cu ajutorul ochisorilor video.
   Intra pe Facebook  pe Gradinita Eurokid  si convinge-te! Iar daca vei veni in vizita, pe strada Alunisului, sigur vei ramane!

  
  

Eurokid te asteapta!

  
  

Mai mult decat atat, Gradinita EuroKidvrea sa iti arate de ce merita sa o alegi in 10 puncte forte:
  
   1. EDUCATIE. Avem cadre didactice foarte bine pregatite din punct de vedere professional: calificate , cu studii superioare, grade didactice si experienta vasta;  rabdare, caldura si intelegere; promovam educatia timpurie primind copiii de la varsta de 1 an si 6 luni. Dispunem de asistenta psihologica si consiliere oferite de psihologul gradinitei .
   2. SANATATE. Avem bucatarie proprie, iar meniul presupune servirea carnii de curcan 4 zile pe saptamana; avem asistenta medicala si medic pediatru ; promovam sportul si miscarea in cadrul activitatilor de baza ale gradinitei prin intermediul optionalului de dans inclus in taxa .
   3. TRANSPARENTA. Avem supraveghere video in fiecare sala prin intermediul careia puteti vedea ce face Piticul la gradinita, fara sa percem cost suplimentar.
   4. CONTINUITATE. Suntem deschisi tot timpul anului si programul zilnic este 8-19.
   5. MOBILITATE. Asiguram transport (scoala, acasa, iesiri) cu microbuzele din dotare. Punem accent pe iesirea in aer liber si de aceea desfasuram foarte multe activitati extrascolare .
   6. CALITATE. Avem spatii si dotari adecvate fiecarui nivel de varsta: clase incapatoare si modern utilate, materiale didactice si auxiliare, biblioteca,  softuri si cd-uri educationale, jocuri attractive si stimulante, jucarii de calitate.
   7. INVATARE SI CULTURA. Curricula noastra cuprinde o paleta vasta de optionale din care, incluse in taxa : Limba engleza prin joc si cantec, Dans modern, Consiliere psihologica, Bune maniere, Educatie rutiera, Educatie morala, Educatie antreprenoriala; si cu taxa : Optional de dezvoltare personala: “Eu, unic si valoros!”,  Limba engleza intensiv,  Limba  germana intensiv, Actorie,  Chitara, Pian, Arte martiale,  Atelierul de Robotica, Sah, Optional asistat de animale,  Balet,  Logopedie, A.C.T.O.R.
   8. DIVERTISMENT CULTURAL. Desfasuram  lunar  activitati extracurriculare : teatru in gradinita si la sala de spectacole, circ, excursii, tabere, vizite la muzee, evenimente sportive, concursuri interne, nationale si international, schimburi de experienta, programe prodiversitate
   9. REZULTATE. Ne mandrim cu participare si premii (I, II, III, mentiune) la multe evenimente si concursuri organizate in colaborare cu Inspectoratul Scolar ( Festivalul Recoltei, Colinde de Craciun, Festivalul Martisorului, Ziua copilului etc), Organizatii Internationale ( Salvati copiii , Centrul parteneriat pentru educatie, Asociatia Amurtel etc.), Universitati  de prestigiu ( Universitatea Politehnica din Bucuresti - Polidansfest, Universitatea Ecologica din Bucuresti- Campionatul National Universitar de Gimnastica Aerobica etc) si Fundatii ( Sf. Maria,  Festival national de dans:  Prietenii dansului ) etc.
   10.PARTENERIATE SI PREMIANTI. Avem  parteneriate si colaborari stranse cu propunatori de Proiecte si Programe Nationale: Piticot, Coloram si invatam, Intrece-te cu Istetila, Bimbo, Fantezii de toamna, Cel mai frumos martisor, Smarty etc.
   * DE SUFLET:campanii de sensibilizare („Mami, tati, astazi ai timp sa petreci o ora cu mine?”), campanii de strangere de hainute si jucarii pentru copiii nevoiasi („Chiar daca sunt mic, pot ajuta un pic!”), campanii de promovare a alimentatiei sanatoase („Nu mai vreau hormoni!”).

  

Gradinita EuroKid 
  
   Motto: "Educatia este tot ceea ce supravietuieste dupa ce, tot ce a fost invatat, a fost uitat". (B. F. Skinner)

  De aceea, noi ne angajam sa preluam cu responsabilitate, profesionalism si dragoste sarcina educarii copilului Dvs.
  
  Gradinita EuroKid este autorizata de Ministerul Educatiei Nationale, in curs de acreditare, si isi desfasoara activitatea in apropierea Parcului Tineretului. Gradinita EuroKid promoveaza o educatie de calitate conform Curriculumului pentru educatia timpurie a copiilor intre nastere si 6 ani. Scopul urmarit este dezvoltarea personalitatii fiecarui copil, punandu-se accentul pe stimularea creativitatii, a imaginatiei creative, a deprinderilor si abilitatilor de baza, pe dezvoltarea gandirii, a rabdarii si a atentiei, pe dezvoltarea si activizarea vocabularului prin comunicare si socializare, toate acestea avand rolul de a-l pregati pe copil pentru urmatoarea etapa   scolarizarea si integrarea in societate.
  Pe langa educatie, activitate care se desfasoara sub forma de joc, noi punem accent pe siguranta si securitatea copiilor. Sistemul de supraveghere video, alarma anti-efractie si videointerfonul sunt doar cateva din elementele care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit obiectivele noastre.
  Pentru a beneficia de o imagine completa, va invitam sa intrati in lumea minunata a copiilor EuroKid. Va asteptam in vizita!!!
  
  
  EUROKID  
  
  
Date de contact
Adresa: Sediul I: Str. Alunisului, nr. 125
  Sediul II: Str. Alunisului, nr. 159
  Sediul III: Str. Alunisului, nr. 118
  Sediul IV: Str. Prasilei, Nr. 14

  Cartier: Constantin Brancoveanu
  Reper: McDonald s Brancoveanu, Parcul Tineretului
  Sector: 4
Numere de telefon:      Tel. fix: 021.332.33.42 / 021.332.00.24

Tel. mobil: 0723.18.20.15 - manager;
0731.732.734 - director Eurokid 1 si 3;
0731.732.735 - director Eurokid 2


Persoana de contact:      Claudia Magureanu - manager
Mihaela Florescu - director Eurokid 1 si 3
Cornelia Pirvuica - director Eurokid 2


Internet: Site web: www.gradinitaeurokid.ro
E-mail: info@gradinitaeurokid.ro
info2@gradinitaeurokid.ro
mclaudia08@yahoo.com

Galerie foto
Evenimente
08.03.2017 - ora: 10.00 - 12.00 - : ATELIER DE ZIUA MAMEI, cu participarea MAMICILOR
   
    Gradinita Eurokid  
  

06.03.2017 - ora: 08.00 - 19.00 - : TARG DE MARTISOARE, CU VANZARE
   
    Gradinita Eurokid  
  

02.03.2017 - ora: 10.00 - 12.00 - : ATELIER DE MARTISOR, cu participarea TATICILOR
   
    Gradinita Eurokid  
  

27.02.2017 - ora: 08.00 - 19.00 - : TARG DE MARTISOARE, CU VANZARE
    In perioada 27.02 - 03.03.2017 - TARG DE MARTISOARE, CU VANZARE, in sala de mese, interval: 08.00 - 19.00, zilnic.  
  
    Gradinita Eurokid  
  

14.12.2015 : Targ de Craciun
    CREDE IN MOS CRACIUN SI DEVINO ALATURI DE NOI “MOS CRACIUN PENTRU O ZI”!
  Gradinita EuroKid va invita sa participati la Targul de Craciun ce va avea loc in incinta Gradinitei EuroKid in perioada 14 -18 decembrie 2015.
  Copiii impreuna cu dnele educatoare au devenit spiridusii Mosului si confectioneaza de zor obiecte si decoratiuni de Craciun pe care le puteti achizitiona in perioada mentionata!
  Toti banii rezultati in urma acestui targ vor merge chiar la MOS CRACIUN (Constantin Caraet, bunicul lui Antoan Gabriel, care sufera de hemipareza)!
  Parteneri:
  Gradinita EuroKid ofera:

  - Materiale necesare confectionarii obiectelor;
  - Maiestrie si rabdare in confectionarea obiectelor impreuna cu copiii;
  - Spatiu pentru expunerea obiectelor si decoratiunilor;
  - Logistica necesara strangerii de fonduri si transparenta;
  Parintii sunt asteptati:
  - Sa achizitioneze decoratiunile in intervalul: 14-18 decembrie 2015 pe baza unui tabel si sub semnatura!
  Beneficiar: CARAET CONSTANTIN; CONT BCR. RO 49RNCB0084002855790001
  
  
   Gradinita EuroKid  

  
19.08.2015 : Teatru interactiv in parc pentru piticii Gradinitei EuroKid!!!
    Miercuri, 19.08.2015, ne va incanta si distra “Trupa de teatru Mirciolino” cu piesa “PUNGUTA CU DOI BANI
  Educatie si distractie!
  LET’S HAVE SOME FUN, EUROKID FUN!

  
    Gradinita EuroKid  
  
   Gradinita EuroKid   Gradinita EuroKid  


21.01.2015 - ora: 18:30 - 20:30 - : Workshopul "Limbajul acceptarii":
    Cum sa asculti astfel incat copiii sa vorbeasca cu tine! - cu Psih.Paunescu Oana,Gradinita EuroKid (Str. Alunisului nr. 125)  
15.01.2015 : Spectacolul de teatru Cine a furat Zapada?
   

  EuroKid

  Teatru Dino Picolino, Str. Alunisului nr. 125Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia