Gradinita Dorothy
Prezentare firma

Acest Club (gradinita si after school) este altfel! De ce?  

Pentru ca noi suntem specializati in amintiri frumoase, magice din copilarie. Este locul prieteniei, iubirii, libertatii, curajului, al exprimarii si indraznelii, locul unde infrangem timiditatea si spaimele. In cuibusorul nostru fiecare copil este intampinat cu caldura, este invatat cu rabdare si este imbratisat cu veselie. Aici copilul este apreciat si iubit pentru el insusi, cu toate nazdraveniile fara de care copilaria n-ar exista.

  

Pentru ca avem spatiu care seamana cu Acasa si am realizat o scoala sigura, calda, vesela cu dotari de exceptie, program flexibil, personal calificat, atent la nevoile copilului si ale parintelui. La noi copilul traieste frumos varsta, crede in magia lucrurilor, isi faureste vise, isi imagineaza lumea , incearca talente si este iscoditor.

  

Copiii sunt oglinzile noastre. Ei ne redefinesc si ne readuc spiritul copilariei si al inocentei. La noi inseamna copii fericiti, perfect ingrijiti, care invata in joaca si se joaca serios, insemnand parinti linistiti care-si stiu micutii in siguranta, insemnand profesori si educatori dinamici, deschisi catre inovatie : inseamna o familie extinsa, care include atat cadrele didactice cat si parintii, adica pe cei responsabili cu dezvoltarea celor mici si construirea amintirilor frumoase din copilarie.

  

Dorothy este o institutie in care tradita se impleteste in mod armonios si eficent cu modernul.
   Si daca nu v-am convins ca unitatea noastra merita tot respectul dumneavoastra , va invitam sa ne vizitati.

  

“Fiecare copil pe care-l educam este un om pe care il castigam” - Victor Hugo

Oferta

Noutati:

        10 februarie - Cu ocazia MARTISORULUI va oferim 10% discount din taxa lunara, 3 luni consecutiv, pentru inscrierea copilului in Gradinita Dorothy pana la 31 martie 2015!

Date de contact
Adresa: Strada Tabacarilor nr. 28, sector 4
   Cartier: Timpuri Noi
   Reper:
  
   Club Dorothy  
  
Numere de telefon:      Tel. fix: /fax: 021.330.55.01
Tel. mobil: 0727.787.717 ; 0722.209.437 ; 0722.841.687
Persoana de contact:      Alina Arsenie 0722.841.687
Daniela 0722.209.437
Internet: Site web: www.gradinita-dorothy.ro
E-mail: office@gradinita-dorothy.ro
Galerie foto


Teatrul de Magie English Kids Academy Bekid.ro - Magazin Online Articole Copii, Produse Bebelusi, Preturi de Producatori DanceMasters 2018 Baby Boom Show Gymboland Bio-Curatenie.com - Curatenie Prahova, Buzau, Ilfov si Bucuresti Teatrul Magic Art - teatru de papusi, animatie, clovni, face-painting, baloane modelate, karaoke, petreceri pentru copii Editura Litera Clubul Sportiv Olimpic Triumf Pensiunea Bonsai din Busteni ~ Restaurant & Pensiune Ferma Club 5* - Cazare la Munte aproape de Bucuresti - 20 min de Sinaia