Gradinita Yuki
Prezentare firma

Gradinita cu program prelungit Yuki este o institutie de invatamant prescolar particulara, autorizata prin OM 5865/ 26.09.2012. Gradinita ofera programe educationale in conformitate cu Programa activitatilor instructiv-educative aprobata de Ministerul Educatiei Nationale.
  
   Activitatile educationale se desfasoara intr-un imobil modern, amenajat special pentru a deservi programele de gradinita. Cladirea cuprinde sali de activitati, sala de mese, grupuri sanitare amenajate pentru copii, cabinet medical, bloc alimentar si o curte cu spatiu generos special amenajata pentru jocuri in aer liber.
  
   Gradinita dispune de sistem de supraveghere video
care poate fi accesat de catre parintii copiilor prin internet.
  
   Adresa este usor accesibila, la cinci minute de mers pe jos de statia de metrou Brancoveanu, intr-un cartier de case linistit, in apropiere de Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor si Spitalul pentru copii Marie Curie.
  
   Gradinita Yuki este deschisa pe tot parcursul anului, inclusiv pe timpul vacantei de vara. Exceptie fac sarbatorile legale si vacanta dintre Craciun si Anul Nou.
  
   Suntem pregatiti pentru a raspunde nevoilor copiilor si a stabili relatii de incredere si colaborare cu parintii acestora pentru o dezvoltare echilibrata. Ii sprijinim pe copii sa paseasca in viata cu incredere, ii incurajam in eforturile facute zi de zi si le oferim dragostea si caldura necesare unei dezvoltari armonioase. Gradinita Yuki este pentru ei al doilea camin si este important sa se simta cat mai bine aici.

  

LECTII OPTIONALE
   Limba engleza
   Limba germana
   Inot
   Pian
   -Individual sau in grup-
   Desen/Pictura
   Sah
   Teatru
   Dezvoltare personala
  
   Echipa Gradinitei Yuki este formata din:
     Educatoare cu studii de specialitate   liceu pedagogic, facultate pentru invatamant primar si prescolar, cunoscatoare de limbi straine, tinere si pasionate de ceea ce fac;
     Ingrijitoare calificate, aflate in permanenta la dispozitia copiilor;
     Asistenta medicala ce realizeaza triajul zilnic al copiilor;
     Medic pediatru ce realizeaza controale periodice;
     Profesori calificati pentru lectiile optionale;
     Logoped, Kinetoterapeut si psiholog- in colaborare;
     Bucatar;

  
Oferta
-

Date de contact
Adresa: Str. Alpinesti nr.9
   Cartier: Brancoveanu
   Reper: Mc Donald s Brancoveanu, Metro Brancoveanu, Spitalul Budimex
  Sector: 4
Numere de telefon:      Tel. fix: 021 332 37 90
Tel. mobil: 0722 731 361
Persoana de contact:      Andreea Ciornodolia
Internet: Site web: www.yuki.ro
E-mail: contact@yuki.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie Spitalul Privat ISIS - primul spital privat din Constanta Gymboland English Kids Academy Editura Litera Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia